Se incinge cuptorul la 190˚C.
Intr-un bol se amesteca faina praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un alt bol se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza ouale si esenta de vanilie.Se inglobeaza ingredientele uscate si se amesteca pana la omogenizare.Se inglobeaza apoi fulgii de ciocolata si bomboanele M&M’s.
Se ia cate ½ - 1 lingura din aluat si se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt.Biscuitii se aseaza la o distanata de 4-5 cm unul de altul deoarece se vor extinde..Biscuitii se dau la copt 9-11 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii