Se spala toate foarte bine. Ciupercile se pun la fiert cu putina sare si cand sunt fierte se dau prin masina de tocat carne. La fel procedam si cu gogosarii, ardeii si ceapa. Se pun toate in vase separate.
Intr-o cratita mare se pune uleiul, in care se caleste ceapa ½ ora. Apoi se calesc gogosarii, care se pun peste ceapa. Se lasa tot ½ ora, si ardeii tot ½ ora, iar la sfarsit ciupercile. Se pune pasta de rosii care se dilueasza cu apa, piper, sare si o lingurita de zahar. Se mai lasa o jumatate de ora, dupa care zacusca se pune in borcane uscate si incalzite. Borcanele se fierb ½ ora, apii se tin invelite in paturi pana se racesc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii