In vasul cu ulei se caleste ceapa tocata marunt,morcovul si dovleceiii curatati si rasi pe razatoare,dupa 5min se adauga ardeiii kapia copti,curatati de coaja,seminte si pasati cu blenderul,bulionul,se amesteca totul bine,apoi se adauga 1lingura cu sare,1lingurita cu piper,rosiile de asemenea pasate,fructele curatate de coaja si rase pe razatoare,in final se adauga vinetele coapte,curatate, bine scurse si de asemenea pasate,1cana cu apa apoi se lasa vasul la cuptor la foc mic 2h,pana scade si uleiul iese deasupra,amestecand din cand in cand.
Se pune zacusca in borcane curate,se fierb borcanele 30min din momentul fierberii apei,se scot si se racesc in patura,apoi se depoziteaza la camara.
O zacusca cu un gust deosebit.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii