In vasul cu ulei se caleste ceapa tocata marunt,morcovul si dovleceiii curatati si rasi pe razatoare,dupa 5min se adauga ardeiii kapia copti,curatati de coaja,seminte si pasati cu blenderul,bulionul,se amesteca totul bine,apoi se adauga 1lingura cu sare,1lingurita cu piper,rosiile de asemenea pasate,fructele curatate de coaja si rase pe razatoare,in final se adauga vinetele coapte,curatate, bine scurse si de asemenea pasate,1cana cu apa apoi se lasa vasul la cuptor la foc mic 2h,pana scade si uleiul iese deasupra,amestecand din cand in cand.
Se pune zacusca in borcane curate,se fierb borcanele 30min din momentul fierberii apei,se scot si se racesc in patura,apoi se depoziteaza la camara.
O zacusca cu un gust deosebit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii