autor:

Sidy

» » Supe de carne

Zama cu tascute de casa

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 noiembrie 2009

Ingrediente
4-5 morcovi, 2-3 radacini patrunjel, 1/2 telina, 1/2 gulie, 1 ceapa, maruntaie pui, 2-3 frunze varza, sare, piper, frunze patrunjel verde, tascute facute in casa

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Cand fierbe se reduce focul sub supa si se spumeaza.
Legumele se curata si se taie dupa preferinta. Ceapa se lasa intreaga.
Dupa ce a fost indepartata spuma se adauga legumele, se pune sarea si piperul necesar si se lasa sa fiarba toate la foc mic de tot ca sa fie zama cat mai limpede.
In apa cu sare se fierb si tascutele cam 10 minute. Se lasa sa se odihneasca , apoi se strecoara, se puj sub un jet scurt de apa si dupa aceea intr-un castron in care adaugam cateva polonice cu supa , pina nivelul il depaseste pe cel al tascutelor.
In felul acesta zama nu se va mai tulbura nici a doua zi.
Zama se serveste cu tascute si cu zarzavatul din ea, cu patrunjel verde presarat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zama cu tascute de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza Legumele

6 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de carne
Supa din carne de curcan

Supa din carne de curcan

Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti

4 voturi    3 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Arata de iti lasa gura apa

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Arata foarte bine...

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4-5 morcovi
  • 2-3 radacini patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1/2 gulie
  • 1 ceapa
  • maruntaie pui
  • 2-3 frunze varza
  • sare
  • piper
  • frunze patrunjel verde
  • tascute facute in casa

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Arata de iti lasa gura apa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Supa de vitel cu galuste