autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 ianuarie 2010

Ingrediente
2 morcovi, 300 g cartofi, 1/2 telina, 1 ceapa rosie, ardei iute, usturoi, 200 g carnati afumat, patrunjel verde, 2 linguri ulei, sare, 2 linguri pasta de gogosari, cimbru, 1 cama zeama de varza murata(sau bulion de casa)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Curatam si apoi spalam toate legumele.Le taiem apoi le punem intr-o oala cu putin ulei si le sotam putin.
Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.
Carnatul il taiem felii subtiri si il adaugam in ciorba sa fiarba la foc mic. Adaugam cimbru si sare cand sunt aproape fierte, apoi cana cu zeama de varza. Lasam sa fiarba 5 minute.
Deasupra se presara patrunjel verde si se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta mare !

Preparata dupa reteta lui Adi Hadean
http://adihadean.ro/
Multumesc frumos ex-oradeanul meu !
Daca ti-a placut reteta noastra "Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Arata frumos ciorbica,dar cu carnati afumati n-am mai mancat!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    Tare buna si gustoasa.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Sidy, ne lasa gura apa cu ce ne prezinti aici

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      e bunaaaa ...pentru ca e facuta de tine, Sidy!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 300 g cartofi
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa rosie
  • ardei iute
  • usturoi
  • 200 g carnati afumat
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • cimbru
  • 1 cama zeama de varza murata(sau bulion de casa)

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

Arata frumos ciorbica,dar cu carnati afumati n-am mai mancat!

Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui