Am ales pentru aceasta zama fasole alba si pestrita. Am pus-o la inmuiat in apa de seara. Am fiert-o intr-o oala de 4 litri. Dupa ce a dat in clocot am schimbat apa. Am repetat operatiunea de 2-3 ori. Am curatat zarzavatul si l-am taiat cubulete. Am calit intr-o tigaie ceapa. Peste ea am adaugat costita taiata in bucati mai maricele si le-am rumenit bine. Fasolea, legumele si costita le-am fiert apoi la foc domol. Am adaugat bulionul si am condimentat zama dupa gust. La sfarsit am adaugat verdeata. Pentru servire am pregatit o salata de ceapa si niscaiva ardei iuti.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii