»

Cuvinte cautate "pasca"

Retete culinare
  • Pasca fara aluat, cu ciocolata

    Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul (adaugat in ploaie), pana obtinem o bezea. Incorporam rand pe rand

    0 comentarii

  • Pasca bicolora cu smantana, branza si ciocolata

    Pasca bicolora cu smantana, branza si ciocolata

    Din cantitatile enumerate mai sus, mi-au iesit 2 pascute. Daca doresti, poti face o singura pasca, dar ai nevoie de o tava foarte mare

    0 comentarii

  • Pasca cu branza dulce

    Pasca cu branza dulce

    Se pune faina intr-un vas si peste ea, se adauga oul, untul topit, sare, drojdia stinsa in lapte dulce cu zaharul vanilat si se framanta

    0 comentarii

  • Pasca Traditionala

    Pasca Traditionala

    Aluat: Se incalzeste laptele, se adauga zaharul si drojdia, apoi se adauga si celalalte ingrediente, mai putin faina si se amesteca

    0 comentarii

  • Pasca

    Pasca

    Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu untura sau cu margarina ( depinde ce se foloseste). Se adauga sarea, zaharul si zaharul

    0 comentarii

  • Pasca cu branza

    Pasca cu branza

    Mai intai am pregatit maiaua.O lingura de faina am inmuiat-o cu putin lapte fierbinte.Dupa ce s-a racit am amestecat cu drojdia inmuiata

    13 comentarii

  • Pasca cu branza

    Pasca cu branza

    Am pus ingredientele pentru aluat in robotul de bucatarie; dupa omogenizare a rezultat un aluat destul de lipicios, pe care l-am intins

    11 comentarii

  • PASCA DE PASTE

    PASCA DE PASTE

    Din 2/3 din coca se intinde o foaie rotunda,la diametrul formei,de 3cm grosime.Se pune foaia in forma bine unsa cu ulei. Restul de coca,se

    3 comentarii

  • Pasca cu ciocolata

    Pasca cu ciocolata

    Se separa cele 8 oua. Albusurile se bat bine cu un praf de sare, adaugandu-se treptat si zaharul; se mixeaza pana e gata bezeaua. Se

    18 comentarii

  • Pasca  - reteta casei

    Pasca - reteta casei

    Branza de vaci proaspata se scurge de zer,se sfarama foarte bine cu furculita pentru a evita formarea eventualelor cocoloase.Se adauga

    9 comentarii

  • Pasca sarata

    Pasca sarata

    Se face aluatul din toate ingredientele pentru blat , se framanta bine si se lasa la dospit pina isi dubleaza volumul. Se amesteca

    8 comentarii

  • Pasca cu ciocolata

    Pasca cu ciocolata

    Mod de preparare aluat: 1.Intr-un bol amestecati faina cernuta cu cacaua, drojdia si sarea. 2.Puneti zaharul, zaharul vanilat in

    2 comentarii

  • Pască cu brânză dulce

    Pască cu brânză dulce

    Pune într-un castron brânza şi mai mărunţeşte-o dacă este bulgări. Sparge ouăle şi separă gălbenuşele de albuşuri. Bate

    0 comentarii

  • Pasca fara aluat

    Pasca fara aluat

    Se bat ouale cu zaharul si vanilia pana se topeste zaharul. Se adauga branza (daca se pune urda va trebui pisata bine cu furculita pentru

    0 comentarii

  • Pasca in trei straturi

    Pasca in trei straturi

    Intai pregatim smantana: punem malai intr-un bol, punem deasupra un tifon impaturit in trei, punem smantana in tifon si lasam la rece,

    0 comentarii

  • Pasca cu branza si smantana

    Pasca cu branza si smantana

    Hristos a inviat! Dragilor va doresc sa aveti parte de un Paste fericit, multa sanatate, bucurii, sa traiti clipe frumoase alaturi de

    9 comentarii

  • Pasca cu cacao

    Pasca cu cacao

    Aluat Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un pic de faina si se lasa la dospit. Laptele

    6 comentarii

  • Pasca cu branza

    Pasca cu branza

    Se cerne faina de grau intr-un vas,peste faina adaugam drojdia stinsa cu zahar ,un picut de sare si lapte dulce caldut ca apa de vara,adaugam

    0 comentarii

  • Pasca fara coca

    Pasca fara coca

    Stafidele se hidrateaza in coniac si rom. Sofranul se desface in putina apa calda sau esenta dupa care se strecoara de firicele. Branza

    0 comentarii

  • Pasca cu branza dulce si stafide

    Pasca cu branza dulce si stafide

    Din ingredientele pentru aluatul de mai sus se prepara un aluat ca la cozonac care se lasa apoi la crescut. Aluatul se imparte astfel:odata

    18 comentarii

  • Pasca cu branza dulce

    Pasca cu branza dulce

    Se freaca drojdia cu zaharul, apoi punem pe rand galbenusul, uleiul, coaja de lamaie,sarea, laptele si la urma faina bine cernuta.Se

    10 comentarii

  • Pasca cu branza

    Pasca cu branza

    Aluat Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un pic de faina si se lasa la dospit. Laptele

    2 comentarii

  • Pasca cu aluat de cozonac

    Pasca cu aluat de cozonac

    Aluat 1. Preparam maiaua astfel: dizolvam drojdia in lapele caldut, amestecam cu zaharul si cu cele 3 linguri de faina, acoperim cu

    5 comentarii

  • Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

    Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

    Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si apoi se amesteca bine cu cea de vaci

    3 comentarii

  • Pasca si cozonac pentru diabetici

    Pasca si cozonac pentru diabetici

    Cozonacul si cu pasca sunt facute cu fructoza in loc de zahar, astfel incat sa se bucure de ele toti membrii familiei. Totusi, cei care

    1 comentariu

  • Pasca cu samntana

    Pasca cu samntana

    Aluat Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un pic de faina si se lasa la dospit. Laptele

    0 comentarii

  • Pasca cu branza dulce

    Pasca cu branza dulce

    Aluat: Se fierb 200ml lapte, se ia de pe foc si se adauga 100gr faina amestecand foarte repede. Se lasa la racorit. Cand este inca

    0 comentarii

  • Pasca

    Pasca

    Pregatim maiaua din drojdie, o lingura de zahar si putin lapte caldut. Lasam la dospit 20 minute. Punem faina intr-un vas, adaugam

    0 comentarii

  • Pasca chinezeasca

    Pasca chinezeasca

    Aluatul:se freaca zaharul cu cacao sa nu aiba cocolosi; se pune galbenusul si margarina si se omogenizeaza; se adauga cate un pic de

    15 comentarii

  • Pasca

    Pasca

    Mod de preparare aluat Intr-un castron amestecam faina,drojdia si sarea. Galbenusurile le frecam cu un varf de sare. Punem la foc

    3 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Mousse de ton
Mousse de ton

Scurgem bine uleiul din conservele de ton si le punem intr-un vas mai inalt, impreuna cu toate celelalte ingrediente. Cu un mixer vertical,

1 vot    0 comentarii
10 min
Retete de Pasti
Friptura de miel cu cartofi noi, ciuperci si sos de menta
Friptura de miel cu cartofi noi, ciuperci si sos de menta

Curatam ceapa si usturoiul si o taiem cam de 1,5 cm, le punem pe toate intr-un vas termorezistent. Ardeii grasi colorati ii taiem fasii. Pulpa

1 vot    0 comentarii
2h
Retete de Pasti