»

Cuvinte cautate "toba"

Retete culinare
  • Toba de pui

    Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se poate inlocui cu usturoi pisat (2-3

    3 comentarii

  • Toba

    Toba

    Intr-o oala adaugam apa, sare, boabe de piper, foaie de dafin, adaugam ingredientele (curatate, spalate inainte) si le fierbem pana

    0 comentarii

  • Toba de casa

    Toba de casa

    Carnea de la cap se pune la fiert. Se adauga inima si rinichii. Se sareaza apa si se puncateva foi de dafin. Dupa ce a fiert si s-a

    12 comentarii

  • Toba de porc

    Toba de porc

    Capul si urechea se curata,se rad ,se spala bine, slanina,limba,inima,soriciul se spala si se pun la fiert in apa rece cu putina sare,foile

    8 comentarii

  • Toba de pui si porc

    Toba de pui si porc

    Ciolanul de porc l-am spalat si l-am pus la fiert in oala sub presiune, cu sare, foi de dafin si piper, pentru cca o ora. Dupa ce s-a

    2 comentarii

  • Toba de pui

    Toba de pui

    Se spala carnea de pui si pipotele si inimile de pui ,se taie in bucati,se pun intr-un castron si se adauga peste ele sare, piper si

    0 comentarii

  • Toba in stomac de porc

    Toba in stomac de porc

    Mod de preparare Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le taiem cubulete mici.Dupa ce le-am

    4 comentarii

  • Salata de toba

    Salata de toba

    Toba se taie felii subtiri si se aranjeaza pe un platou. Se acopera cu ceapa taiata joulienne, se condimenteaza dupa gust cu sare si

    0 comentarii

  • Toba de pasare

    Toba de pasare

    Dezosam pulpa si pieptul de pasare si le taiem in fasii lungi si subtiri. Presaram boia, busuioc, sare si piper dupa gust. Adaugam usturoiul

    0 comentarii

  • TOBA

    TOBA

    Toata carnea fiarta se taie in cuburi cu latura de 4-5 cm. Limba se taie in fisii cu grosimea de 2 cm si lungimea de 4-5 cm. Soriciul

    4 comentarii

  • Aperitiv cu dovlecei si gris

    Aperitiv cu dovlecei si gris

    se taie cubulete dovlecelul, se pune in tigaie impreuna cu 1/2 lingurita de ulei si un praf de sare... se inabuse in tigaie la foc mic

    3 comentarii

  • Toba de porc

    Toba de porc

    Se spala si se pirlesc bine picioarele si urechile. Se rade soriciul cu cutitul, se spala din nou si se albeste prin frecare cu malai. Se

    14 comentarii

  • Toba

    Toba

    Se spala si se pirlesc bine picioarele si urechile. Se rade soriciul cu cutitul, se spala din nou si se albeste prin frecare cu malai.

    2 comentarii

  • Ghembetz cu varza

    Ghembetz cu varza

    Ghembetzul sa fie afumat si bagat la tava in cuptor la cirka 225 de grade, si se lasa c-am 15-20 de minute. Ghembetzul este o forma

    2 comentarii

  • Hrean cu lapte covăsit

    Hrean cu lapte covăsit

    Hreanul se curăţă şi se trece prin răzătoare (secţiunea cea mai fină) după care se lasă la temperatura camerei 30/60 minute

    2 comentarii

  • TOBA (CAS DE PORC)

    TOBA (CAS DE PORC)

    Toata carnea fiarta se taie in cuburi cu latura de 4-5 cm. Limba se taie in fisii cu grosimea de 2 cm si lungimea de 4-5 cm. Soriciul

    1 comentariu

  • sandvis cu toba

    sandvis cu toba

    Feliile de toba se asaza pe feliile de paine si se orneaza cu rondele de castraveti si filigran de unt.

    1 comentariu

  • sandvis cu toba

    sandvis cu toba

    Feliile de toba se asaza pe feliile de paine si se orneaza cu rondele de castraveti si filigran de unt.

    1 comentariu

  • sandvis cu toba si castraveti murati

    sandvis cu toba si castraveti murati

    Feliile de toba se asaza pe feliile de paine si se orneaza cu rondele de castraveti si filigran de unt.

    1 comentariu

  • Carnati preparati in casa

    Carnati preparati in casa

    Se da carnea prin masina, se pune intr-un vas mare sau intr-un lighneas. Se adauga sare, piper, coriandru pisat, enibahar si zeama strecurata

    0 comentarii

  • Toba

    Toba

    Se spala si se parlesc bine picioarele si urechile. Se rade soricul cu cutitul, se spala din nou si se albeste prin frecare cu malai.

    0 comentarii

  • Toba

    Toba

    Inainte de a fi puse la fiert, toate bucatile de carne si soricul se spala foarte bine; daca e nevoie, se tin putin in apa calda si

    0 comentarii

  • Toba

    Toba

    Capul de porc se trece prin flacara si apoi se spala bine sub un jet de apa rece. Limba se spala, usturoiul se curata si se piseaza

    0 comentarii

  • Toba

    Toba

    Se spala si se parlesc bine picioarele si urechile, se rade soriciul cu cutitul, se spala din nou si se albeste prin frecare cu malai;

    0 comentarii

  • toba de dorohoi

    toba de dorohoi

    Se spala si se curata bine stomacul, se sareaza si se pipereaza usor in interior si se lasa deoparte. Din carne se taie felii ca pentru

    0 comentarii

  • sandvis cu toba alba

    sandvis cu toba alba

    Feliile de toba se asaza pe feliile de paine si se orneaza cu rondele de castraveti si filigran de unt.

    0 comentarii

  • Toba de casa

    Toba de casa

    Se curata stomacul in apa clocotita prin scoaterea pielitei de pe interior. Daca se rupe pe alocuri, se coase fara nicio problema. Se

    0 comentarii

  • Cele mai bune retete de Craciun

    Sarbatorile de Iarna sunt poate cele mai frumos mirositoare dintre toate sarbatorile. Mirosul carnatilor, al fripturii, al vinului fiert si al prajiturilor este unul care ne bucura pe deplin. Sarbatori.Gustos.ro este locul unde vei

    2 comentarii

  • Ce alegeti: Craciun ardelenesc sau moldovenesc?

    Multi romani ar spune ca mancarurile traditionale din tara noastra nu au egal in lume. Sarmalute, cozonac, carnati proaspeti sau caltabosi – ne lasa gura apa doar cand ne gandim la asta. Si, pentru cei care n-au apucat sa guste preparate

    4 comentarii

  • Rețetă oltenească: Mâncarea Pandurilor

    Reţeta face parte din proiectul “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. Rețeta ”Mâncarea Pandurilor”

    6 comentarii

  •   1   2 »
Adauga reteta
Adauga articol
Revista blogurilor
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.

Spaghetti cu sos si chiftelute
Spaghetti cu sos si chiftelute

Se amestecă bine carnea tocată (amestec sau de care preferaţi) cu verdeaţa tocată mărunt, cu pâinea, cimbru, sare şi piper

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi