In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
30
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru Sarbatori impreuna cu...
LopFras
Pentru un aperitiv festiv, de sarbatori, va propun piftele cu mac si susan. Pentru 8-10 persoane avem nevoie de: - 700 gr carne macra de porc (coltet sau pulpa) - 300 gr pulpa de vitel - 300 gr slanina porc - 3 cepe mari - 2 cartofi mari - o capatana intreaga de usturoi - condimente (sare, piper, ...
Andreea Dianu
Ingrediente: 600 g piept de pui 1 ceapa 1 ardei rosu/verde (optional) 50 g unt/50 ml ulei 2 linguri faina 1 lingurita concentrat pentru supe 200 g smantana fermentata (20% grasime) 1 galbenus 400 ml apa Sare, piper Marar/patrunjel 3-4 catei usturoi Mod de preparare: Pieptul de pui dezosat ...
Andreea Dianu
Ingrediente: 1 piept mare de pui(600-700 g) 4 felii grose de mozzarella 1 rosie 4 cartofi medii 2-3 ciuperci Sare,piper,chili,boia dulce,rozmarin Unt Mod de preparare: Cartofii se curata,se spala,se taie in felii(nu pana jos,eu le-am pus in cupa unei linguri si am taiat felii) si se pun intr-o ...
Andreea Dianu
Inca o  reteta care nu poate lipsi de pe masa de sarbatori. :) Bomboanele sunt mult mai bune decat batoanele Bounty cumparate si sunt foarte usor de facut :)   Ingrediente: 150 g unt 150 g zahar 250 ml smantana pentru frisca 210 g nuca de cocos Glazura: 250 g ciocolata (eu am avut ...