In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu
Interviu cu Andreea Dianu
Daca ai putea sa faci o singura reteta de sarbatori, care ar fi aceea?
As alege Piept de pui cu smantana.
Din fericire, poti sa faci oricate retete doresti. Asadar, ce retete vei gati?
Care este cea mai frumoasa amintire din copilarie legata de mancarea de sarbatori?
Cea mai frumoasa amintire din copilarie este momentul in care pregatea mama mea cozonacii pe vatra si care erau extrem de pufosi si de aromati.
Ce recomandari i-ai face unui novice in bucatarie care organizeaza pentru prima data masa de sarbatori?
Unei persoane care este incepatoare in bucatarie ii recomand sa isi stabileasca din timp un meniu usor, care nu necesita prea multe cunostiinte si sa fie atenta la detali, care fac totul.
Ce fel de mancare preferi de sarbatori: traditionala sau mai iesita din comun?
Evident cea traditionala, consider ca de sarbatori trebuie sa respectam traditia deoarece avem restul anului la dispozitie sa incercam si alt fel de mancare.