In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
30
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu

Interviu cu Andreea Dianu

Daca ai putea sa faci o singura reteta de sarbatori, care ar fi aceea?
Andreea Dianu
As alege  Piept de pui cu smantana.
Din fericire, poti sa faci oricate retete doresti. Asadar, ce retete vei gati?
Care este cea mai frumoasa amintire din copilarie legata de mancarea de sarbatori?
Andreea Dianu
Cea mai frumoasa amintire din copilarie este momentul in care pregatea mama mea cozonacii pe vatra si care erau extrem de pufosi si de aromati.
Ce recomandari i-ai face unui novice in bucatarie care organizeaza pentru prima data masa de sarbatori?
Andreea Dianu
Unei persoane care este incepatoare in bucatarie ii recomand sa isi stabileasca din timp un meniu usor, care nu necesita prea multe cunostiinte si sa fie atenta la detali, care fac totul.
 Ce fel de mancare preferi de sarbatori: traditionala sau mai iesita din comun?
Andreea Dianu
Evident cea traditionala, consider ca de sarbatori trebuie sa respectam traditia deoarece avem restul anului la dispozitie sa incercam si alt fel de mancare.