In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
24
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu

Interviu cu Isabela Luca

Daca ai putea sa faci o singura reteta de sarbatori, care ar fi aceea?
Isabela Luca
Grea intrebare, dar ce sarbatori ar fi daca nu am avea friptura? Deci aleg friptura.
Din fericire, poti sa faci oricate retete doresti. Asadar, ce retete vei gati?
Isabela Luca
Aici ma puneti in incurcatura :). Ma gandesc ca voi face salata de Boeuf, ciorba de perisoare, un rasol cu legume si o prajitura cu nuca si scotisoara.
Care este cea mai frumoasa amintire din copilarie legata de mancarea de sarbatori?
Isabela Luca
Aluatul de cozonac facut de mama mea, pe care imi placea sa-l mananc asa necopt  si mirosul de rom si nuca ce parfuma toata casa cand se coceau la cuptor.
Ce recomandari i-ai face unui novice in bucatarie care organizeaza pentru prima data masa de sarbatori?
Isabela Luca
Din propria mea experienta :), il sfatuiesc (pe novice) sa nu-si aleaga multe retete si complicate (cel mult 1 sau 2), deoarece cu siguranta vor intra “in vigoare” legile lui Murphy, care ii va da peste cap toate planurile si calculele.
Ce fel de mancare preferi de sarbatori: traditionala sau mai iesita din comun?
Isabela Luca
Cred ca prefer mancarea traditionala, dar nu as refuza ceva deosebit si iesit din comun.