In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
10
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu
<   Inapoi la interviu
Ardei umpluti si aromati, in vas roman

Ardei umpluti si aromati, in vas roman

Foarte aromati si deosebit de gustosi ! incercati si voi…

Ingrediente:
Ardei gras
Carne de porc
Orez
Ceapa
Boia de ardei
Sare
piper
Cateva crengute de:
tarhon ; busuioc; menta si marar verde
cateva felii subtiri de slaninuta
1 rosie mare

Mod de preparare:
Spalam ardeii, indepartam cotorul si scoatem semintele.
Din ceapa tocata marunt, carnea macinata, orez, si mirodenii, pregatim  umplutura.
Umplem ardeii
si le punem capac cate o feliuta de slaninuta.
Pregatim vasul roman, punem mai intai, cateva crengute de mirodenii, apoi felii de slanina
si aranjam apoi ardeii. Taiem rosia in felii si o punem deasupra pe ardei.
Adaugam apa, pana la nivelul ardeilor, punem capacul si dam vasul la cuptor, pentru 90’.

Servim calzi, cu smantana, iaurt sau ca atare.