In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
<   Inapoi la interviu
Briose aperitiv

Briose aperitiv

Chiar n-am stiut la ce sa ma astept de la briosele sarate pe care le-am incercat pentru prima oara la Revelion (desi mi-am zis ca la zile mari nu mai incerc nimic pentru prima oara). Mi-au iesit din prima si au fost si foarte delicioase. La Craciun ar merge super cu ardei rosu si verde.Eu am folosit ardei verde congelat.

Ingrediente:
2 oua
100 ml lapte
1 cana faina (am folosit cana de 200 ml)
3 lingurite praf de copt
5 felii de sunca
1 ardei verde
100 gr masline
4 linguri ulei
sare
piper

Se amesteca ouale cu laptele. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca usor. Se pune uleiul,sunca taiata fasii,ardeiul si maslinele.
Sa nu uitati de sare si piper. Se da la cuptor cam 25 de minute,pana cand iese scobitoarea curata.
Sunt bune si reci si calde si se termina repede!