( ! ) Notice: Undefined index: id_article in /srv/www/www.gustos.ro/public_html/application/modules/default/views/scripts/layout.phtml on line 32
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0000398944{main}( ).../index.php:0
20.08242190688Zend_Application->run( ).../index.php:47
30.08242190688Bootstrap->run( ).../Application.php:384
40.08252190688Zend_Controller_Front->dispatch( ).../Bootstrap.php:105
50.13872607200Zend_Controller_Plugin_Broker->postDispatch( ).../Front.php:965
60.13872607200Zend_Layout_Controller_Plugin_Layout->postDispatch( ).../Broker.php:333
70.13882607896Zend_Layout->render( ).../Layout.php:143
80.13942610544Zend_View->render( ).../Layout.php:796
90.13952627024Zend_View->_run( ).../Abstract.php:888
100.13952628552include( '/srv/www/www.gustos.ro/public_html/application/modules/default/views/scripts/layout.phtml' ).../View.php:157
In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
12
Decembrie
2011
<   Inapoi la interviu
Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos picture 1
Aceasta reteta simpla dar tare gustoasa si aspectuoasa, se poate prepara usor mai ales in zilele toride de vara, pentru ca nu trebuie sa folositi aragazul.

Timp de preparare: 45 minute.

Ingrediente pentru foi: 500 g biscuiti, 2 cani cu lapte(cam 400-500 ml lapte, trebiue sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o putei intinde), 3 linguri cacao.

Ingrediente pentru crema: 200 g zahar pudra, 200 g unt (1 pachet), 100 g nuca de cocos, 3 vanilii.

Mod de preparare pentru foi: se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.
Mod de preparare pt crema: batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.

Amestecam biscuitii maruntiti cu cacao si lapte. Pentru a obtine o compozitie omogena, folositi mixerul cu paletele pt aluat. Asezati o parte din compozitie intre 2 folii de plastic si intindeti bine.
Ajutati-va de sucitor, se intinde cu usurinta. O foaie este intinsa. Pe fiecare foaie punem crema. Intindeti crema uniform.
Se ruleaza strans in folie de plastic. Se obtin 2 rulade pe care le pastrati la rece, pana le feliati. Le taiati de grosimea unui deget, inainte de servire.