In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
08
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu
<   Inapoi la interviu
Rulade de porc cu pesto de patrunjel

Rulade de porc cu pesto de patrunjel

Rulade de porc cu pesto de patrunjel picture 1
Pentru 4 persoane
Preparare 30 minute
Dificultate medie
Coacere 1 h 30 minute
Ingrediente:
- 6 snitele de porc
- 2 legaturi mari de patrunjel
- 1 lingura seminte de pin
- 3 linguri ulei de masline
- 1 catel de usturoi
- sare, piper
- 70 g parmezan ras
- 4 cartofii medii
- 1 ardei capia rosu

Preparare:
Snitele de porc le batem pana devin subtiri. Le saram si piperam, nu foarte mult.
Pesto de patrunjel: in vasul robotului mixam patrunjelul (al meu a fost congelat), cu uleiul de masline, parmezanul, semintele de pin, usturoiul, sarea si piperul.
O sa devina o pasta fina si foarte gustoasa, eu as fi mancat-o pe paine.

Ungem fiecare snitel de porc cu pesto de patrunjel. Rulam cu grija si fixam rulada cu o scobitoare. Asa procedam cu restul.

Rumenim in putin ulei ruladele, pana capata o crusta aurie. Le asezam in tava si le dam la cuptor pentru 30 minute.

Intre timp curam cartofii si ii taiem cubulete. Ardeiul il taiem fasiute. Adaugam legumele pe langa rulade. Acoperin tava cu folie de aluminiu. Dam la cuptor pentru inca o ora.