In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
08
Decembrie
2011
<   Inapoi la interviu
Salata roz

Salata roz

Ingrediente:
2 cartofi mari,
1 cutie fasole boabe roşie sau albă,
300 g sfeclă,
maioneză dintr-un ou (1 gălbenuş, sare, 1 linguriţă de muştar, 200 ml ulei),
125 g iaurt,
sare, piper,
praf de usturoi

Mod de preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se spală, se taie în jumătate şi se fierb în apă cu sare. Când s-au răcit de taie cubuleţe mici. Fasolea din conservă se scurge. Sfecla din borcan se taie fâşii subţiri, dacă nu e dată deja pe răzătoare.Se prepară maioneza, care se amestecă la sfârşit cu iaurt, piper şi praf de usturoi.Se amestecă toate ingredientele şi salata se poate servi după ce a stat puţin la frigider.