In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
10
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru Sarbatori impreuna cu...
Laura Adamache
Fara indoiala unii dintre cei mai buni biscuiti facuti pana acum, ii dedic din toata inima unei femei extraordinare, Adina Stefan, matusa sotului meu. Chiar daca nu am avut ocazia sa o cunosc personal, deoarece traieste in Canada de foarte mult timp, am avut ocazia sa o cunosc prin intermediul lui Cris ...
Laura Adamache
Nu am mai mancat sarmale de peste 2 ani asa ca anul acesta m-am bucurat enorm de mult sa descopar varza murata, de o calitate exceptionala, la noul magazin romanesc deschis in Spoleto. Mama mea face cele mai delicioase sarmale mancate pana acum asa ca bineinteles ca am urmat sfaturile ei si mi-au iesit ...
Lia Maria Grozi
Daca a venit frigul, e timpul raciturilor! Ingrediente: ½ cap de porc 1 picior de porc 1 coada Boabe de piper Foi dafin 1 morcov 1 pastarnac Sare Usturoi Mod de preparare: Parlim la flacara capul si restul oaselor, le maruntim, apoi le spalam bine din cateva ape reci. Le punem intr-o ...
Lia Maria Grozi
Foarte aromati si deosebit de gustosi ! incercati si voi… Ingrediente: Ardei gras Carne de porc Orez Ceapa Boia de ardei Sare piper Cateva crengute de: tarhon ; busuioc; menta si marar verde cateva felii subtiri de slaninuta 1 rosie mare Mod de preparare: Spalam ardeii, indepartam ...
Ideea de sarbatori a zilei