In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
11
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru Sarbatori impreuna cu...
Laura Frunza
Pappa al pomodoro este o supă specifică Italiei, deşi varianta mea este puţin diferită. Sunt sigură că nici în Italia nu se face peste tot la fel, aşa cum nici în România nu se fac sarmalele peste tot la fel. Ingrediente: trei felii mari de pâine veche de trei zile (ideală ar fi o pâine ...
Cristina Tamaian
Craciunul e din ce in ce mai aproape. Si ca totul sa fie mai frumos am sa va spun ca o sa pregatim o reteta foarte populara in Europa si care de catva timp o regasim si la noi din ce in ce mai des...Indicii? Ne face cu ochiul prin toate magazinele. Este cu martipan, mar sau fructe uscate. Da, este Stollen ...
Laura Frunza
De când le-am descoperit, am decis că aceste fursecuri vor deveni tradiţie la noi în casă. Sunt perfecte de pus pe masă invitaţilor şi ideale pentru decorat bradul, iar masa de Crăciun va lua cu siguranţă nota zece cu felicitări la impresia artistică. Ingrediente: 100 de grame de unt, ...
Cristina Tamaian
Sunt nerabdatoare. Am inceput sa numar zilele pana la vacanta. In fiecare an sunt fermecata de lumini, braduti, ornamente si tot ce are legatura cu minunata Sarbatoare a Craciunului. Dupa ce aceasta trece mi se pare ca totul este gol. Parca nu mai exista nimic pana la venirea primaverii. Nu mai are ce ...