In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
12
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu
Interviu cu Maria Burdulea
Daca ai putea sa faci o singura reteta de sarbatori, care ar fi aceea?
Maria Burdulea
As alege sarmalutele cu varza, fiind mancarea traditionala de Craciun, cel putin in Ardeal si care este nelipsita de pe masa romanului.


Citeste interviul complet pentru alte secrete delicioase
Maria Burdulea
Timp de preparare: 50 minute Ingrediente: 400 g carne tocata de porc, 3 linguri de orez, 2 linguri de gris, 2 oua, 3 morcovi, 1 ceapa, 1 radacina patrunjel, 1 cartof mare, 1 lingura tarhon proaspat sau in otet, 1 legatura patrunjel verde, 1 leg leustean, 2-3 rosii, 2 catei de usturoi, otet de mere ...
Maria Burdulea
Timp de preparare: 1 ora Ingrediente: pentru blat: 3 oua, 3 linguri de zahar, 3 linguri faina, 1/2 plic praf de copt dr oetker, 1 vanilie Pentru crema: 1 plic crema pentru prajituri cu gust de ciocolata+250 ml lapte rece+ 4 linguri zahar pudra, 250 ml frisca lichida ,,el maestro,, + 1 plic vanilie ...
Maria Burdulea
Timp de preparare: 4 ore si 50 minute (complexitate redusa). Ingrediente: 800 grame carne tocata, o cescuta de cafea cu orez, sare, piper(dupa gust), 1 lingurita boia, 1-2 lingurite vegeta, 1 ceapa, 2 cartofi(sarmalele nu vor fi gretoase), 1 ou, frunze de varza murata(20 frunze varza murata de la congelat), ...
Maria Burdulea
Aceasta reteta simpla dar tare gustoasa si aspectuoasa, se poate prepara usor mai ales in zilele toride de vara, pentru ca nu trebuie sa folositi aragazul. Timp de preparare: 45 minute. Ingrediente pentru foi: 500 g biscuiti, 2 cani cu lapte(cam 400-500 ml lapte, trebiue sa obtineti o compozitie ...
Ideea de sarbatori a zilei
Carnea spalata o punem intr-o oala, o acoperim cu apa cu sare, cam 6-8 cm deasupra carnii. Citeste mai mult
12 Decembrie