In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
14
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru Sarbatori impreuna cu...
Alina Ciobanu
Timp de preparare: 1 ora si 5 minute (complexitate medie) Ingrediente: 500 gr carne de pui 3 linguri ulei de masline 2 cepe 2 lingurite ghimbir macinat 2 lingurite boia de ardei dulce 2 lingurite scortisoara 300/400 ml concentrat de pasare facut dintr-un cub Knorr 1 portocala mare 75 gr stafide 80 ...
Adriana Bradley
Raciturile de porc se fac din cap, codita, urechile porcului, sorici. Se spala foarte bine toate acestea si se fierb cu sare cel putin 3 ore. Daca doriti sa folositi gelatina de la Dr. Oteker atunci nu este necesar sa le fierbeti atat de mult deoarece gelatina va ajuta la prinderea lor. Dar daca vreti ...
Alina Ciobanu
Timp de preparare: 3 ore (complexitate medie) Ingrediente: ficat de porc - 800 gr un rinichi de vită o inimă de vită o limbă de vită o splină 3 ouă fierte tare 1 ou crud 100 gr smântână o ceapă potrivită sare, delikat, condiment pt drob Fuchs pătrunjel proaspăt tocat prapur Mod ...
Adriana Bradley
Nu am mai fost de mult in bucatarie, am avut o vacanta prelungita cu multe pizza si multe farfurii de paste, salate si fructe. Dar in sfarsit mi-a revenit inspiratia in momentul in care m-am oprit la piata mare si am gasit afine mari la fel cu cele din State, mari si gustoase. Desigur si temperatura de ...
Ideea de sarbatori a zilei
Usor de preparat si deliciosi...
Citeste mai mult
14 Decembrie