In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
15
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru Sarbatori impreuna cu...
Bucataria Furnicutilor
Bucataria Furnicutilor
O friptura foarte aromata de porc. Pentru 4-5 portii de friptura avem nevoie de: 3 muschiuleti de porc (cam 1,5kg) 7-8 linguri mustar iute 2-3 lingurite piper boabe 4-5 catei de usturoi 2 linguri ulei aromat de masline cateva crengute de rosmarin proaspat sau 1 lingurita rosmarin uscat un praf ...
Viviana Tirdea
Ingrediente: - 250g faina - 40g cacao - 50g nuci macinate - 50g migdale mainate - 150g zahar brun - 1 ou - 200g unt moale - 2 linguri de cafea rece - esenta de rom si vanilie Intr-un castron se amesteca faina cu cacao, vanilie, nuci, migdale si zahar. Se face o gropita si se asaza untul ...
Viviana Tirdea
Un desert simplu si in acelasi timp rafinat, ca o completare a unui meniu deosebit, de ce nu si pentru o cina in doi! Ingredientele sunt la indemana oricui, usor de procurat, mare procent din ele sigur se gasesc in orice camara, singurul lucru mai gingas sunt perele, multe retete nu precizeaza ce fel ...
Bucataria Furnicutilor
O varianta de cozonac mult mai simpla decat cea traditionala, dar cel putin la fel de buna. Pentru o forma de 24 cm avem nevoie de: 400 g faina 100 ml lapte 130 g unt 100 g nuca 475 g zahar impartit: 250 g pentru caramelizat (10 linguri) 75 g pentru lapte (3 linguri) 150 g pentru unt (6 linguri) 2 ...
Ideea de sarbatori a zilei
Pentru inceput punem intr-un bol drojdia cu putin zahar si lapte cald si lasam cateva minute sa dospeasca. Citeste mai mult
15 Decembrie