In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
17
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru Sarbatori impreuna cu...
Violeta Postolache
Ingrediente 1 kg carne tocata porc (sau amestec) 1/2 kg ciuperci 1/2 kg praz frunze de vita 100 gr orez 100 gr bulion 1 legatura marar 1 ou sare, piper cimbru, boia Mod de preparare Tocam prazul si ciupercile cat mai marunt .Prazul il calim in putin ulei pana se inmoaie, apoi adaugam ciupercile ...
Liliana Toma
Avem nevoie de 3-4 cepe, 1 kg si ceva de tocatura, o ceasca de orez, cimbru, marar, vegeta, piper si ardeu iute (doar cine vrea). Prajim ceapa si adaugam orezul spalat. Luam de pe foc si punem condimentele ( mararul si cimbrul le pun in fundul oalei, daca sunt uscate, dar daca le am verzi tai putin ...
Violeta Postolache
Absolut delicioase, dulci amarui, rascolesc toate simturile, o data ce te apuci de mancat nu te mai poti opri. Multumesc, Diamond, pentru o reteta delicioasa! Ingrediente (pentru 30 bucati) 200 gr ciocolata amaruie 50 ml frisca lichida 50 gr margarina sau unt 2 lingurite ness 50 gr cacao esenta ...
Violeta Postolache
Va prezint un aperitiv de exceptie, gustos si aspectuos si foarte potrivit pentru mesele festive. Ingrediente 4 felii paine integrala de secara 200 gr crema de branza 100 gr telemea 50 gr unt 50 gr smantana 1 ardei gras rosu 1 plic gelatina Frecam untul moale impreuna cu crema de branza. ...
Ideea de sarbatori a zilei