In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
18
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu
Interviu cu Oana Durican
Daca ai putea sa faci o singura reteta de sarbatori, care ar fi aceea?
Oana Durican
Muschi umplut II.


Citeste interviul complet pentru alte secrete delicioase
Oana Durican
1,600 kg muschi de vita/porc sau chiar piept de pasare, 200 g ciuperci, 100 g sunca de Praga, 200 g muschi de porc, 200 g ficat de pasare sau de porc (prefer ficatul de pasare), 250 g slanina proaspata, 500 g ceapa, ulei/unt pt ceapa, doua legaturi de verdeata, sare, piper, arome, 250 ...
Oana Durican
In sfarsit am facut si un kranţ, reteta clasica, originala, cu 3 feluri de blat si 3 feluri de crema. Blatul 1: 30 g pesmet, 2 albusuri, 60 g nuci macinate, 120 g zahar (5 linguri pline), un varf de lingurita de praf de copt. Se mixeaza albusurile spuma, se adauga zaharul si se mixeaza in continuare, ...