In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
19
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru Sarbatori impreuna cu...
Eileen cuisine
Macarons sunt mici dive intre petit fours. Cei mai buni biscuiti pe care i-am mancat vreodata, garantat. Nu doar ca se topesc in gura, dar sunt relativ simplu de facut, daca aveti rabdare sa ii pregatiti si aveti ingrediente de calitate, plus un cuptor care sa pastreze temperatura constanta. Daca nu ...
Simona Haliga
Daca va bate gindul sa gatiti piept de rata in vreo zi,nu ocoliti retetele cu fructe ,sunt pur si simplu delicioase si de un rafinament absolut.si ca sa va si demonstrez ce am spus, azi va prezint varianta aceasta, cu piersici, plina de aroma, savoare si bineinteles,de origine franceza. Ingrediente ...
Simona Haliga
Si pentru ca tot desfacusem o sticla de cidru pentru porcul cu mere ,am trecut la folosirea ei in reteta pe care v-o prezint astazi si care a avut parte de o primire buna la masa noastra. :) Ingrediente pentru 3 persoane: 3 cotlete de porc, 1 lingura de unt, 1 lingura de boia dulce, sare, piper, ...
Eileen cuisine
Prima oara cand pregatesc sarmale, asta pentru ca dintotdeauna mi-a fost frica sa fac sarmale, clatite, salata de boef si ciorbe. Poate pentru ca mama le face asa de bine incat niciodata nu as putea-o intrece, darmite sa le fac macar pe jumatate ca ea. Dar de data asta, am incercat sa imi dobor frica ...