In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
21
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu
Interviu cu Adina Ciocalau
Daca ai putea sa faci o singura reteta de sarbatori, care ar fi aceea?
Adina Ciocalau
Ciocolata de casa - precis a fost facuta in fiecare an, forme mai elegante sau bilute acoperite cu cocos sau nuci macinate.


Citeste interviul complet pentru alte secrete delicioase
Adina Ciocalau
Dupa cum v-am spus deja,am gasit reteta perfecta de ciocolata de casa si culmea ca am gasit-o la un barbat, Bucatarul Amator. Ingrediente: 250 gr zahar 125 gr margarina 125 ml apa 400 gr lapte praf 5 linguri cacao migdale, fistic, 1 lingura otet Intr-o craticioara se pune zaharul,apa si ...
Adina Ciocalau
Chiar n-am stiut la ce sa ma astept de la briosele sarate pe care le-am incercat pentru prima oara la Revelion (desi mi-am zis ca la zile mari nu mai incerc nimic pentru prima oara). Mi-au iesit din prima si au fost si foarte delicioase. La Craciun ar merge super cu ardei rosu si verde.Eu am folosit ardei ...
Adina Ciocalau
Cum mai e putin pana la Craciun,avem destul timp sa pregatim celor dragi un cadou mai aparte. Eu asa am facut anul trecut si nu stiu cat de apreciate au fost dar eu le-am facut si dat cu mult drag. Cadouri de la bucatarie,facute si concepute de noi,despre asta e vorba. Asa cand te gandesti,poate vin ...
Adina Ciocalau
Daca tot v-am povestit cum sa folositi wok-ul,sa va dau si o reteta japoneza de pui care este foarte pe gustul nostru.Sunt bucatele de pui prajite in ulei incins,in mod normal se folosesc pulpe de pui dezosate si taiate.De data asta am folosit piept de pui,dar recomand pulpele de pui. Sucul de ghimbir ...