In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
22
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu
Interviu cu Amalia Oanta
Daca ai putea sa faci o singura reteta de sarbatori, care ar fi aceea?
Amalia Oanta
Sarmale cu siguranta.


Citeste interviul complet pentru alte secrete delicioase
Amalia Oanta
Reteta este de la prietena mea Claudia, mami de baietel, de aceea i-am dat si numele ei. Ingrendiente: Foi: 500 gr faina 150 gr zahar 100 gr margarina 1 praf de copt 1 lingurita cacao 1 ou 70 ml lapte Se amesteca bine, se imparte in 2 si se fac 2 foi. Crema cocos: 6 albusuri 200 gr zahar 200 ...
Amalia Oanta
Foarte simpla si apetisanta petru cei care iubesc carnea fara grasime , adica pentru tot genul feminin :). Am pus si un pic de slaninuta ca sa fie accesibila si sexului opus . Ingrediente pentru 4 portii: 1 muschiulet de porc ( 600g) 1 piept de pui ( 600g) 100g slaninuta 3-4 catei de usturoi 150g ...
Amalia Oanta
Sarmalele sunt poate cea mai cunoscuta mancare romaneasca, exista chiar si un festival dedicat lor la Praid in Harghita. Reteta de mai jos este cea pe care o fac de ani de zile, am invatat-o de la bunica mea si va asigur ca este foarte gustoasa. Eu le-am facut cu varza dulce. Avem nevoie de: 1 varza ...