In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
23
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru Sarbatori impreuna cu...
Bucatareli la borcan
Cum vă spuneam, nu am să vă plictisesc cu banalele reţete de Crăciun cu care mi-am pierdut o parte din timp, săptămâna trecută. Dar voi face o excepţie de specificul blogului şi am să vă spun despre o minunată reţetă de care fac uz la Paşti, Crăciun ori cu alte ocazii deosebite, pentru ...
Furnicuta Boscodina
Un preparat ce va da gata pe oricine ,un rasfat pentru papilele gustative. Ingrediente: 2 bucati piept de pui(4 jumatati) 1/2 cana suc de portocale 6-7 bucatele file de anchoa 2 linguri capere sare, piper 2linguri ulei Se incinge intr-o tigaie uleiul. Se pun la prajit bucatile de piept de ...
Furnicuta Boscodina
Nu stiu altii cum sunt , dar eu sunt moarta dupa magiunul de prune al bunicii fiert in tuci la foc de lemne, peste care puneai la loc de cinste o bucata de telemea sarata. Putine lucruri egaleaza ca si gust magiunul cu telemea, frumoasa combinatie, stiu. :) Cand am gustat prunele umplute cu branza Roquefort ...
Bucatareli la borcan
Sunt câteva dulceţuri pentru care am o anume slăbiciune. Din unele am mâncat încă de când eram prea mică să mă ţin pe picioare, din altele am gustat doar o dată şi a fost suficient să le ţin minte. Printre ele este şi cea de mai jos - dulceaţa din melci de portocale. Sau dulceaţă de ...