In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
24
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru Sarbatori impreuna cu...
Isabela Luca
Dragii mei, până mai deunăzi nu-mi plăcea să gătesc carne de viţel sau mânzat, ce să mai zic de carnea de vacă! Fierbeam la ea până mă plictiseam, iar Vasi mesteca îndelung şi înghiţea cu noduri :)). Dar am primit de la mama lui o oală sub presiune și sâmbătă am zic că o inaugurez ...
Janet Frunza
Ingrediente: -500 gr pulpa de porc -500 gr fleica de porc -100 gr de orez -4 cepe mari -un morcov -o legatura de stevie -cimbru -sare si piper -2 linguri pasta de tomate -150 ml de ulei Mod de preparare: Carnea o trecem prin masina de tocat si o lasam la o parte. Ne vom ocupa de zarzavat: ...
Janet Frunza
Imi place tare mult acest mod de preparare a carnii de porc la gratar! Gustul dulceag al carnii, cel sarat al branzei si gustul acru de la zeama de lamaie, ii confera carnii un gust deosebit, nu mai este o banala friptura la gratar. Servita pe un pat de cartofi pai si un pic de patrunjel peste, friptura ...
Isabela Luca
Fripturile de Crăciun și Revelion trebuie să fie deosebite. Adunați-vă familia și prietenii în jurul mesei de sărbători și savurați o rețetă savuroasă pregătită cu dragoste și atenție! Pentru friptură am folosit: • pulpe de cocoș fierte în oala sub presiune • pulpă de porc • ...