In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
24
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru Sarbatori impreuna cu...
Janet Frunza
Ingrediente: -500 gr pulpa de porc -500 gr fleica de porc -100 gr de orez -4 cepe mari -un morcov -o legatura de stevie -cimbru -sare si piper -2 linguri pasta de tomate -150 ml de ulei Mod de preparare: Carnea o trecem prin masina de tocat si o lasam la o parte. Ne vom ocupa de zarzavat: ...
Isabela Luca
Fripturile de Crăciun și Revelion trebuie să fie deosebite. Adunați-vă familia și prietenii în jurul mesei de sărbători și savurați o rețetă savuroasă pregătită cu dragoste și atenție! Pentru friptură am folosit: • pulpe de cocoș fierte în oala sub presiune • pulpă de porc • ...
Janet Frunza
Imi place tare mult acest mod de preparare a carnii de porc la gratar! Gustul dulceag al carnii, cel sarat al branzei si gustul acru de la zeama de lamaie, ii confera carnii un gust deosebit, nu mai este o banala friptura la gratar. Servita pe un pat de cartofi pai si un pic de patrunjel peste, friptura ...
Isabela Luca
Dragii mei, până mai deunăzi nu-mi plăcea să gătesc carne de viţel sau mânzat, ce să mai zic de carnea de vacă! Fierbeam la ea până mă plictiseam, iar Vasi mesteca îndelung şi înghiţea cu noduri :)). Dar am primit de la mama lui o oală sub presiune și sâmbătă am zic că o inaugurez ...