In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
29
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu
Interviu cu Irina Bucsa
Daca ai putea sa faci o singura reteta de sarbatori, care ar fi aceea?
Irina Bucsa
Eu fac sarmale o singura data pe an - de Craciun! Asadar pe ele le-as alege. Pentru voi am o reteta mai speciala - Sarmalute in bostan.


Citeste interviul complet pentru alte secrete delicioase
Irina Bucsa
Eu incerc sa folosesc pentru mancarea pregatita cat mai multe ingrediente de sezon. Pentru acest tort am pornit de la fructe, apoi m-am gandit cu ce le-as putea combina cat mai bine sa iasa un tort delicios dar potrivit si pentru copii si pentru cei mari. Frisca naturala si branzica de vaci mi-au sunat ...
Irina Bucsa
Ingrediente: 600 grame carne de porc putin grasa o varza murata mare, cu foile subtiri un dovleac placintar mare cat sa incapa totusi in cuptor (al meu a fost mai mic ) afumatura (aici intra ce vreti/aveti dintre : slanina, costita, bacon,...) fara numar 2-3 cepe 500 grame ciuperci 4 morcovi 5 ...