In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
29
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru
Sarbatori impreuna cu
Interviu cu Irina Bucsa
Daca ai putea sa faci o singura reteta de sarbatori, care ar fi aceea?
Irina Bucsa
Eu fac sarmale o singura data pe an - de Craciun! Asadar pe ele le-as alege. Pentru voi am o reteta mai speciala - Sarmalute in bostan.


Citeste interviul complet pentru alte secrete delicioase
Irina Bucsa
Ingrediente: 600 grame carne de porc putin grasa o varza murata mare, cu foile subtiri un dovleac placintar mare cat sa incapa totusi in cuptor (al meu a fost mai mic ) afumatura (aici intra ce vreti/aveti dintre : slanina, costita, bacon,...) fara numar 2-3 cepe 500 grame ciuperci 4 morcovi 5 ...
Irina Bucsa
Eu incerc sa folosesc pentru mancarea pregatita cat mai multe ingrediente de sezon. Pentru acest tort am pornit de la fructe, apoi m-am gandit cu ce le-as putea combina cat mai bine sa iasa un tort delicios dar potrivit si pentru copii si pentru cei mari. Frisca naturala si branzica de vaci mi-au sunat ...