In fiecare zi din Decembrie,
Gatim cu Bloggerii culinari
09
Decembrie
2011
Astazi ne pregatim pentru Sarbatori impreuna cu...
Marius Cristian
Gurmandino
Ce obtinem cand combinam parfumatul rozmarin, cu putin usturoi si intepatorul mustar de Dijon? O marinada care scoate din anonimat muschiuletul de porc si-l transforma intr-o vedeta laudata de toti invitatii. Iar pentru a pastra carnea suculenta, muschiuletul se imbraca in felii de bacon, nu foarte gras ...
Gurmandino
Ce prajitura “inghite” peste un kilogram de fructe uscate, se tine la cuptor intre doua ore si jumatate si patru ore si poate fi pregatita cu o luna inainte de Craciun? Ati ghicit, este vorba de traditionala prajitura cu fructe uscate, atat de iubita de englezi, dar prezenta, in diferite forme, in ...
Marius Cristian
Ziceți că-i doar o variantă îmbogățită a unui pilaf de ciuperci clasic? Nu zic nu, s-ar putea să aveți dreptate, dar trebuie să precizez de la bun început că versiunea de mai la vale e atât de bună încât, cu siguranță, merită un loc separat. Și, mai ales dacă lichidul folosit nu va ...
Marius Cristian
La prima vedere (poate și la a doua), salata asta Boeuf miroase a improvizație. Ai zice ca i-a rămas bucătarului ceva carne dintr-o supă, bașca legumele aferente, a mărunțit totul, a adăugat ceva acru (castraveciorii!), a dres cu maioneză și gata treaba. O fi sau nu așa, cert este că în ...
Ideea de sarbatori a zilei
Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei altfel va fi foarte greu sa formeze o coca moale. Citeste mai mult
09 Decembrie