53 retete testate de mariana scarlat

Ciorba de peste

Pestele spalat si curatat se taie bucati potrivit de mari. (Daca se foloseste cap de crap se

30 voturi   16 comentarii
1h 10 min

Eclere

Punem pe foc, intr-un vas, apa, uleiul si praful de sare, cand da in clocot adaugam faina si

17 voturi   8 comentarii
2h 30 min

Crenvurşti in aluat

Aluatul se scoate de la congelator si se lasa sa se dezghete. Se taie fasii de alaut de 1.5

12 voturi   7 comentarii
40 min

Gomboti cu prune

Cartofii ii punem la fiert in coaja, in apa adaugam putina sare. Cand sunt fierti ii decojim

9 voturi   3 comentarii
1h

Spanac cu cascaval

Punem intr-o cratita bucati de unt, usturoi presat si spanacul decongelat. Sotam cateva minute. Radem

13 voturi   9 comentarii
50 min

Gomboti cu prune

Se curata, se spala cartofii, se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu sare. In timp ce fierb

17 voturi   2 comentarii
1h 45 min

Penne rigate cu

Carnea se taie bucatele mici. Ceapa se curata si se taie marunt , impreuna cu ardeiul. Se

9 voturi   4 comentarii
1h 30 min

Ardei copti la borcan

Se culeg ardeii si se spala.Flory ii frige pe o plita groasa la foc de lemne asa le da o aroma

42 voturi   14 comentarii
3h 40 min

Triunghiuri cu branza

Se desface foia de foietaj dupa dezghetare, se taie patratele, apoi se umple cu umplutura de

29 voturi   14 comentarii
1h 20 min

Musaca de cartofi

Foarte mult atunci cand postezi o reteta conteaza si imaginile folosite pentru ilustrarea ei.Desi

18 voturi   8 comentarii
1h 45 min

SARMALE IN FOI DE

Carnea se amesteca cu ceapa, oul, bulionul ,condimentele , sucul de rosii si orezul ales si

106 voturi   21 comentarii
2h

Salata de vinete

Vinetele se coc, se curata si se lasa la scurs o ora,dupa care se bat bine cu un cutit de lemn

1 vot   4 comentarii
1h
  •   1   2   3   4   5 »