12 retete testate de Luana

Branzoici ca la

Se inmoaie drojdia cu o lingurita de zahar si putun lapte si se lasa sa creasca. Faina folosita

132 voturi   52 comentarii
3h

Prajitura cu mere

Se amesteca untul cu zahar, pana ce acesta din urma se topeste. Se incorporeaza ouale, unul

6 voturi   4 comentarii
1h 20 min

Polenta alla boscaiola

Calim ceapa tocata in ulei de masline pana devine transparenta.adaugam carnatii taiati si usturoiul

28 voturi   12 comentarii
1h 5 min

Paella cu fructe

Punem intr-o cratita uleiul de masline , ceapa si usturoiul taiate marunt se pun sa se caleasca

55 voturi   24 comentarii
2h

Pateuri cu telemea

Se scoate aluatul pentru pateuri din congelator si se lasa cateva minute sa se dezghete. Umplutura

27 voturi   11 comentarii
40 min

Miere de albine

Se stie ca nuca este un furnizor important de minerale ca sodiu, potasiu, calciu, magneziu,

16 voturi   14 comentarii
10 min

Prajitura After

Taiem ciocolata in bucatele marunte. Amestecam faina cernuta cu amidonul si praful de copt. Adaugam

7 voturi   8 comentarii
1h

Ciorbita de porc

SE spumeaza oasele,se fierb In 2 linguri de ulei si 2 de apa se inabuse legumele In oala cu

18 voturi   8 comentarii
1h

Cornulete picante

Aluatul;faina + drojdia dizolvata in apa +uleiul se amesteca se adauga sarea si uleiul.Se framinta

6 voturi   8 comentarii
1h 10 min

Tarta cu capsuni

Aluatul de tarta Intr-un bol se amesteca faina si sarea. Se adauga untul moale si se amesteca

11 voturi   13 comentarii
4h

Chiftele de vinete

Vinetele coapte, scurse de zeama le toci marunt impreuna cu painea inmuiata o clipa in apa rece

14 voturi   3 comentarii
1h 10 min

PRAJITURA "JERBO"

1. Se amesteca drojdia cu zahar in lapte caldut.Amestecam faina cu praful de copt , sarea si

19 voturi   4 comentarii
1h