22 retete testate de Lia Maria

Egeh zahrah -Conopida

Conopida se desface in buchetele . Buchetelele de conopida se fierb in apa si sare 10 minute.Se

22 voturi   11 comentarii
50 min

Vinete umplute cu

Vanata se spala,se sterge,se taie in jumatate pe lungime si fiecare jumatate se scobeste de

22 voturi   17 comentarii
1h 20 min

Placintele de primavara

Se framanta un aluat si se lasa la dospit o jumatate de ora(aluatul trebuie sa fie un pic mai

6 voturi   15 comentarii
1h

Ficatei surpriza

Ficateii se spala , se curata si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Baconul se taie in

23 voturi   15 comentarii
1h 30 min

Pateuri cu branza

Intrun bol amestecam branza, mararul si ouale. Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam

7 voturi   11 comentarii
40 min

SPANAC CU OCHIURI

Spanacul se spala in mai multe ape, frunza cu frunza, se pune la fiert in apa cu putina sare,

4 voturi   4 comentarii
30 min

Salata de sfecla

Sfecla rosie se spala si se pune la fiert in coaja 45 de minute( dupa ce apa a inceput sa fiarba). Se

10 voturi   4 comentarii
1h 15 min

Clatite cu budinca

Se pune faina intr-o oala, sarea, ouale batute, uleiul, zaharul, esentele de vanilie si de rom.

9 voturi   3 comentarii
1h

Clatite cu branza

Pentru umplutura putem folosi branza sarata (telemea), feta, branza de vaci proaspata, etc. Preparati

22 voturi   6 comentarii
30 min

Sos de visine

Se pun visinele intr-o cratita si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba. Intre timp amestecam

3 voturi   2 comentarii
30 min

Pizza fara aluat

Mai intai, pregatim umplutura pt pizza. Intro tigaie cu putin ulei, punem la calit ceapa taiata

23 voturi   14 comentarii
40 min

Placinta cu ton

Pregatim umplutura: ceapa si ardeul taiate marunt se pun sa se caleasca bine, se adauga sosul

9 voturi   8 comentarii
45 min
  •   1   2 »