5 sandvisuri gustoase

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paine neagra
  • paine graham
  • painica cu seminte
  • Delma cu smantana
  • Creme Bonjour cu verdeturi
  • Castravete
  • rosie
  • masline
  • ardei gras
  • verdeata -marar,patrunjel
  • cascaval
  • branza topita felii
  • bacon
  • salam Palaciego
  • muschi afumat
  • pateu de ficat

Mod de preparare

1. Pt.tartinele cu pateu: se taie cu o forma de prajituri rotunda cercuri din paine, se ung cu Delma , apoi cu pateu de ficat si se orneaza ca niste fete vesele cu bucati de masline si felii de ardei.

2. Sandvisul cu painica cu seminte:se taie un buzunar in painica neagra patratoasa cu seminte, se unge interiorul cu Delma si se introduc acolo felii de muschi afumat, cascaval , bacon, rosii si branza topita.

3. Sanvisul tzatziki:se face o pasta din Delma amestecata cu branza rasa, cu castravete proaspat ras, cu usturoi verde tocat foarte marunt si cu marar proaspat.Se intinde pe o felie de paine French Toast neagra si se orneaza cu felii de rosie si o frunza de marar.

4. Sandvisuri cu ornamente: se folosesc 4 felii de paine Frensch Toast graham, se ung cu Delma, se aseaza felii de branza topita, bacon , salam Palaciego, felii de cascaval si iar paine , pe deasupra asezand forme de fluturas si floare din salam si cascaval taiate cu forme de prajituri.Se imping putin in felia de paine.

5. Tortuletul Delma:se fac 2 sandvizuri ca mai inainte, apoi se unge si partea deasupra si se suprapun, apoi s etaie in diagonala in forma de triunghi, se ung deasupra cu Creme Bonjour si se orneaza cu masline , felii de rosie si frunze de marar verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise