Reteta de saratele rapide din foietaj. Cum faci acasa reteta de saratele rapide din foietaj.
Saratele rapide din foietajReteta de scovergi pufoase. Cum faci acasa reteta de scovergi pufoase.
Scovergi pufoaseReteta de scovergi rapide cu iaurt. Cum faci acasa reteta de scovergi rapide cu iaurt.
Scovergi rapide cu iaurtCroissante rapide, o reteta ce merita neaparat incercata.
Croissante rapideReteta de clatite. Cum faci acasa clatite fine si gustoase.
Clatite fine si gustoaseReteta de placinte cu spanac si branza. Cum faci acasa placinte cu spanac si branza.
Placinte cu spanac si branzaReteta de taitei de casa. Cum faci taitei de casa, reteta simpla si usor de preparat.
Taitei de casaReteta de gogosi pufoase. Cum faci acasa reteta de gogosi pufoase.
Gogosi pufoaseReteta de batoane cu mac.Cum faci acasa reteta de batoane cu mac.
Batoane cu macLipii rapide, reteta simpla. Sunt moi, gustoase si se fac cat ai clipi din cateva ingrediente la indemana tuturor.
Lipii rapideReteta de prajitutra cu foi si crema caramel. Cum faci acasa reteta de prajitura cu foi si crema caramel.
Prajitura cu foi si crema caramelReteta de foi cu cacao pentru prajituri. Cum faci acasa reteta de foi cu cacao pentru prajituri.
Foi cu cacao pentru prajituriReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiReteta de aluat pentru coji de nuci. Cum se face reteta de aluat pentru coji de nuci.
Aluat pentru coji de nuciReteta de foi pentru prajituri. Cum se face reteta de foi pentru prajituri.
Foi pentru prajituriIncalzim cuptorul la 180 de grade C, coacere sus jos si nu turbo.
Paine dietetica fara fainaAmestecam intai ingredientele lichide si apoi le adaugam pe cele uscate.
Cornulete cu NutellaAcest tip de aluat se preteaza la cornulete fragede, rulouri cu crema si orice bunatati mai doriti sa preparati.
Aluat fraged cu untura si cidruPentru aluat, se freaca margarina cu faina, se adauga ouale, zaharul si drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar.
Mini cozonaci cu nucaSe incalzeste laptele putin.
Cozonaci cu ciocolata, stafide si rahatDoua maini de faina se oparesc in 250 ml lapte clocotit.
Cozonac de la MoldovaIntr-un vas incapator sau direct in bolul mixerului se cerne faina, se adauga sarea si drojdia uscata,
Babka cu dulceata de lapte si fisticAveam multe treburi de facut, asa ca am apelat la slow cookerul Crock Pot pentru o mancare simpla.
Mancare de fasole galbena la slow cooker Crock PotIncepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca.
Strudel cu visine si zmeuraAluatul: Intr-un bol cerneti faina, puneti drojdia si sarea.
Tarta cu branza si rosiiIl intalnim in majoritatea patiseriilor, dar este mult mai usor si gustos de pregatit acasa, va asigur.
Croissant cu sunca si cascavalIntr-un vas se pun untura, smantana, praful de copt, oul, sarea, faina de grau si se framanta aluatul.
Rulada cu bureti (opintici)Un desert italian (originar din Milano) deosebit, care ne-a cucerit cu textura și aromele lui.
Panettone de casaAluatul: Se cerne faina intr-un vas.
Pasca cu branza sarataMod de preparare pentru aluat: intr-un vas se pune faina de grau si oul.
Cozonac cu aluat foietajIntr-un castron punem faina cernuta si in mijlocul ei adaugam laptele cu drojdia dizolvata si putin zahar.
Cozonac pufos cu ciocolata si nucaPentru foaia de aluat batem spuma tare cele 3 albusuri cu un praf de sare.
Rulada de spanac cu branzaPentru aceasta placinta am folosit aluat de casa, cu iaurt si am ales s-o umplu cu ceapa verde.
Placinta cu branzeturiPentru aluat: daca sunteti incepatori in ale bucatariei sau daca va grabiti puteti sa faceti aluatul la un robot de bucatarie.
Quiche cu branzeturiSe dizolva drojdia in apa calduta, apoi se adauga zaharul si uleiul de masline amestecand energic.
Melcisori deliciosi cu legumeSe oparesc 2 pumni de faina cu o cana de lapte, se bat ouale cu mixerul impreuna cu zaharul.
CozonacUntul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt.
Trandafiri din uscateleAluatul: Laptele il incalziti putin, untul il topiti.
Rulouri cu spanac si branzaFramant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea.
Biscuiti cu parmezanTai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt.
Covrigi de primavaraSe pun apa, sarea si uleiul intr-o cratita la foc pana cand ating punctul de fierbere, apoi se adauga toata faina deodata.
Ecleruri cu crema de vaniliePentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilateSe pune faina de grau intr-un vas.
Colac cu unt si magiunCoji de nuci: Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca.
Nuci umplute cu crema de ciocolata si nuca macinataSe cern 500 g faina intr-un castron mare.
Cozonaci cu aluat dospit la rece, umpluti cu ciocolata si rahatIntr-un vas adanc se amestecă 250 g faina cu apa si sarea.
Saleuri de casa (reteta II)Intr-un bol mixam cele 4 oua impreuna cu zaharul pana capata consistenta unei creme.
Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezonIaurtul grecesc se pune intr-un tifon si se lasa la scurs peste noapte.
Minitarte racoritoare cu iaurt grecesc si fructe de padureOuale, sarea si zaharul se mixeaza.
Prajitura turnata cu branza si visine1. MAIAUA: intr-un vas se freaca drojdia cu putin zahar si aproximativ 50 ml-100 ml apa.
Paine coapta pe frunze de varzaIn oala mixerului cu forma de aluat punem faina sarea, praful de copt si uleiul si incepem sa-l framantam.
Saratele de post cu maslineReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura