2303
retete

Alte sectiuni
  • Pui marinat la cuptor

    Bucăţile de pui se spală şi se şterg cu şervete de hârtie. Într-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper, cimbru uscat, boiaua, usturoiul ras fin şi zeama de lămâie. Se amestecă bine. Se pune carnea în

    0 comentarii

  • Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry

    Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde in fibra lor si le va fragezi. Se pun pun cotletele impreuna cu usturoiul nedecojit si rosiile cherry la prajit in tigaie. Se

    0 comentarii

  • Friptura frageda de miel la cuptor

    Am ales aceasta friptura pentru Sarbatorile Pascale, pentru ca am mai incercat-o si a fost o fripturica mult apreciata, cu o crusta putin crocanta, bine rumenita, iar carnea din interior a fost foarte aromata, de la toate condimentele folosite si usturoi,

    0 comentarii

  • Aripioare de pui la cuptor

    Taiem varfurile aripioarelor, dupa care le taiem in 2. Punem aripioare intr-un vas, adaugam 1 lingura ulei, 1 lingurita mustar, 1 catel de usturoi pisat, condimente dupa gust. Amestecam bine cu mainele, acoperim cu o folie si lasam deoparte 30 min. Le

    0 comentarii

  • Copanele pane cu cascaval

    Copanelele de pui le spalam, le crestam un pic si le asezam intr-un vas. Amestecam condimente dupa gust cu berea, usturoiul pisat si adaugam peste carne, amestecam bine si acoperim cu o folie, dam la rece 30 min. Intre timp amestecam fulgi de porumb

    0 comentarii

  • Spata de miel hot & spicy

    Eu nu mă împac foarte bine cu carnea de miel, dar dacă aceasta este condimentată foarte bine, poate fi foarte gustoasă. De aceea am ales să pregătesc spata de miel foarte picantă,iar ca şi garnitură am avut un sos de ciuperci şi gorgonzola. Cu

    0 comentarii

  • Pulpa de miel la cuptor, cu legume caramelizate

    Pentru că tot se apropie Sărbătorile Pascale, sunt sigură că cei mai mulţi dintre voi veţi pregăti carne de miel. Ce vreau eu să vă spun este că am avut un ajutor minunat pentru pregătirea cărnii.Ajutorul a venit de la prietenii noştri de

    0 comentarii

  • Pulpe de curcan la cuptor

    Intr-un vas amestecam condimentele cu apa, vinul si laptele, adaugam pulpele spalate. Dam vasul pana a 2 zi la frigider (sau cateva ore) In tava unsa cu ulei adaugam pulpele si lichid cu care le-am condimentat (fara sa le acoperim cu apa)usturoiul tocat. Dam

    0 comentarii

  • Friptura de miel cu rozmarin

    O friptura simpla dar tare gustoasa ce nu poate lipsi de pe masa de Paste. Se pregateste carnea de cu seara. Se spala bine si se curata de pielite si excesul de grasime (daca este cazul), se lasa sa se scurga de apa si se mai sterge cu prosoape absorbante.

    0 comentarii

  • Pulpa de miel cu verdeturi

    Pulpa de miel se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă. Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de

    0 comentarii

  • Drob asortat

    Se clateste bucata de ficat de porc si se pune la fiert cu apa, piper, o ceapa si putin usturoi praf, cand este fiarta se scoate, se clateste si se da prin masina de carne. Se pune intr-un vas carnea tocata de porc, carnea tocata de vita, ficatul de porc

    0 comentarii

  • Piept de rata afumat

    In acest an am zis sa prepar si alte bunatati pentru masa de Paste, asa ca am adunat piept de rata de la ratele mele gotice si cu cateva zile inainte de marea sarbatoare am pus afumatoarea in functiune. Se curata ceapa si usturoiul, se tine in bucati

    0 comentarii

  • Muschiulet de porc umplut cu fasole pastai si galbiori in mantie de prapur de miel

    1.Muschiuletul se spala si se zvanta apoi se face cu un cutit ascutit,in partea superioara, o taietura pe mijlocul laturii lungi a carnii,fara a taia capetele,si usor cu un ciocan de snitele il batem cu grija, pentru fragezire apoi se sareaza si condimenteaza

    0 comentarii

  • Iepure aromat la slow cooker Crock-Pot

    Pentru ca duminica este pentru familie si, practic, singura zi din saptamana in care ne intalnim toti la masa, imi permit sa ii rasfat pe cei dragi cu retete sofisticate, delicioase si sanatoase in acelasi timp. Cum reusesc acest lucru? Invatand!

    0 comentarii

  • Muschi de porc- pastrama, gatit la slow cooker Crock-Pot

    Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul. Cu pasta formata masam bine muschiul de porc. Legam muschiul de porc cu sfoara alimentara, il impachetam in mai multe straturi de folie

    0 comentarii

  • Rata picanta, umpluta cu napi la slow cooker Crock-Pot

    Se pun condimentele si sarea intr-un vas si se omogenizeaza. Se unge rata prin interior si prin exterior cu amestecul de condimente si restul de condimente se pune peste napi. Se umple rata cu napi, felii de carnati, foi de dafin si se pune in vasul slow

    0 comentarii

  • Pulled pork la slow cooker Crock-Pot

    Se pun toate ingredientele pentru saramura intr-un vas, se amesteca cu o lingura pana se topeste sarea. Se spala carnea si se pune in saramura. Aceasta sa fie suficienta incat sa acopere bucata de carne. Se da totul la frigider pentru 24-36 ore. Eu am

    0 comentarii

  • Coaste glazurate la slow cooker Crock-Pot

    Se prepara un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia. Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşează în vasul slow cooker Crock-Pot, alias Alin ajutorul din dotare, se acoperă şi se lasă la gatit lent cca. 5 ore cu functia

    0 comentarii

  • Costite texas barbeque

    Se pune kethupul, sosul de soia, boiaua dulce afumata, usturoiul pudra, piperul si uleiul de susan peste scaricica si se maseaza bine pe toate partile ca sa se condimenteze bine. Se lasa costitele la marinat cel putin 2 ore. Se pun costitele in slow

    0 comentarii

  • Kebab turcesc cu legume coapte

    Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune carnea de kebab pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa si se dau la rece ca sa se patrunda aromele si sa ramana

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.