2290
retete

Alte sectiuni
  • Iepure aromat la slow cooker Crock-Pot

    Pentru ca duminica este pentru familie si, practic, singura zi din saptamana in care ne intalnim toti la masa, imi permit sa ii rasfat pe cei dragi cu retete sofisticate, delicioase si sanatoase in acelasi timp. Cum reusesc acest lucru? Invatand!

    0 comentarii

  • Muschi de porc- pastrama, gatit la slow cooker Crock-Pot

    Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul. Cu pasta formata masam bine muschiul de porc. Legam muschiul de porc cu sfoara alimentara, il impachetam in mai multe straturi de folie

    0 comentarii

  • Rata picanta, umpluta cu napi la slow cooker Crock-Pot

    Se pun condimentele si sarea intr-un vas si se omogenizeaza. Se unge rata prin interior si prin exterior cu amestecul de condimente si restul de condimente se pune peste napi. Se umple rata cu napi, felii de carnati, foi de dafin si se pune in vasul slow

    0 comentarii

  • Pulled pork la slow cooker Crock-Pot

    Se pun toate ingredientele pentru saramura intr-un vas, se amesteca cu o lingura pana se topeste sarea. Se spala carnea si se pune in saramura. Aceasta sa fie suficienta incat sa acopere bucata de carne. Se da totul la frigider pentru 24-36 ore. Eu am

    0 comentarii

  • Coaste glazurate la slow cooker Crock-Pot

    Se prepara un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia. Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşează în vasul slow cooker Crock-Pot, alias Alin ajutorul din dotare, se acoperă şi se lasă la gatit lent cca. 5 ore cu functia

    0 comentarii

  • Costite texas barbeque

    Se pune kethupul, sosul de soia, boiaua dulce afumata, usturoiul pudra, piperul si uleiul de susan peste scaricica si se maseaza bine pe toate partile ca sa se condimenteze bine. Se lasa costitele la marinat cel putin 2 ore. Se pun costitele in slow

    0 comentarii

  • Kebab turcesc cu legume coapte

    Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune carnea de kebab pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa si se dau la rece ca sa se patrunda aromele si sa ramana

    0 comentarii

  • Costite de porc glazurate, marinate in tamarin

    Tamarindul il rupem marunt si il inmuiem in apa calduta 15 minute. Toate condimentele le amestecam intr-un vas impreuna cu uleiul si usturoiul trecut prin presa.Adaugam tamarindul inmuiat. Amestecam bine si ungem coastele pe ambele parti cu aceasta compozitei,

    0 comentarii

  • Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

    Este o reteta usoara, chiar daca migaloasa. Merita insa efortul dat fiind aspectul, gustul si aprecierea celor dragi. Muschiuletul il speli si il tai pe lungime in 3, astfel incat sa ramana prins la un capat. Rosiile le hidratezi putin in ulei de masline. Cureti

    0 comentarii

  • Cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi

    Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde in fibra lor si le va fragezi. Se pun pun cotletele impreuna cu usturoiul nedecojit si rosiile cherry la prajit in tigaie. Se

    0 comentarii

  • Cotlete de porc umplute cu fasole verde si ciuperci in mantie de prapur de miel

    Cotletele se spala si se zvanta, apoi se face un locas cu un cutit ascutit, in partea superioara pe mijlocul laturii cu carne, fara a taia lateralele cotletelor, taietura dusa cu grija pana la os (portofele), le batem usor cu un ciocan de snitele pentru

    0 comentarii

  • Piept de pui in sos de portocale

    Se sareaza bucatile de piept de pui si se pun in tigaia incinsa in care s-a pus o bucatica de unt; se prajesc bucatile de piept pana se rumenesc. Se taie portocalele in jumatati si se stoarce zeama in tigaie peste carne, se taie lamaia in doua si se stoarce

    0 comentarii

  • Aripioare delicioase usor de preparat

    Intr-o punga zip se amesteca ketchup, sos de soia,ulei, boia dulce afumata, piper si usturoi pudra. Se introduc aripioarele in punga si se maseaza bine cu sosul format. Se dau la frigider minim 2 ore. Se transfera aripioarele intr-o tava de copt mai

    0 comentarii

  • Rulada de curcan cu legume

    Am portionat pieptul de curcan, astfel incat sa obtin o bucata subtire si lată pentru a putea fi rulata, apoi l-am batut cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Am condimentat pieptul, apoi am distribuit legumele congelate si am rulat. Am infipt din loc

    0 comentarii

  • Aripi de curcan cu portocale, la cuptor

    Se spala bine aripile de curcan si se taie in doua (ele fiind mari, ajunge o jumatate de aripa la o persoana). Intr-un bol se pune uleiul si condimentele. Se amesteca toate la un loc apoi se ung bucatile de carne cu acesta. Se pun bucatile de carne in

    0 comentarii

  • Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella

    In primul rand pregatim puiul, il curatam, il jumulim de eventualele pene mai mari sau mai mici ramase (daca este cazul il putem parli la flacara aragazului), eu inlatur pielea de la gat in exces, tartita si varfurile aripilor. Spalat bine la interior

    0 comentarii

  • Tocana de cocosei americani

    Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa; se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate, morcovii tocati rondele, ceapa tocata marunt, telina cuburi, ardeii cubulete, sare, ierburi aromate, foi de dafin si se fierb la foc potrivit cu capac

    0 comentarii

  • Pui cu lamaie la capac

    Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic și se pune capac. După ce se prăjește puțin, se pune usturoiul tocat și zeama si pulpa lămâii. Se acoperă

    0 comentarii

  • Cotlet de porc cu sos de merisoare

    Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40 min. Sosul : merisoarele uscate se fierb cu 100 ml apa si 2-3 linguri de zahar. Cand siropul a inceput sa se lege, adaugam

    0 comentarii

  • Mancarica de ceapa cu rata la Crock Pot

    Se portioneaza carnea, se unge cu sare si ierburi aromate. Se toaca ceapa si ardeii, se amesteca cu sare si ierburi aromate. Se pune jumatate din compozitie de legume in oala, se pune rata, se pun si restul de legume, foi de dafin; se toarna o cana de

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.