2259
retete

Alte sectiuni
  • Cotlet de porc in aluat ,cu varza si cartofi

    Cotletul curatat bine de pielite il condimentam , apoi il ungem cu mustar pe toate partile si il invelim in felii de prosciutto crudo apoi il legam cu ata de bucatarie ca sa fixam bine sunculita pe el. Invelim apoi cotletul in hartie de copt umezita stransa

    0 comentarii

  • Aripioare de pui impanate, la cuptor

    Incalzim cuptorul la 220 de grade C. Intr-o farfurie adanca batem ouale spuma si condimentam cu sare si piper. Pe un platou sau o farfurie mare amestecam faina cu pesmetul si mirodeniile. Pe tava cuptorului punem o foaie de copt si ungem cu putin ulei. Dam

    0 comentarii

  • Kebab de pui in stil mediteranean

    Taie pieptul de pui în bucăți de aproximativ 2 cm. Pregătește primele 4 kebab-uri, introducând o bucată de carne de pui pe țepușă, apoi o caisă uscată și continuând astfel până când țepușa este plină. Amestecă

    0 comentarii

  • Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

    Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam bine de tot. Pulpele taiate in doua le dam prin aceasta marinata si le lasam acoperite, la rece, cat mai multe ceasuri.

    0 comentarii

  • Friptura de miel insotita de sparanghel copt

    Se pun pulpele de miel, spalate in prealabil, intr-o tava, se presara condimentele, se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 30 de minute. Se dau cartofii la cuptor. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune sparanghelul spalat si se da

    0 comentarii

  • Friptura de miel cu cartofi si ghimbir

    Punem piciorul de miel intr-o tava/cratita cu apa (aproximativ 250 ml apa), foi dafin, piper boabe, sare, usturoiul curatat si boia. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic, aproximativ 30-40 de minute, pana incepe carnea sa se patrunda. Adaugam

    0 comentarii

  • Friptura de miel

    Se spala bine pulpa de miel, apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se presara peste pulpa sare, piper si condimente pentru friptura. Intr-un bol se prepara marinada. Se pune vinul, se amesteca cu boiaua, se adauga piperul boabe, frunzele de menta si

    0 comentarii

  • Coronita de miel umpluta

    Coasta de miel se curata de pielita, iar deasupra se indeparteaza carnea de pe os cu ajutorul unui cutit foarte ascutit cam 1 -2 cm. Se spala bucata de coaste, se sterge cu prosop absorbant. Coasta de miel se pune intr-o marinata obtinuta sin vinul alb,

    0 comentarii

  • Friptura de iepure cu legume la cuptor

    Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga carnea de iepure, vinul, cimbrul proaspat, sarea si piperul , putina apa si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade

    0 comentarii

  • Friptura de miel

    Șira spinării se curăță și se așază într-un vas încăpător, recomandat ar fi unul de inox. Uleiul amestecat cu vinul, mirodeniile, slănina, usturoiul și ceapa și pune peste carne, dacă nu se acoperă pe deplin, se mai adaugă apă,

    0 comentarii

  • Coaste de miel cu legume la CrockPot

    Legumele se curăță și se taie în bucăți mari. Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așază într-un vas ceramic, intercalându-se cu legumele. Se stropesc cu ulei de măsline, se adaugă mirodeniile

    0 comentarii

  • Coaste de porc glazurate, la cuptor, cu cartofi cu rozmarin

    Amestecam intr-un bol usturoiul dat prin presa cu sarea, boiaua, piperul, ulei si condimentele cu cafea, pana se omogenizeaza. Ungem coastele cu acest amestec, cu o pensula, punem coastele la rece, acoperite pentru macar o ora. Punem apoi coastele intr-un

    0 comentarii

  • Rulada de porc cu legume ( fiarta in moare)

    Carnea o speli bine sub jet de apa rece si o tai astfel incat sa obtii o bucata subtire si suficient de mare, pe care o bati si o condimentezi cu sare si piper. Ceapa si ciupercile le tai marunt si le amesteci cu carnea tocata, sare si piper, dupa gust. Morcovul

    1 comentariu

  • Cotlet de porc in crusta de cascaval cu patrunjel verde cu garnitura de piure de conopida

    Intr-un bol amestecam ingredientele pentru marinada, cu usturoiul trecut prin presa. Cu ajutorul unei pensule, ungem bine cotletul cu aceasta marinada, il acoperin si il tinem 24 de ore la rece in frigider, la marinat. Punem pe coastele iesite folie

    0 comentarii

  • Friptura pomana porcului

    Pentru un prânz în familie, am pregătit carne de porc în stil “pomana porcului” cu mămăliguţă şi gogoşari cu varză roşie şi conopidă. Mod de preparare: Se porţionează carnea de porc în bucăţele potrivite

    4 comentarii

  • Friptura de curcan cu legume si sos de rosii

    Se spala bine pieptul de pui, se sterge de surplusul de apa, apoi se taie in bucati potrivite (dupa preferinte). Se condimenteaza cu sare, piper, boia, condimente si se amesteca bine cu putin ulei. Se lasa la rece in jur de o jumatate de ora (se poate

    0 comentarii

  • Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

    Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la o lamaie si scortisoara . Se maseaza bine puiul cu amestecul rezultat. Intr-o tava non aderenta, se asaza puiul, iar in

    0 comentarii

  • Platou mixt cu friptura si legume

    Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti şi ardei copţi :) Coşuleţul este din napolitană şi e decorativ doar, întrucât se înmoaie de la

    7 comentarii

  • Pulpe la cuptor cu usturoi

    Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete, vinul, apa si cateiii de usturoi curatati, lasati intregi si putina sare. Se acopera tava cu folie de aluminiu si

    0 comentarii

  • Sandwich cu pastrama de vita

    Carnea de piept de vita se taie felii subtiri ca o pastrama. Intr-o tigaie unduiesc o ceapa pana se prajeste auriu si se raceste. Pregatim sos de tahini-la un sfert pahar de tahini gros neprelucrat, se adauga un sfert de pahar de apa rece, un catel de

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.