2269
retete

Alte sectiuni
  • Pui la Multicooker Crock-Pot Express

    Intr-un bol amestecati boiaua de ardei, usturoiul pudra, sarea si piperul. Amestecul de condimente se pune pe toata suprafata puiului. Se porneste aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe pozitia SAUTE si se pune lingura de ulei. Cand

    0 comentarii

  • Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express

    Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent. Asezonam pieptul de porc cu sare si piper, apoi il imbracam cu un amestec de condimente (turmeric, ghimbir, scortisoara si usturoi), astfel incat sa fie uniform acoperit de acestea. La

    0 comentarii

  • Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Spalati carnea de vita, o stergeti cu niste servetele. O taiati bucati potrivite. Ceapa curatata o taiati pe jumatate, apoi solzisori. Morcovul decojit il taiati rondele, rosiile decojite le maruntiti. Usturoiul curatat il taiati bucati mai mari. In

    0 comentarii

  • Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

    Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2 catei de usturoi+cimbru verde. Se lasa 30 de minute in frigider, la marinat (acoperit cu o folie de plastic),

    0 comentarii

  • Piept de rata cu garnitura de toamna

    Pieptul de rata il speli sub jet de apa rece, il crestezi pana treci de grasime. Atentie sa nu tai si carnea, fiindca vei pierde tot ce este mai gustos ! Condimentezi cu sare, piper si boia si il pui intr-o tigaie, pe partea cu grasimea. Lasi pana cand

    0 comentarii

  • Salata cu avocado, rosii cherry confit si piept de pui marinat, pe grill

    Pentru inceput vom spala, usca si marina pieptul de pui; il vom asezona cu un pic de sare (eu folosesc sare roz de Hymalaya sau Maldon), piper. Dupa care il vom arunca intr un castron si ii vom adauga cateva fire de cimbru,una de rozmarin,2 catei de usturoi,il

    0 comentarii

  • Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la Crock Pot

    Se foloseste o rata intreaga, se curata bine. Se taie marul, dovleacul, gutuiul si cartoful cubulete, se pun intr-un vas. Se adauga ierburile aromate, sarea si boiaua de ardei, se amesteca, se umple rata, se adauga restul de legume si fructe peste rata

    0 comentarii

  • Pui exotic cu ulei de cocos

    Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta masam bine puiul si il lasam la odihnit minim o ora. Se pune puiul in tava de copt, se acopera intai cu hartie de copt,

    0 comentarii

  • Coaste de porc fragede la Multicooker Crock-Pot Express

    Cum se marineaza coastele de porc. Peste zaharul brun punem oregano, usturoiul granulat, paprika afumata, cimbrul, chimenul macinat, cimbrul, o lingurita cu sare, piper proaspat macinat si mustarul si amestecam bine. Cum se fac coastele de porc fragede.

    0 comentarii

  • Cotlet de porc in aluat, cu varza si cartofi

    Cotletul curatat bine de pielite il condimentam, apoi il ungem cu mustar pe toate partile si il invelim in felii de prosciutto crudo, apoi il legam cu ata de bucatarie ca sa fixam bine sunculita pe el. Invelim apoi cotletul in hartie de copt umezita stransa

    0 comentarii

  • Aripioare de pui impanate, la cuptor

    Incalzim cuptorul la 220 de grade C. Intr-o farfurie adanca batem ouale spuma si condimentam cu sare si piper. Pe un platou sau o farfurie mare amestecam faina cu pesmetul si mirodeniile. Pe tava cuptorului punem o foaie de copt si ungem cu putin ulei. Dam

    0 comentarii

  • Kebab de pui in stil mediteranean

    Taie pieptul de pui în bucăți de aproximativ 2 cm. Pregătește primele 4 kebab-uri, introducând o bucată de carne de pui pe țepușă, apoi o caisă uscată și continuând astfel până când țepușa este plină. Amestecă

    0 comentarii

  • Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

    Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam bine de tot. Pulpele taiate in doua le dam prin aceasta marinata si le lasam acoperite, la rece, cat mai multe ceasuri.

    0 comentarii

  • Friptura de miel insotita de sparanghel copt

    Se pun pulpele de miel, spalate in prealabil, intr-o tava, se presara condimentele, se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 30 de minute. Se dau cartofii la cuptor. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune sparanghelul spalat si se da

    0 comentarii

  • Friptura de miel cu cartofi si ghimbir

    Punem piciorul de miel intr-o tava/cratita cu apa (aproximativ 250 ml apa), foi dafin, piper boabe, sare, usturoiul curatat si boia. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic, aproximativ 30-40 de minute, pana incepe carnea sa se patrunda. Adaugam

    0 comentarii

  • Friptura de miel

    Se spala bine pulpa de miel, apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se presara peste pulpa sare, piper si condimente pentru friptura. Intr-un bol se prepara marinada. Se pune vinul, se amesteca cu boiaua, se adauga piperul boabe, frunzele de menta si

    0 comentarii

  • Coronita de miel umpluta

    Coasta de miel se curata de pielita, iar deasupra se indeparteaza carnea de pe os cu ajutorul unui cutit foarte ascutit cam 1 -2 cm. Se spala bucata de coaste, se sterge cu prosop absorbant. Coasta de miel se pune intr-o marinata obtinuta sin vinul alb,

    0 comentarii

  • Friptura de iepure cu legume la cuptor

    Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga carnea de iepure, vinul, cimbrul proaspat, sarea si piperul , putina apa si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade

    0 comentarii

  • Friptura de miel

    Șira spinării se curăță și se așază într-un vas încăpător, recomandat ar fi unul de inox. Uleiul amestecat cu vinul, mirodeniile, slănina, usturoiul și ceapa și pune peste carne, dacă nu se acoperă pe deplin, se mai adaugă apă,

    0 comentarii

  • Coaste de miel cu legume la CrockPot

    Legumele se curăță și se taie în bucăți mari. Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așază într-un vas ceramic, intercalându-se cu legumele. Se stropesc cu ulei de măsline, se adaugă mirodeniile

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.