2308
retete

Alte sectiuni
  • Cotlet de porc la Slow Cooker Crock-Pot

    Se spala bine cotletul, se sterge cu prosoape apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimentele pentru friptura. Se maseaza bine carnea cu aceste condimente. Cartofii se curata, se spala si se taie in doua sau in patru pe lungime. Usturoiul se curata

    0 comentarii

  • Afumaturi pentru Craciun

    Imi plac obiceiurile stramosesti si imi place sa le pastrez cu sfintenie si sa le duc mai departe. Anul aceasta de ajun am pregatit ca in fiecare an afumaturi pentru sarbatorile de iarna! Mod de preparare: Intr-un vas mare se presoara sare, piper, mujdei

    0 comentarii

  • Muschi de vita la cuptor

    Carnea o spalam si o curatam de pielite (care merge), intr-un vas adaugam laptele si carnea. Acoperim cu folie si dam la frigider 1 ora. Intre timp curatam ceapa, morcovul, usturoiul, ardeiul iute, le taiem rondele, scoatem vasul cu carne de la frigider,

    0 comentarii

  • Coaste de porc glazurate

    Se face un sos omogen din mu?tar, ulei, condimente, miere ?i sosul de soia. Cu acest sos se ung coastele, apoi se a?az? într-un vas termorezistent, se acoper? ?i se las? la g?tit la foc mic, la cuptor, cca. 4 ore in jur de 150 g, în cuptorul

    0 comentarii

  • Friptura de vita la cuptor

    Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm 15 min la temperatura camerei. Punem tigaia să fie incălzită si adăugăm carnea pe care o rumenim pe toate părțile

    1 comentariu

  • Pui marinat la cuptor

    Buc??ile de pui se spal? ?i se ?terg cu ?ervete de hârtie. Într-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper, cimbru uscat, boiaua, usturoiul ras fin ?i zeama de l?mâie. Se amestec? bine. Se pune carnea în castron ?i

    0 comentarii

  • Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry

    Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde in fibra lor si le va fragezi. Se pun pun cotletele impreuna cu usturoiul nedecojit si rosiile cherry la prajit in tigaie. Se

    0 comentarii

  • Friptura frageda de miel la cuptor

    Am ales aceasta friptura pentru Sarbatorile Pascale, pentru ca am mai incercat-o si a fost o fripturica mult apreciata, cu o crusta putin crocanta, bine rumenita, iar carnea din interior a fost foarte aromata, de la toate condimentele folosite si usturoi,

    0 comentarii

  • Aripioare de pui la cuptor

    Taiem varfurile aripioarelor, dupa care le taiem in 2. Punem aripioare intr-un vas, adaugam 1 lingura ulei, 1 lingurita mustar, 1 catel de usturoi pisat, condimente dupa gust. Amestecam bine cu mainele, acoperim cu o folie si lasam deoparte 30 min. Le

    0 comentarii

  • Copanele pane cu cascaval

    Copanelele de pui le spalam, le crestam un pic si le asezam intr-un vas. Amestecam condimente dupa gust cu berea, usturoiul pisat si adaugam peste carne, amestecam bine si acoperim cu o folie, dam la rece 30 min. Intre timp amestecam fulgi de porumb

    0 comentarii

  • Spata de miel hot & spicy

    Eu nu m? împac foarte bine cu carnea de miel, dar dac? aceasta este condimentat? foarte bine, poate fi foarte gustoas?. De aceea am ales s? preg?tesc spata de miel foarte picant?,iar ca ?i garnitur? am avut un sos de ciuperci ?i gorgonzola. Cu

    0 comentarii

  • Pulpa de miel la cuptor, cu legume caramelizate

    Pentru c? tot se apropie S?rb?torile Pascale, sunt sigur? c? cei mai mul?i dintre voi ve?i preg?ti carne de miel. Ce vreau eu s? v? spun este c? am avut un ajutor minunat pentru preg?tirea c?rnii.Ajutorul a venit de la prietenii no?tri de la Food Saver

    0 comentarii

  • Pulpe de curcan la cuptor

    Intr-un vas amestecam condimentele cu apa, vinul si laptele, adaugam pulpele spalate. Dam vasul pana a 2 zi la frigider (sau cateva ore) In tava unsa cu ulei adaugam pulpele si lichid cu care le-am condimentat (fara sa le acoperim cu apa)usturoiul tocat. Dam

    0 comentarii

  • Friptura de miel cu rozmarin

    O friptura simpla dar tare gustoasa ce nu poate lipsi de pe masa de Paste. Se pregateste carnea de cu seara. Se spala bine si se curata de pielite si excesul de grasime (daca este cazul), se lasa sa se scurga de apa si se mai sterge cu prosoape absorbante.

    0 comentarii

  • Pulpa de miel cu verdeturi

    Pulpa de miel se cresteaz? pe alocuri, se maseaz? cu uleiul de m?sline ?i se pune la pr?jit într-o tigaie, atât cât s? se formeze o crust?. Apoi se asezoneaz? cu mirodeniile, se adaug? ciupercile cur??ate, berea ?i se de la copt în

    0 comentarii

  • Drob asortat

    Se clateste bucata de ficat de porc si se pune la fiert cu apa, piper, o ceapa si putin usturoi praf, cand este fiarta se scoate, se clateste si se da prin masina de carne. Se pune intr-un vas carnea tocata de porc, carnea tocata de vita, ficatul de porc

    0 comentarii

  • Piept de rata afumat

    In acest an am zis sa prepar si alte bunatati pentru masa de Paste, asa ca am adunat piept de rata de la ratele mele gotice si cu cateva zile inainte de marea sarbatoare am pus afumatoarea in functiune. Se curata ceapa si usturoiul, se tine in bucati

    0 comentarii

  • Muschiulet de porc umplut cu fasole pastai si galbiori in mantie de prapur de miel

    1.Muschiuletul se spala si se zvanta apoi se face cu un cutit ascutit,in partea superioara, o taietura pe mijlocul laturii lungi a carnii,fara a taia capetele,si usor cu un ciocan de snitele il batem cu grija, pentru fragezire apoi se sareaza si condimenteaza

    0 comentarii

  • Iepure aromat la slow cooker Crock-Pot

    Pentru ca duminica este pentru familie si, practic, singura zi din saptamana in care ne intalnim toti la masa, imi permit sa ii rasfat pe cei dragi cu retete sofisticate, delicioase si sanatoase in acelasi timp. Cum reusesc acest lucru? Invatand!

    0 comentarii

  • Muschi de porc- pastrama, gatit la slow cooker Crock-Pot

    Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul. Cu pasta formata masam bine muschiul de porc. Legam muschiul de porc cu sfoara alimentara, il impachetam in mai multe straturi de folie

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.

Cookie Settings