Ingrediente
700 g cotlet de porc, sare, piper, condimente pentru friptura de porc Delikat, 1 crenguta de rozmarin, 3 catei de usturoi, 2-3 lg ulei, 50 ml vin rosu, 3-4 cartofi rosii, condimente pentru cartofi Delikat, rozmarin maruntit, 100 ml bulion, Pt. garnitura:, , 1 ceapa alba, 2 lg ulei, 200 g cous-cous, sare, piper dupa gust, 1 lgt boia dulce, 600 ml apa fierbinte
Dificultate: Medie | Timp: 5h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Cartofii se curata, se spala si se taie in doua sau in patru pe lungime. Usturoiul se curata si se taie in doua.
In vasul aparatului se pune uleiul apoi se asaza bucata de carne. De jur imprejur se pun cartofii apoi se presara sare si condimentele pentru cartofi. Se pune usturoiul, crenguta de rozmarin, se presara peste tot si rozmarin maruntit apoi se toarna vinul.
Se pune capacul, se porneste aparatul, se seteaza pe functia High pentru 4 ore.
Dupa ce a trecut acest timp, se ridica capacul, se toarna bulionul si se mai lasa 30 de minute.
In acest timp se pregateste garnitura. Se poate servi ca si garnitura cartofii din Crock Pot, eu am pregatit si cous-cous pentru doritori.
Se taie ceapa marunt, se pune la calit in ulei, se adauga si cous-cous-ul, se amesteca si se lasa pana se rumeneste, se adauga boiaua apoi se toarna apa fierbine. Se amesteca si se lasa la foc mic sa fiarba pana se umfla pastele si nu mai au apa.
Se serveste alaturi de cotlet si muratura preferata.
Pofta buna!