autor:

mirela0911

» » , , , , Aperitive, Aperitive cu carne, Fripturi, Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Cotlet de porc la Slow Cooker Crock-Pot

Autor: mirela0911 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2020

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirela0911 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2020

Ingrediente
700 g cotlet de porc, sare, piper, condimente pentru friptura de porc Delikat, 1 crenguta de rozmarin, 3 catei de usturoi, 2-3 lg ulei, 50 ml vin rosu, 3-4 cartofi rosii, condimente pentru cartofi Delikat, rozmarin maruntit, 100 ml bulion, Pt. garnitura:, , 1 ceapa alba, 2 lg ulei, 200 g cous-cous, sare, piper dupa gust, 1 lgt boia dulce, 600 ml apa fierbinte

Dificultate: Medie Timp: 5h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine cotletul, se sterge cu prosoape apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimentele pentru friptura. Se maseaza bine carnea cu aceste condimente.

Cartofii se curata, se spala si se taie in doua sau in patru pe lungime. Usturoiul se curata si se taie in doua.

In vasul aparatului se pune uleiul apoi se asaza bucata de carne. De jur imprejur se pun cartofii apoi se presara sare si condimentele pentru cartofi. Se pune usturoiul, crenguta de rozmarin, se presara peste tot si rozmarin maruntit apoi se toarna vinul.

Se pune capacul, se porneste aparatul, se seteaza pe functia High pentru 4 ore.

Dupa ce a trecut acest timp, se ridica capacul, se toarna bulionul si se mai lasa 30 de minute.

In acest timp se pregateste garnitura. Se poate servi ca si garnitura cartofii din Crock Pot, eu am pregatit si cous-cous pentru doritori.

Se taie ceapa marunt, se pune la calit in ulei, se adauga si cous-cous-ul, se amesteca si se lasa pana se rumeneste, se adauga boiaua apoi se toarna apa fierbine. Se amesteca si se lasa la foc mic sa fiarba pana se umfla pastele si nu mai au apa.

Se serveste alaturi de cotlet si muratura preferata.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la Slow Cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale. Curatam cele 2 cepe, iar apoi le tocam

13 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Retete de Craciun
Peste Prajit

Peste Prajit

Pestele se curata de solzi, se scot intestinele si bronhiile si se spala bine. Se portioneaza, se

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

5h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 700 g cotlet de porc
  • sare
  • piper
  • condimente pentru friptura de porc Delikat
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • 2-3 lg ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 3-4 cartofi rosii
  • condimente pentru cartofi Delikat
  • rozmarin maruntit
  • 100 ml bulion
  • Pt. garnitura:
  • 1 ceapa alba
  • 2 lg ulei
  • 200 g cous-cous
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 lgt boia dulce
  • 600 ml apa fierbinte

Raporteaza reteta

Retete
de mirela0911
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Pentru mine este cea mai buna ciorba de sezon! Se curata fasolea la capete, se spala si se rupe

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Salata cu paste, ciuperci si rosii

Salata cu paste, ciuperci si rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se

5 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu carne
Prajitura din albusuri cu zmeura

Prajitura din albusuri cu zmeura

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul si zaharul vanilat si

1 vot    0 comentarii
1h
Inghetate
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Prajitura Televizor Prajitura Televizor

Foi: Intr-un castron se pun zaharul, untul, laptele, cacaua, ouale, amoniacul stins cu otet si putina faina. Se amesteca toate ingredientele

1 vot    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Carnati din carne de porc si vitel Carnati din carne de porc si vitel

Carnea si grasimea se taie in bucati mari si se dau prin masina de tocat carne (am dat o parte din carne si prin robotul de bucatarie

1 vot    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Salam de biscuiţi reţetă cu stafide