25
retete

Alte sectiuni
  • Salata de cartofi cu maioneza

    Spalati cartofii si fierbeti-i in coaja. Lasati-i sa se racoreasca, cojiti-i si taiati-i in cubulete. Curatati ceapa si taiati-o pestisori. Adaugati maslinele si amestecati totul bine. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Adaugati maioneza si

    0 comentarii

  • Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

    Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si se dau prin razatoarea mare. Intr-un bol, se amesteca rondelele de praz cu marul ras, stafidele stoarse, maioneza, sarea,

    0 comentarii

  • Tocana de legume cu orez

    Pentru ca e sezonul legumelor si perioada perfecta pentru a ne umple camara cu bunatati de tot felul, am pregatit aceasta tocana de legume foarte gustoasa. Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pune la calit in ulei intr-o cratita larga. Se adauga

    0 comentarii

  • Salata orientala cu ton

    In castron se pun cartofii fierti, curatati de coaja si taiati cubulete sau rondele, ceapa curatata si taiata julien, castravetele cubulete si ouale de asemenea, tonul scurs si maruntit, ambele cutii cu fasole clatite cu apa rece si scurse, sare, ulei,

    0 comentarii

  • Salata cu pui

    Spalam salata, o uscam bine si o taiem potrivit, clatim rosiile si le taiem in patru. Pentru aceasta salata, am folosit paste fundite pe care le fierbem, le scurgem bine si le adaugam in salata. Cu cateva zile in urma am facut un pui la rotisor din

    0 comentarii

  • Salata indragostita

    Cum iti demonstrezi dragostea fata de omul cu care ai ales sa mergi mana in mana pe acelasi drum? Prin gesturi mici, dar importante. Si poti incepe cu ceea ce ii pui in farfurie. O cina perfecta poate fi si o salata. Speli legumele si le tai

    0 comentarii

  • Timbale de fasole si spuma de sunca

    Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este nevoie, se sareaza si pipereaza, dupa gust. Se fierbe fasolea pastai in apa cu sare, se scurge si se trece sub jet

    2 comentarii

  • Salata Tabouleh cu conopida

    Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea tare ca se face mamaliga. Punem conopida intr-un vas cu apa si lasam sa fiarba 5-10 minute impreuna cu usturoiul dat

    0 comentarii

  • Terina cu legume, cascaval si sunca afumata din piept de curcan

    Terina de cascaval si rulada de carne sunt aperitive delicioase si aspectoase, cu care neputem rasfata si impresiona prietenii sau rudele, atat la mesele festive cat si de Sarbatori. Dupa mine, cea mai gustoasa terina este cea cu legume. Eu am folosit

    0 comentarii

  • Salata de cartofi

    Mazarea si morcovul le fierb in apa cu sare cateva minute si le strecor. Cartoful, ouale, castravetii si maslinele le taiem marunt, amestecam cu mazarea si morcov si le condimentam la gust, dupa care adaugam maioneza si amestecam bine; dupa care punem

    0 comentarii

  • Poienita cu ciuperci

    Cartofii in coaja se pun la fiert. Morcovii si pieptul de pui se fierb si ei. Maioneza se face din ou, mustar si ulei. Castraveciorii ii taiem cubulete. Intr-o cratita punem folie alimentara, asezam ciupercutele cu palaria in jos, apoi punem patrujelul

    1 comentariu

  • Salata de pui cu maioneza

    Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita usor, ii scurgem de apa, ii clatim cu apa rece si ii lasam sa se raceasca bine. Pieptul se pune la fiert cu radacinoasele

    1 comentariu

  • Salata de cruditati cu carne de pui

    Pentru inceput, se prepara pieptul sau pulpele dezosate. Se condimenteaza dupa gust si se gatesc in tigaia grill. Cand sunt gata, se taie fasii. Se spala funzele de salata si se lasa sa se usuce. Rosiile, ardeii si castravetii se spala si se taie in

    0 comentarii

  • Salata de mai

    Spalam si curatam ceapa, salata si rosia. Taiem salata, apoi o frecam putin cu sare, adaugam ceapa si rosia taiata, piper, ulei si otet si servim cu friptura sau cartofi prajiti.

    0 comentarii

  • Salata de cartofi cu sos de avocado

    Se pun in castron cartofii si ouale fierte si taiate cubulete sau rondele, se adauga maslinele si ceapa, de asemenea, taiate rondele, putina sare si piper dupa gust, apoi sosul. Pentru sos, se pune in robot pulpa de avocado, sare, piper dupa gust, ulei,

    1 comentariu

  • Salata de tortelini si rosii cherry

    Punem 500 ml apa la fiert, iar cand clocoteste, adaugam tortelinii. Lasam la fiert aproximativ 3 minute (nu mai mult ca incep sa se desfaca si obtinem un terci). Taiem varza marunt si rosiile in jumatati. Punem toate ingredientele intr-un castron,

    0 comentarii

  • Salata calda de dovlecei, rosii si branza

    Curatam rosiile de codita, le spalam si apoi le stergem si le taiem felii subtiri. Usturoiul curatat il dam prin presa. Verdeturile le tocam. Spalam dovleceii, ii tamponam cu servet de hartie si apoi ii taiem rondele subtiri cam de 4 mm. Presaram vegeta

    0 comentarii

  • Salata cu piept de pui picant si inele crocante de ceapa rosie

    Intai se gatesc inelele de ceapa si pieptul de pui. Tai ceapa rondele si separi inelele. Inelele de ceapa se trec prin smantana condimentata cu sare si piper apoi prin pesmet amestecat cu susan si se prajesc in ulei de masline pentru prajit. Se scot pe

    0 comentarii

  • Salata cu paste, piept de pui si porumb

    Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, după care se trec prin jet de apă rece și se pun la scurs într-o sită. Se spală și se taie în fâșii pieptul de pui, după care se prăjește, rumenindu-se ușor pe ambele

    0 comentarii

  • Icre de fasole

    Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in doua-trei ape, apoi se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de foc, se acopera cratita cu un capac si se lasa fasolea sa se umfle cel putin o ora. Dupa aceea,

    0 comentarii

  •   1   2 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.