Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja.
Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita usor, ii scurgem de apa, ii clatim cu apa rece si ii lasam sa se raceasca bine.
Pieptul se pune la fiert cu radacinoasele curatate de coaja, dar lasate intregi si un praf de sare.
Cand au fiert, se scurg si se lasa sa se raceasca bine.
Pregatim maioneza din cele 2 galbenusuri, un praf de sare si uleiul turnat cate putin. Cand maioneza este bine legata si sta teapana, se adauga, dupa gust, si mustar.
Se curata cartofii de coaja, apoi ii taiem in cubulete mici, la fel procedam si cu pieptul de pui si radacinoasele.
Castraveciorii se curata de coaja (eu i-am lasat cu coaja), apoi se taie cubulete mici si se pun in sita, presand cu mana, pana se scurge tot sucul de saramura si otet. Se amesteca toate ingredientele cu un praf de sare si piper (eu am adaugat si ierburi aromatice uscate), se adauga si maioneza si se amesteca usor cu o lingura pana la omogenizarea perfecta a ingredientelor.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii