29
retete

Alte sectiuni
  • Salata de castraveti cu iaurt

    E posibil ca multi sa nu cunoasca acesta salata delicioasa, care este usor de preparat si fara prea multe ingrediente. Se poate servi ca o garnitura, alaturi de un gratar, dar si alaturi de multe alte preparate din carne. Sa trecem acum la modul de preparare.

    0 comentarii

  • Salata de cruditati cu carne de pui

    Pentru inceput, se prepara pieptul sau pulpele dezosate. Se condimenteaza dupa gust si se gatesc in tigaia grill. Cand sunt gata, se taie fasii. Se spala funzele de salata si se lasa sa se usuce. Rosiile, ardeii si castravetii se spala si se taie in

    0 comentarii

  • Salata de mai

    Spalam si curatam ceapa, salata si rosia. Taiem salata, apoi o frecam putin cu sare, adaugam ceapa si rosia taiata, piper, ulei si otet si servim cu friptura sau cartofi prajiti.

    0 comentarii

  • Lalele din rosii umplute cu branza

    Rosiile se spala, li se cresteaza varful in 4, cu ajutorul unui cutit, se decupeaza cotorul si se indeparteaza, dupa care se scobeste rosia si se scot semintele, cu ajutorul unei lingurite si a cutitului. Se clatesc rosiile cu apa rece si se lasa sa se

    0 comentarii

  • Salata de pui, cu legume si iaurt

    Se pune la fiert o oala cu apa, cu putina sare. Se adauga pieptul de pui si se lasa la fiert, pana da intr-un clocot. Se scurge apa, se adauga apa proaspata, se pune la fiert iar pieptul. Se curata si se spala legumele. Cartofii se pun la fiert separat,

    0 comentarii

  • Salata de tortelini si rosii cherry

    Punem 500 ml apa la fiert, iar cand clocoteste, adaugam tortelinii. Lasam la fiert aproximativ 3 minute (nu mai mult ca incep sa se desfaca si obtinem un terci). Taiem varza marunt si rosiile in jumatati. Punem toate ingredientele intr-un castron,

    0 comentarii

  • Mutabal

    Am pus vinetele la copt, timp în care am făcut o maioneză din cele două ouă fierte, cu uleiul și cele 2 linguri de muștar. Am tocat și ceapa și am curățat rodia. Când vinetele sunt gata, le curăț, le las puțin să se scurgă și

    0 comentarii

  • Salata de mere, napi si iaurt

    Spalam legumele si merele. Curatam morcovul si napii, morcovul il dam pe razatoare, napii si merele le taiem cubulete, prazul si apio le taiem rondele. Amestecam toate legumele si merele intr-un castron, adaugam si iaurtul, omogenizam compozitia si potrivim

    0 comentarii

  • Salata de pui cu legume si maioneza

    Se spala carnea si se pune la fiert. Legumele se curata si se fierb la foc potrivit. Cartofii se fierb separat, in coaja. Dupa fierbere, se toaca totul marunt carnea si legumele, inclusiv gogosarii si castravetii (care trebuiesc bine scursi de

    0 comentarii

  • Omleta cu branza si marar servita cu salata verde

    Se incepe cu prepararea salatei. Salata verde se spala si se taie fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Castravetele se curata de coaja, se spala si se taie rondele. Crenguta de marar se spala si se taie marunt. Toate ingredientele

    0 comentarii

  • Salata de varza cu morcovi si telina

    Curatam leguleme, le spalam si le lasam sa se scurga de apa. Cartofii ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare. Varza o taiem fasii subtiri, la fel morcovul , gulia , telina si ardeiul gras. Ceapa o tocam marunt cu codite cu tot, iar ardeiul

    0 comentarii

  • Salata Sasa (Sasa salad)-cu legume si iaurt

    Este vorba de o salata bogata in legume de toamna, este usor de preparat, foarte delicioasa si aromanta si o putem servi si ca un aperitiv. Trecem la prepararea saltei"Sasa"! Vom curata vinetele si cartofii de coaja dupa care le vom taia cubulete mici(urmariti

    0 comentarii

  • Salsa de ardei cu piersici si rosii

    Spalam bine ardeii, , gogosarul si rosiile, le stergam si apoi le taiem marunt. Ceapa curatata o tocam marunt. Usturoiul curatat il trecem prin presa. Piersicile spalate bine le taiem cuburi mai mari. Tocam si patrunjelul verde si stoarcem de zeama

    0 comentarii

  • Salata de vinete si ardei copt

    Pentru inceput, vinetele si ardeiul rosu le stergem bine cu un prosop si le coacem in cuptor, plita sau gratar, dupa cum va este mai usor. Dupa ce s-au copt le punem intr-o oala cu capac si le lasam 10 minute pentru a se inmuia coaja si a putea fi decojite

    2 comentarii

  • Salata orientala de vara

    In primul rand spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare cu tot cu coaja, iar ouale le punem peste cartofi, in oala, din momentul in care apa a inceput sa fiarba, si lasam pana cand cartofii sunt gata. Dupa ce au fiert cartofii, scurgem

    0 comentarii

  • Salata calda de dovlecei, rosii si branza

    Curatam rosiile de codita, le spalam si apoi le stergem si le taiem felii subtiri. Usturoiul curatat il dam prin presa. Verdeturile le tocam. Spalam dovleceii, ii tamponam cu servet de hartie si apoi ii taiem rondele subtiri cam de 4 mm. Presaram vegeta

    0 comentarii

  • Icre de fasole

    Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in doua-trei ape, apoi se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de foc, se acopera cratita cu un capac si se lasa fasolea sa se umfle cel putin o ora. Dupa aceea,

    0 comentarii

  • Salata boeuf

    -Se spala legumele si se pun la fiert.Eu am pus cartofii cu morcovul si telina cu pastarnacul.In alt vas am fiert patru oua.Cand legumele sunt fierte,se scurg de apa si se lasa la rece.Cand sunt reci se curata si se toaca marunt,apoi se pun intr-un vas

    0 comentarii

  • Salata cu tofu

    Verdeturile le spalam bine . Salata romana o rupem cu mana , iar de la varza kalettes rupem frunzele ofilite. Apio il taiem in bucati mai mici . Intr-un wok sau o tigaie punem 2 linguri ulei si cand este incins calim apio si varza kalettes pana se inmoaie

    0 comentarii

  • Salata de boeuf

    Se fierb carnea si legumele si se lasa la racit. Taiem cubulete mici cartofii, carnea, morcovii si muraturile si le punem intr-un vas mare. Amestecam bine cu mustarul, sare si piper. Pregatim maioneza: se amesteca intr-un vas galbenusul de la un

    0 comentarii

  •   1   2 »
Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: