81
retete

Alte sectiuni
  • Salata de porumb cu avocado

    Combinati toate ingredientele de salata impreuna. Intr-un bol mic, amestecati ingredientele de dressing si turnati peste salata de avocado. Asezonati cu sare daca doriti.

    0 comentarii

  • Salata calda cu pastai si patlagele

    Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea si sa oprim procesul de gatire. Se fierb ouale de prepelita si apoi se curata de coaja si se taie in jumatati. Pieptul

    0 comentarii

  • Salata de legume cu naut si seminte

    Aceasta salată delicioasă cu năut, legume și semințe poate fi pregatita in orice sezon pentru ca acum gasim legume proaspete mereu in supermarket, dar vara merge cel mai bine, cand am manca ceva usor, sa ne racorim. In plus, este perfectă pentru

    0 comentarii

  • Ratatouille

    Se spala, se usuca si se taie rondele de aceeasi grosime vinetele, dovleceii si 4 rosii. Se curata usturoiul si se taie feliute subtiri. Doua rosii le dam pe zatatoare le amestecam cu putin ulei de masline si putin piper si sosul obtinut il punem pe fundul

    0 comentarii

  • Rosii umplute cu crema de conopida si dovleac

    Tăiem un căpăcel la rosii şi cu o lingurita scobim tot miezul, apoi le punem cu scobitura în jos să se scurgă bine de tot. Între timp, fierbem conopida şi dovleacul. Incercăm din când în când să vedem dacă e gata.

    0 comentarii

  • Salata cu piept de pui marinat si sos barbeque

    Pentru inceput de apucam de marinada. Intr-o tigaie punem uleiul si cand s-a incins adaugam ceapa tocata marunt si amestecam 1 minut. Peste ceapa punem restul ingredientelor, amestecam si lasam sa fiarba la foc mic pana cand sosul a scazut pana la

    0 comentarii

  • Salata de bulgur cu rosii, castraveti si patrunjel

    Apa rece se pune la fiert împreună cu sarea la foc rapid cca. 10 minute. După ce clocotește se răstoarnă peste bulgur într-un vas încăpător și se lasă acoperit, până ce se absoarbe tot lichidul. Între timp se curăță

    0 comentarii

  • Legume delicioase cu piept de pui

    Se spala, se curata de coaja unde este cazul si se toaca legumele in bucati mai mari. Se toaca pieptul de pui cubulete si se pune la calit in putin ulei de masline. Dupa ce s-a calit pe jumatate pieptul de pui, se adauga morcovul si ciupercile si se

    0 comentarii

  • Ardei copti cu sos de smantana si usturoi

    Ardeii se coc pe grătar sau pe o plită pusă pe ochiul aragazului. Se întorc până sunt gata. Se scot într-o pungă, se presară cu sare şi se lasă aşa vreo 10 minute, după care se curăţă şi se rup fâşii. Se zdrobeşte

    0 comentarii

  • Salata cu file de ansoa

    Se curata cartofii, se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert in apa cu sare; ouale de prepelita se fierb 5 minute de la primul clocot, apoi se scurg si se baga in apa rece. Avocado se curata cu o lingurita, tot miezul in bucatele mici, mandarinele

    0 comentarii

  • Zacusca de vinete la slow cooker Crock-Pot digital 4.7 l

    Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline. Ardeiul copt si vinetele se toaca marunt. Tocam marunt si rosiile din bullion. In vasul slow cooker-ului Crock-Pot se pun vinetele, ardeiul, ceapa calita, pasta de ardei kapia,

    0 comentarii

  • Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

    Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și lase sucul, timp în care pregătim și restul îngredientelor. Scurgem fileul de ton și îl stropim

    0 comentarii

  • Salata de toamna cu dovleac copt

    Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat la cuptor pentru 45 de minute. Cand a fost gata l-am lasat sa se racoreasca putin si apoi am indepartat coaja si l-am

    1 comentariu

  • Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

    Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura, lasand peretele lateral si fundul gros de 1-2 cm. Aceste rondele se stropesc cu ulei de masline si un praf de sare si

    0 comentarii

  • Salata de fasole rosii cu legume

    Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci mai avem timp ca sa-i putem rasfata pe cei dragi, fie pe cei de-ai casei, sau pe prieteni. Cum procedam? Mai intai vom

    0 comentarii

  • Salata aromata de toamna

    Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la mama ei. Trebuie sa recunosc ca ador aceasta salata....sper sa va placa si voua celor care treceti pe aici! Asadar spalam si taiem bucati, suvite, felii,

    0 comentarii

  • Gogosari copti cu smantana la cuptor

    Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar. Curatati-i si taiati-i in fasii. Presarati-i cu baza pentru mancaruri si piper, dupa gust Rulati fasiile si puneti-le intr-un graten rezistent la cuptor, uns in prealabil cu putin ulei. Adaugati

    0 comentarii

  • Salata aperitiv cu trufe de branza

    Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste omleta pe ambele parti. Se lasa omleta la racit, dupa care se taie fasii de marimea unor taietei. Se spala valeriana

    0 comentarii

  • Gogosari murati

    Spalam bine de tot gogosarii si ii lasam sa se scurga, apoi le scoatem cotoarele si ii taiem in 2-4 bucati pe fiecare in parte. Curatam hreanul si il taiem si pe acesta in doua si apoi vertical in patru si il punem peste gogosarii taiati pusi intr-un

    0 comentarii

  • Salata de cartofi cu maioneza

    Spalati cartofii si fierbeti-i in coaja. Lasati-i sa se racoreasca, cojiti-i si taiati-i in cubulete. Curatati ceapa si taiati-o pestisori. Adaugati maslinele si amestecati totul bine. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Adaugati maioneza si

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.