autor:

anuta

» » , , Aperitive cu brinza, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 octombrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 octombrie 2018

Ingrediente
1 vanata mare si groasa in circumferinta, 250 g mazare , 150 g tofu cu masline, 1 ceapa mica, 1 cescuta de linte rosie, 1 lingurita legume deshidratae fara sare, 1 lingurita de amestec de condimente, sare, ulei de masline, un ardei kapia copt, 4 oua de prepelita

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura, lasand peretele lateral si fundul gros de 1-2 cm. Aceste rondele se stropesc cu ulei de masline si un praf de sare si apoi se dau la cuptor sa se coaca cca. 20 de minute.

Intre timp calim ceapa taiata marunt impreuna cu miezul maruntit, scobit din vanata.

Lintea se spala si se fierbe 10 minute, apoi se scurge bine si se adauga in amestecul care este la calit, (oprim o lingura pentru decor), se adauga si mazarea si cca 100 ml apa. Se condimenteaza si se sareaza dupa gust, adaugam si legumele deshidratate, apoi acoperim cu un capac pana scade bine.

Cu acest amestec umplem rondelele coapate de vinete, asezam feliute de tofu cu masline pe margine, in mijloc spargem cate un ou de prepelita si pentru culoare si savoare, taiem cubulete mici din fasii de ardei kapia copt, presaram din lintea oprite, pe margini si dam din nou la cuptor pana se incheaga oul de prepelita. Sunt delicioase dupa ce se racoresc un pic.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu sunca York

Salata cu sunca York

Se spala bine toate zarzavaturile. Taiem fasii subtiri salata verde, ardeii ii taiem fideluta, rosiile

13 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de morcov cu maioneza si usturoi

Salata de morcov cu maioneza si usturoi

Morcovii se dau pe razatoarea mica, evident dupa ce se curata de coaja. Se pune putina sare deasupra

11 voturi    6 comentarii
20 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 vanata mare si groasa in circumferinta
  • 250 g mazare 
  • 150 g tofu cu masline
  • 1 ceapa mica
  • 1 cescuta de linte rosie
  • 1 lingurita legume deshidratae fara sare
  • 1 lingurita de amestec de condimente
  • sare
  • ulei de masline
  • un ardei kapia copt
  • 4 oua de prepelita

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

3 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Gogosari copti cu smantana la cuptor Gogosari copti cu smantana la cuptor

Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar. Curatati-i si taiati-i in fasii. Presarati-i cu baza pentru mancaruri si piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Salata de varza cruda cu boabe de porumb