5598
retete

Alte sectiuni
  • Faguri

    Se amesteca toate ingredientele, apoi se pune câte puțin în forma de copt incinsa. Se coc și pe o parte și pe cealaltă, apoi se umplu cu finetti!

    0 comentarii

  • Prajitura aromata cu capsuni si esenta de mandarine servita cu sos de capsuni

    Se preincalzeste cuptorul. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare pana ajung la consistenta de bezea. Galbenusurile se mixeaza cu 100 gr zahar pana se albeste compozitia, apoi se adauga trei sferturi din esenta

    0 comentarii

  • Prajitura cu crema cheesecake cu aroma de citrice

    Se separa ouale. Se bat albusurile cu zaharul si un varf de cutit de sare pana se dubleaza in volum. Se freaca galbenusurile cu uleiul.Se adauga , esenta de vanilie, esnta de portocale si faina cernuta peste galbenusuri si se amesteca bine. Se adauga

    0 comentarii

  • Cozonac

    Aparatul se conecteaza la sursa de curent, se programeaza la modul de aluat, framantat si dospit, se închide capacul ?i se las? la treab? pentru cca. 90 de minute. Între timp se prepar? umplutura de nuc? ?i fructe. Albu?urile se bat energic

    0 comentarii

  • Prajitura cu suc de portocale

    Într-un bol încăpător se sparg ouăle, se adaugă zahărul și se amestecă energic manual sau cu ajutorul unui mixer, până ce se obține o cremă spumoasă. Apoi se adaugă uleiul, puțin, câte puțin, în fir ca și la

    0 comentarii

  • Pasca fara aluat

    Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza albusurile cu un praf de sare, adauga treptat jumatate din cantitatea de zahar. Cand obtii o bezea ferma opreste mixerul. Galbenusurile le mixezi cu zaharul ramas pana se albesc. Adauga untul topit si racit. Urda

    0 comentarii

  • Pasca fara aluat

    Intr-un vas se pun ouale, zaharul, sarea, esenta si se mixeaza pana devine spuma. Se adauga branza de vaca si smantana si se omogenizeaza cu ajutorul unei palete. Se adauga faina de grau, grisul, stafidele si se omogenizeaza bine compozitia,dupa care

    0 comentarii

  • Prajitura Fantezie 2

    Este una din cele mai bune prajituri pe care le-am mancat in ultimul timp. Am vazut aceasta reteta scrisa undeva pe facebook, la comentarii, apoi cautand pe net am descoperit prajitura la Miremirc. Foarte buna prajitura, multumesc! Este ceva de lucru

    0 comentarii

  • Prajitura Felie de lapte

    Separa albușurile de gălbenușuri. Mixează albușurile cu un praf de sare. Gălbenușurile se mixează cu zahărul, se adaugă uleiul câte puțin, apoi laptele. Cerne făina împreună cu cacao și prunele peste gălbenușuri. Amesteca, iar

    0 comentarii

  • Cheesecake cu alune de padure si unt de arahide

    Pentru crusta: alunele de padure le-am maruntit intr-un robot de bucatarie. Am adaugat biscuitii si la fel am procedat si cu ei. Urmeaza untul topit, se amesteca si crusta e gata. Se unge cu unt o tava cu marginile detasabile numai buna pentru cuptor.

    0 comentarii

  • Prajitura Espresso

    Blatul: se amestecă (cu mixerul) untul rece cu gălbenușurile, se adaugă un praf de sare, îndulcitorul, vanilia, praful de copt și cacaua. Se încorporează albușurile bătute spumă, apoi se adaugă făina și se amestecă ușor cu o

    1 comentariu

  • Prajitura Raffaelo

    Pentru blat: se bat ouale cu zaharul spuma apoi se amesteca cu restul ingredientelor si se da la cuptor la 180 grade pentru aprox 20 minute. Tava 35*25 cm. Pentru crema: gelatina se hidrateaza in apa rece. Se bate frisca neindulcita la mixer pana devine

    0 comentarii

  • Placinta cu rubarba

    Rubarba se spală, se şterge cu prosop de hârtie şi se taie în felii de 1 cm . Gălbenuşurile se freacă spumă cu zahărul , se adaugă uleiul , apoi laptele şi la urmă făina amestecată cu praful de copt . Aluatul se deşartă în

    0 comentarii

  • Rulada cu ciocolata si capsuni

    Blatul: Separati ouale, mixati galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Adaugati uleiul, siropul de menta si vanilia. La final incorporati faina cernuta si praful de copt. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare, le adaugati in compozitia de

    0 comentarii

  • Chec cu lapte condensat

    Mixez laptele condensat si ouale, apoi adaug drojdia uscata si 50 ml unt topit. Mixez bine, iar la sfarsit adaug treptat faina; mixez bine tot, apoi adaug continutul intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt. Dau la cuptor 45-50 minute, la 160

    0 comentarii

  • Domuri cu cafea, ciocolata si trufa crocanta

    Am pregătit aceste domuri care au la bază fursec de ciocolată, sunt umplute cu cremă de cafea, în interior au trufă crocantă și apoi le-am învelit în glazură de ciocolată. Mod de preparare: Baza-fursecurile: se topește

    1 comentariu

  • Prajitura Televizor

    Foi: Intr-un castron se pun zaharul, untul, laptele, cacaua, ouale, amoniacul stins cu otet si putina faina. Se amesteca toate ingredientele si se adauga faina pana cand coca nu se mai lipeste de maini. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se

    0 comentarii

  • Prajitura Ora 12

    Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu jumatate din zahar si cu esenta de vanilie pana cand devin ca o crema. Se adauga esenta de rom, apa si untul moale. Albusurile se bat

    2 comentarii

  • Prajitura cu foi si ciocolata, bicolora

    Ciocolata, untul, zaharul si laptele se pun impreuna la foc si se amesteca continuu pana cand ciocolata si untul se topesc. Se lasa sa se racoreasca. Se cern 300 g de faina intr-un castron mare. Se adauga sarea, bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de

    0 comentarii

  • Ecleruri cu crema de vanilie

    Se pun apa, sarea si uleiul intr-o cratita la foc pana cand ating punctul de fierbere, apoi se adauga toata faina deodata. Se ia cratita de pe foc si se amesteca totul pana cand se omogenizeaza. Se lasa sa se raceasca. Dupa ce aluatul s-a racit complet,

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.