5426
retete

Alte sectiuni
  • Chec rapid de ciocolata si orez expandat

    Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam bine pana se formeaza o crema pe care o amestecam bine sa nu fie cocoloase sau ciocolata nedizolvata. O luam de pe cratita

    0 comentarii

  • Cremsnit cu foi de pandispan

    Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa la culoare, adaugam 1 lingura de ulei si mai amestecam usor si 3 linguri de faina cu 1 lingurita praf de copt. Pe o tava

    0 comentarii

  • Mini tarte cu fructe

    Intr-un vas de mixer punem untul si zaharul si frecam bine. Apoi adaugam un ou si amestecam, apoi celalalt si amestecam din nou. Punem si un praf de sare. Amestecam pana se topeste zaharul. Dupa aceea punem faina si amestecam pana aluatul este omogen. Punem

    2 comentarii

  • Cosulet cu surprize

    Se face un aluat, apoi se fac bilute si se asaza in formele cosulet. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul cu mixerul. Cu o lingura de lemn se adauga apoi nuca, amestecand usor apoi esenta de rom. Peste aluat, in cosulet se adauga

    0 comentarii

  • Rulada cu afine

    Batem albusul spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul cate un pic. Adaugam galbenusul unul cate unul mixam usor pana se incorporeaza, spre final adaugam faina si zaharul vanilat. Incingem cuptorul, tapetam tava de aragaz cu hartie de copt. Intindem

    0 comentarii

  • Krem a la Krem

    Separam ouăle, albușurile le batem spuma cu zaharul, apoi adăugăm gălbenușurile pe rand. Punem și plicul de Crem Ole de ciocolata amestecam și turnam totul într-o tava cu inel detașabil de 28 cm. Dam la cuptor pentru 20 min. Crema Punem

    0 comentarii

  • Tiramisu cu visine

    Spalam visinele si le scoatem samburii, apoi le presaram cu zahar si le lasam sa se scurga. Preparam cafeaua (fara zahar) si o lasam sa se raceasca. Separam albusurile de galbenusuri. Amestecam bine galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam mascarpone si

    0 comentarii

  • Strudel cu visine, capsuni, migdale si ulei de cocos

    Foile de plăcintă se lasă la dezghețat în frigider cca. 30 minute. Vișinile se lasă și ele la dezghețat în frigider cca. 30 minute. Dacă avețți vișine proaspete, cam tot 30 de minute durează, dezosatul, adică scos sâmburii. Între

    0 comentarii

  • Prajitura cu caise si zmeura

    •Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga alternand uleiul si laptele de cocos. •Dupa ce s-au incorporat bine, se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt si coaja de lamaie. •Se toarna

    1 comentariu

  • Prajitura Fantezie cu visine

    Blatul: se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand si se mixeaza pana se obtine o spuma tare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si apa fierbinte. Se incorporeaza in spuma. Faina, macul si praful de copt se

    0 comentarii

  • Tort cu ciocolata si capsune

    Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam ouale, uleiul, laptele si esenta de vanilie. Adaugam peste ingredientele uscate, amestecand cu un tel si adaugand

    0 comentarii

  • Prajitura cu cirese si branza de vaci

    Spalam ciresele, le scoatem samburii si le lasam intr-o sita cat pregatim blatul. Intr-un ibric adaugam ciocolata rupta bucatele, untul cubulete la foc mic pana ce se topeste, amestecand continuu, adaugam cacaua, omogenizam si lasam sa se raceasca. Mixam

    0 comentarii

  • Tango cu cirese

    Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca mereu cu un tel tip para, se lasa sa dea in clocot si sa fiarba cateva minute pana face spume si incepe usor sa se caramelizeze.

    0 comentarii

  • Trifle cu capsune

    Spalam capsunile, le rupem coditele si le lasam sa se scurga de apa. Le alegem pe cele mai mari si mai frumoase si le taiem in felii. Pe restul, aproximativ jumatate, le taiem cubulete, le punem intr-un castron, adaugam 1 lingurita zahar brut si cateva

    0 comentarii

  • Negresa cu branza si cirese

    Pentru aluatul de negresa: mixam spuma untul cu zaharul si un praf mic de sare. Adaugam cate un ou si mixam bine dupa fiecare. Amestecam faina cu praful de copt si cacaua. Ciocolata o topim pe baie de aburi. Adaugam la mixtura de unt cate 2-3 linguri din

    0 comentarii

  • Cheesecake cu visine la rece (fara coacere)

    Este un desert bogat, dens si foarte delicios. Ce-i drept necesita rabdare pana feliem prima portie, pentru ca pe langa timpul de gatire, trebuie sa stea la rece si cateva ore bune....! Cel mai bine, il preparați seara si il inaugurati a doua zi dimineata.

    0 comentarii

  • Chec cu visine

    Albusurile se bat spuma, adaugam zaharul si continuam sa batem bezeaua pana se topeste zaharul. Galbenusurile se amesteca cu untul topit, se adauga peste albusuri si amestecam usor pentru a se incorpora. Adaugam la final faina si praful de copt. Impartim

    0 comentarii

  • Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici

    Blatul : Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul pana se face ca o maioneza si se adauga peste albusuri. Se adauga si faina amestecata cu praful de

    0 comentarii

  • Papanasi cu dulceata de coacaze negre

    Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile spuma si le adaugam si pe ele, amestecand pana se incorporeaza. Apoi cu mana unsa cu ulei formam 6 bile mici si 6

    0 comentarii

  • Prajitura cu visine

    Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza pana devin o crema, apoi se amesteca cu albusurile batute spuma. Se adauga apoi laptele, sarea si faina amestecata

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.