5610
retete

Alte sectiuni
  • Pandispan zebra cu nectarine

    Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând continuu. Adaugi uleiul în același fel . Presari făina în ploaie și amesteci ușor cu o spatulă. Adaugi

    0 comentarii

  • Strudel cu visine si zmeura

    Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura o spalati usor si o lasati putin la scurs intr-o sita. Puneti visinele cu indulcitorul intr-o cratita si le transferati

    0 comentarii

  • Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

    Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale. Adaugati zaharul si le mixati bine. Spalati lamaile, dati coaja pe razatoarea mica, apoi le stoarceti zeama. Peste oua puneti zeama de lamaie, coaja rasa, amidonul si amestecati bine. Transferati

    0 comentarii

  • Tort Dobos fara coacere

    Tort Doboș fără coacere (cu biscuiți), ușor de făcut și perfect pentru vara când cuptorul pornit e un chin. Pentru decor am folosit câțiva biscuiți peste care am adăugat caramel (zahar topit cu zeama de la jumătate de lămâie

    0 comentarii

  • Mini cheesecake cu oreo

    Crema de branza o mixam impreuna cu zaharul si esenta de vanilie, apoi adaugam ouale, pe rand, mai mixam putin si la final incorporam in compozitie amidonul, smantana si un varf de cutit cu sare, omogenizam si lasam deoparte pana ne ocupam de forme. Intr-o

    0 comentarii

  • Tiramisu cu visinata

    Cremos, rece și bun, Tiramisu este o idee excelentă pentru un dulce de vară. Am bătut albușurile spuma și am adăugat 4 linguri de zahăr, după care le am integrat și pe acestea ca la blat, mixând câteva minute. Separat, am mixat

    0 comentarii

  • Pandispan cu cirese si visine

    Batem albușurile spuma, iar apoi adăugăm jumătate din cantitatea de zahar. Gălbenușurile împreună cu restul de zahar vor fi bătute alături de cele doua linguri de apa cu mixerul pentru aproximativ 2 minute. Aici putem adăuga și esențe.

    0 comentarii

  • Chec cu lamaie

    Mixez 3 oua bine, apoi adaug 220 gr zahar in ploaie si mixez pana se topeste zaharul. Apoi adaug zeama de lamaie, mixez bine (dupa fiecare ingredient se mixeaza bine), apoi apa, apoi 120 ml ulei turnat treptat, apoi 100 gr amidon treptat, apoi 300 gr faina

    0 comentarii

  • Prajitura Cartof

    Biscuitii se faramiteaza prin robotul de bucatarie. Se mixeaza untul, laptele condensat si cacaua, apoi se adauga 1 lg coniac. Compozitia se toarna peste biscuitii faramitati. Se omogenizeaza bine, se ung mainile cu putin ulei si apoi se modeleaza o forma

    0 comentarii

  • Prajitura cu gem

    Puneti untul topit intr-un bol, adaugati zaharul, zaharul vanilat si ouale. Amestecati bine cu un tel sau mixer. Adaugati apoi faina cernuta, un plic praf de copt si amestecati pana obtineti un aluat moale si neted. Impartiti aluatul in doua bucati de

    0 comentarii

  • Clatite Tiramisu

    Se prepară aluatul pentru clătite prin mixarea ouălor cu laptele și esența de vanilie. Într-un bol se amestecă făina cu cacao, zahărul vanilat și praful de sare, apoi se pune treptat peste compoziția umedă. Se amestecă pentru omogenizare.

    0 comentarii

  • Faguri

    Se amesteca toate ingredientele, apoi se pune câte puțin în forma de copt incinsa. Se coc și pe o parte și pe cealaltă, apoi se umplu cu finetti!

    0 comentarii

  • Prajitura aromata cu capsuni si esenta de mandarine servita cu sos de capsuni

    Se preincalzeste cuptorul. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare pana ajung la consistenta de bezea. Galbenusurile se mixeaza cu 100 gr zahar pana se albeste compozitia, apoi se adauga trei sferturi din esenta

    0 comentarii

  • Prajitura cu crema cheesecake cu aroma de citrice

    Se separa ouale. Se bat albusurile cu zaharul si un varf de cutit de sare pana se dubleaza in volum. Se freaca galbenusurile cu uleiul.Se adauga , esenta de vanilie, esnta de portocale si faina cernuta peste galbenusuri si se amesteca bine. Se adauga

    0 comentarii

  • Cozonac

    Aparatul se conecteaza la sursa de curent, se programeaza la modul de aluat, framantat si dospit, se închide capacul și se lasă la treabă pentru cca. 90 de minute. Între timp se prepară umplutura de nucă și fructe. Albușurile se bat

    0 comentarii

  • Prajitura cu suc de portocale

    Într-un bol încăpător se sparg ouăle, se adaugă zahărul și se amestecă energic manual sau cu ajutorul unui mixer, până ce se obține o cremă spumoasă. Apoi se adaugă uleiul, puțin, câte puțin, în fir ca și la

    0 comentarii

  • Pasca fara aluat

    Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza albusurile cu un praf de sare, adauga treptat jumatate din cantitatea de zahar. Cand obtii o bezea ferma opreste mixerul. Galbenusurile le mixezi cu zaharul ramas pana se albesc. Adauga untul topit si racit. Urda

    0 comentarii

  • Pasca fara aluat

    Intr-un vas se pun ouale, zaharul, sarea, esenta si se mixeaza pana devine spuma. Se adauga branza de vaca si smantana si se omogenizeaza cu ajutorul unei palete. Se adauga faina de grau, grisul, stafidele si se omogenizeaza bine compozitia,dupa care

    0 comentarii

  • Prajitura Fantezie 2

    Este una din cele mai bune prajituri pe care le-am mancat in ultimul timp. Am vazut aceasta reteta scrisa undeva pe facebook, la comentarii, apoi cautand pe net am descoperit prajitura la Miremirc. Foarte buna prajitura, multumesc! Este ceva de lucru

    0 comentarii

  • Prajitura Felie de lapte

    Separa albușurile de gălbenușuri. Mixează albușurile cu un praf de sare. Gălbenușurile se mixează cu zahărul, se adaugă uleiul câte puțin, apoi laptele. Cerne făina împreună cu cacao și prunele peste gălbenușuri. Amesteca, iar

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.