6305
retete

Alte sectiuni
  • Ciorba de miel

    Bucatile de carne le taiem potrivit de mari si le spalam. Intr-o oala punem la fiert 5-6 litri de apa. Cand da in clocot, dam drumul bucatilor de carne. Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, decojim morcovul, il taiem bucatele mici. Ardeiul rosu,

    0 comentarii

  • Carnati din carne de porc si vitel

    Carnea si grasimea se taie in bucati mari si se dau prin masina de tocat carne (am dat o parte din carne si prin robotul de bucatarie pentru a obtine si bucatele mai mari de carne fata de carnea tocata prin masina). Usturoiul se curata de foi, se clateste

    0 comentarii

  • Chiftelute

    Intr-un bol punem carnea si adaugam usturoiul pisat, mararul tocat marunt, condimentele, ouale si faina. Amestecam, dupa care formam chiftelutele. Le dam pe fiecare prim faina inaine de a le praji in tigaia cu ulei. Le prajim pana se rumenesc frumos.

    0 comentarii

  • Salata de boeuf

    Se taie cubulete muraturile si se pun intr-o sita la scurs. Intre timp se pun cartofii in coaja la fiert. Separat se pun la fiert si morcovii decojiti in prealabil. Dupa fierberea cartofilor, acestia se decojesc si se taie marunt cubulete. Vom taia

    0 comentarii

  • Cotlet de vitel cu piure de mazare

    Amestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie. Se trece cotletul prin mirodenii pe toate fetele. Se conecteaza aparatul Crock-pot Express la sursa de curent, functia Brown/Sote si se apasa butonul start. Se adauga uleiul si se

    0 comentarii

  • Cotlet de porc la Slow Cooker Crock-Pot

    Se spala bine cotletul, se sterge cu prosoape apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimentele pentru friptura. Se maseaza bine carnea cu aceste condimente. Cartofii se curata, se spala si se taie in doua sau in patru pe lungime. Usturoiul se curata

    0 comentarii

  • Afumaturi pentru Craciun

    Imi plac obiceiurile stramosesti si imi place sa le pastrez cu sfintenie si sa le duc mai departe. Anul aceasta de ajun am pregatit ca in fiecare an afumaturi pentru sarbatorile de iarna! Mod de preparare: Intr-un vas mare se presoara sare, piper, mujdei

    0 comentarii

  • Dovleac umplut cu stiuca si ciuperci

    Se decupeaza un capac la dovleac, se curata de seminte, se condimenteaza cu sare si piper si apoi se unge cu ulei de masline. Se eviscereaza stiucile, se spala si se sterg de excesul de lichid. Se curata usturoiul si se taie feliute subtiri. Se condimenteaza

    0 comentarii

  • Ciocanele de cocos in vin rosu cu ciuperci si masline

    Intr-o cratita de fonta se sigileaza ciocanelele de cocos in doua linguri de ulei de masline. Se curata si se taie marunt usturoiul. Ciupercile se taie feliute. Dupa ce s-au rumenit ciocanelele se adauga ciupercutele si usturoiul. Dupa ce s-au rumenit

    2 comentarii

  • Salata in straturi

    Maioneza facuta in casa se amesteca cu smantana, sare si piper dupa gust. Peste cartofi fierti si taiati cubulete adaugam cca 2 linguri de maioneza, amestecam bine pana ce se omogenizeaza. Asa procedam cu morcovul, pieptul de pui. Pe un platou adaugam

    0 comentarii

  • Muschi de vita la cuptor

    Carnea o spalam si o curatam de pielite (care merge), intr-un vas adaugam laptele si carnea. Acoperim cu folie si dam la frigider 1 ora. Intre timp curatam ceapa, morcovul, usturoiul, ardeiul iute, le taiem rondele, scoatem vasul cu carne de la frigider,

    0 comentarii

  • Carnati de casa

    Se toaca carnea, slanina, usturoiul. Peste ele se adauga toate condimentele, se omogenizeaza si se umplu intestinele cu aceasta compozitie. Se lasa doua trei zile la scurs in balcon pe un facalet sau pe o nuia de lemn mai groasa asa cat sa nu se rupa si

    0 comentarii

  • Cartofi boieresti cu sunculita afumata

    Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete. Se spala, se curata si se taie fasii ardeiul kapia. Se curate si se toaca marunt ceapa rosie. Se taie fasii de marimea ardeiul kapia sunculita afumata. Se pune sunculita afumatala calit in doua linguri

    0 comentarii

  • Coaste de porc glazurate

    Se face un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia. Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşază într-un vas termorezistent, se acoperă şi se lasă la gătit la foc mic, la cuptor, cca. 4 ore in jur de 150 g, în

    0 comentarii

  • Slanina cu boia fiarta in moare, adica zeama de varza

    Slanina cu soric, fasonata in bucati potrivite, se pune la fiert la foc mic, neacoperit, cca. 60 minute, in zeama de varza asezonata cu mirodeniile, si cateii de usturoi, maruntiti. Apoi se scoate din zeama, se lasa la scurs si racit cca. 30 minute, apoi

    0 comentarii

  • Somon la cuptor cu legume sote si sos din vin alb

    Pentru inceput incalzim cuptorul la 200°C. Intr-o tava mare de aragaz unsa cu ulei de masline asezam cartofii curatati de coaja si taiati acordeon, condimentam cu sare dupa gust si-i dam la cuptorul preincalzit pentru 15 minute. In acest timp punem

    0 comentarii

  • Toba

    Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă cu apă, se adaugă sarea (cam o lingură apoi se potrivește după gust) și

    4 comentarii

  • Gulas de vita

    Punem pulpa de vită, tăiată cubulețe mari, la fiert in oala minune pt 2 ore fără sare. Căt fierbe carnea, intr-o oala punem uleiul, ceapa, morcovii, roșiile, cartofii si le călim un pic, după care adăugăm jumătate din zarzavat verde usturoiul

    0 comentarii

  • Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

    Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte marunt si se adauga peste carne si ciuperci. Se condimenteaza toata compozitia cu sare, piper si boia dulce afumata. Se

    1 comentariu

  • Frigarui de pui

    Pieptul de pui il taiem bucati potrivite, le asezam intr-o tava si acoperim cu lapte, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora. Betele de frigarui le punem in apa pentru 30 min, Intr-un vas amestecam condimentele, adaugam pieptul de pui scurs

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.

Cookie Settings