6132
retete

Alte sectiuni
  • Pui chinezesc cu paste si castane

    Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul, mierea de albine, steluta de anason, batonul de scortisoara, semintele de chimen, semintele de in, piperul boabe si lasam

    0 comentarii

  • Timbale de paste cu ghebe si sunca

    Intr-o oala punem la fiert apa cu sare. Cand fierbe apa, punem pastele, putin ulei de masline si le fierbem timp de 8 minute. Pastele trebuie sa fie fierte ''al dente'', altfel vor fi moi si fara gust. Cand sunt fierte, le scurgem, le stropim

    0 comentarii

  • Sarmale din varza rosie cu carne de pui

    Varza roșie se curăță, apoi se scot cca. 12 bucăți de frunze.  Intr-un vas încăpător se pune apă la fiert cu o lingură de sare, când clocotește se adaugă frunzele de varză curățate de cotor si se lasă la fiert, la foc

    0 comentarii

  • Supa de ardei umpluti

    Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt, de cca. 4000 ml, până devin translucide, se asezonează de sare, piper si boia, apoi se adaugă apă și se lasă

    0 comentarii

  • Fit Hamburger de Halloween

    Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai putin sosul de rosii) Ardeii spalati se taie pe lungime si se curata de samburi. Se unge o tava cu putin ulei si

    0 comentarii

  • Piept de rata cu garnitura de toamna

    Pieptul de rata il speli sub jet de apa rece, il crestezi pana treci de grasime. Atentie sa nu tai si carnea, fiindca vei pierde tot ce este mai gustos ! Condimentezi cu sare, piper si boia si il pui intr-o tigaie, pe partea cu grasimea. Lasi pana cand

    0 comentarii

  • Tocana de porc

    Inainte sa ne apucam de pregatit, ne aducem toate ingredientele la indemana. Spalam si taiem carnea in bucatele mici. Apoi ne ocupam de legume, curatam ceapa si o taiem solzisori, curatam gogosarii si ardeii capia, apoi ii taiem bucatele mai mici. Rosiile

    0 comentarii

  • Ciorba cu aroma si culori tomnatice

    Pentru inceput, punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede. Dupa ce da 2-3 clocote, schimbam apa si punem din nou la fiert, procedam asa de inca 2 ori. Separat curatam toate legumele. Ceapa o taiem marunt, morcovul,

    0 comentarii

  • Iahnie de fasole cu afumatura si carnati

    Se spală fasolea în mai multe ape, apoi se lasă la hidratat peste noapte. A doua zi, se pune fasolea la fiert, iar când este aproape fiartă se adaugă morcovul şi rădăcina de pătrunjel date prin răzătoare, ceapa tăiată marunt,

    0 comentarii

  • Briose aperitiv cu orez, carne si legume

    Mai intai fierbem pieptul de pui in apa cu putina sare, apoi il maruntim in robot. Legumele mexicane le punem la fiert pentru 15 minute in apa cu sare, direct congelate, apoi le scurgem bine de apa. Orezul l-am preparat la multicooker pe programul RICE,

    0 comentarii

  • Musaca de toamna

    Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm care se prajesc bine, pe ambele fete, apoi se sareaza si se pun la scurs intr-o strecuratoare. Se taie ceapa marunt, morcovul si radacina de patrunjel se

    0 comentarii

  • Ciorba de gaina cu taitei de casa (zeama)

    Ciorba de gaina cu taitei de casa, este cunoscuta in toate regiunile tari, dar mai ales in Bucovina, care este cunoscuta sub numele de "zama", fiind un deliciu, mai ales atunci cand e gatita cu gaina crescuta la curte. Nu cred ca exista

    0 comentarii

  • Ciulamaua bunicii

    Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se spumeaza, apoi se adauga peste ele ciupercile feliate. Se lasa sa fiarba inca cca 20 minute, dupa care se trag de pefoc.

    0 comentarii

  • Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa

    Vom incepe prin a spala toate legumele si a le toca fin, dupa aceea se vor spala aripile de pui si se pun la fiert. Dupa ce se ia toata spuma, se vor pune legumele cu foaia de dafin peste aripi, urmand sa punem cartofii taiati cubulete. In alta oala,vom

    0 comentarii

  • Crispy cu orez

    Pietul de pui il taiem fâșii si presaram putina sare si piper. Intr-un bol spargem cele 3 oua le batem impreuna cu putina sare si o lingura de pesmet. Trecem fâșiile de piept prin compoziția rezultata apoi prin fulgii de porumb si prajim

    0 comentarii

  • Bors cu carne de pui

    Fierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare. Adaugam legumele tocate si lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert si legumele, adaugam bulionul si borsul si sare dupa gust. Lasam sa fiarba 10 min, apoi adaugam verdeata tocata

    0 comentarii

  • Salata cu avocado, rosii cherry confit si piept de pui marinat, pe grill

    Pentru inceput vom spala, usca si marina pieptul de pui; il vom asezona cu un pic de sare (eu folosesc sare roz de Hymalaya sau Maldon), piper. Dupa care il vom arunca intr un castron si ii vom adauga cateva fire de cimbru,una de rozmarin,2 catei de usturoi,il

    0 comentarii

  • Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

    Se curata ciupercutele de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline, se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau la cuptor cca 20 minute, dupa care cu un servetel absorbant strangem din palariute

    0 comentarii

  • Varza noua calita in tuci

    In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici. Rumenim carnea bine, apoi adaugam varza tocata marunt si frecata cu un pic de sare (se framanta impreuna cu sarea c u mainile pentru a se

    0 comentarii

  • Bors de sira de porc

    Se spala bine bucatile de sira de porc si se pun la fiert in 4 l de apa rece, cu o lingurita de sare. Cand da in clocot, se spumeaza bine. Se curata zarzavatul de coaja, se spala, se taie cubulete, taiata marunt si se pun la fiert impreuna cu carnea.

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide