6288
retete

Alte sectiuni
  • Gulas de vita

    Punem pulpa de vită, tăiată cubulețe mari, la fiert in oala minune pt 2 ore fără sare. Căt fierbe carnea, intr-o oala punem uleiul, ceapa, morcovii, roșiile, cartofii si le călim un pic, după care adăugăm jumătate din zarzavat verde usturoiul

    0 comentarii

  • Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

    Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte marunt si se adauga peste carne si ciuperci. Se condimenteaza toata compozitia cu sare, piper si boia dulce afumata. Se

    0 comentarii

  • Frigarui de pui

    Pieptul de pui il taiem bucati potrivite, le asezam intr-o tava si acoperim cu lapte, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora. Betele de frigarui le punem in apa pentru 30 min, Intr-un vas amestecam condimentele, adaugam pieptul de pui scurs

    0 comentarii

  • Ciocanele de pui cu legume pe disc de fonta cu sos de iaurt si usturoi

    Se spala dovleceii, se usuca si se taie rondele pe diagonala. Se spala, se curata de seminte si se taie bucati mai marisoare ardeiul kapia. Se indeparteaza coditele la ciuperci. Se unge discul de fonta cu putin ulei , se lasa la incins apoi se pun legumele

    0 comentarii

  • Saramura de peste

    Se eviscereaza pestele, se indeparteaza capetele, se spala si se taie fileuri. Se presara sare, piper si putina boia dulce afumata pe ambele parti ale fileurilor. Se spala legumele si se sterg. Se unge gratarul incins si se freaca cu jumatate de ceapa. Se

    0 comentarii

  • Ardei umpluti

    Se toaca carnea, se amestec? cu ceap? tocata m?runt, se adaug? orezul, verdea??, mirodeniile ?i se amestec? toate ingredientele. Apoi se curat? ardeiul ?i se caleste pu?inîn uleiul de m?sline. Apoi ardeii se umple cu compozi?ia anterioar?. In

    0 comentarii

  • Paste chinezesti cu pui si legume

    Se fierb pastele 3 minute în ap? clocotit?, apoi se scurg. Urmeaz? sosul: Se încinge uleiul, se adaug? ceapa, apoi morcovul, apoi se adaug? ardeiul capia ?i se calesc pu?in, se adaug? ?i pieptul de pui si se calesc impreuna. Se adaug? bulionul

    0 comentarii

  • Friptura de vita la cuptor

    Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm 15 min la temperatura camerei. Punem tigaia să fie incălzită si adăugăm carnea pe care o rumenim pe toate părțile

    0 comentarii

  • Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute

    Se incepe cu pregatirea chiftelutelor: carnea tocata de porc se amesteca cu ceapa (curatata de foi, spalata si tocata), usturoiul (curatat, spalat si pisat), putina sare, putin piper proaspat macinat, putin cimbru uscat, oul si faina. Cu mainile umede

    0 comentarii

  • Escalop de vara

    De curând am descoperit carnea de vi?el. Bine, o ?tiam de mult, doar c? feti?a mea nu o prea agrea...pân? acum! Ceapa o cure?i, o speli sub jet de apa rece ?i o toci m?runt. Ardeiul îl speli, îl cure?i de nervuri ?i semin?e ?i

    0 comentarii

  • Varza noua cu ceapa verde la cuptor

    Varza o tocam marunt si apoi o frecam cu sare grunjoasa. Curatam ceapa o spalam si o taiem marunt. Asezam tava pe foc punem uleiul si punem la prajit costita si pieptul de porc, apoi adaugam ceapa verde. Lasam sa se caleasca cca 15 min apoi adaugam

    0 comentarii

  • Vinete la cuptor

    Se taie felii, vinetele, patlagelele rosii, patlagelele verzi si gogosarii. Se stropeste vasul cu ulei de masline si se asaza in vas, o felie de patlagica, o felie de vanata. Pe o parte se pun intre feliile de vinete, felii de patlagele rosii si pe o parte

    0 comentarii

  • Salata calda cu pastai si patlagele

    Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea si sa oprim procesul de gatire. Se fierb ouale de prepelita si apoi se curata de coaja si se taie in jumatati. Pieptul

    1 comentariu

  • Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

    Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt, pentru 30-40 minute, in functie de puterea cuptorului. Cand sunt gata, ii lasam putin sa se rocareasca dupa care îi tăiem în jumatate, pe lungime. Cu

    0 comentarii

  • Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez

    Pulpele le dezosam si le condimentam cu sare si piper pe ambele parti, apoi le punem intr-o tigaie grill impreuna cu uleiul pana se rumenesc frumos, adaugam si apa si lasam din nou pe foc pana scade tot lichidul, iar carnea este frageda. !!!(Pregatim

    0 comentarii

  • Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

    Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile. Se taie cubulete mici pieptul de pui.Se curate usturoiul si se taie marunt. Se pune la calit in ulei de masline pieptul de pui impreuna cu usturoiul,

    0 comentarii

  • Pui fript pe gratar, cu piure si salata de varza

    Am ales să gătesc puiul pe grătarul electric, în loc să-l prăjesc în ulei, iar cartofii să-i fac piure, în loc să-i prăjesc, făcând astfel masa mai sănătoasă. Am completat cu o salată de varză albă și roșie, delicioasă. Se

    2 comentarii

  • Zucchini cu pui si mozzarella

    Se spală zucchini şi se taie în două pe lungime. Se scobeşte miezul cu o linguriţă. Se pune apă cu sare la fiert şi când clocoteşte se adaugă jumătăţile de zucchini şi se lasă să fiarbă timp de 10 minute. Înre

    0 comentarii

  • Saramura de macrou

    Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun la fript pe grătar sau în tigaia grill. Când sunt gata se ţin la cald. Separat se pun ardeii şi roşiile

    0 comentarii

  • Fleica de porc la grill, cu sparanghel si cartofi copti

    Îmi plac mult cartofii copți cu unt și cimbru alături de grătar. De data asta, am adăugat și sparanghel, pe care l-am pregătit în tigaia grill în care am rumenit înainte carnea, ce aromat! Se curăță și se spală

    1 comentariu

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.