6152
retete

Alte sectiuni
  • Creier de porc cu ceapa

    Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet. Se strecoara; iar cand este rece se taie felii. Cepa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana sticleste, apoi

    0 comentarii

  • Gulas

    Pentru inceput se pune carnea de vitel la fiert in 2 litri de apa, deoarece este carnea ce fierbe mai greu decat cea de porc. Se fierbe aproximatix o ora si jumatate, daca este cazul se fierbe si mai mult. Cand este fiarta, se scoate pe o farfurie, iar

    0 comentarii

  • Ciorba de praz

    Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina daca folosim o sita cu orificii mari. In vasul de gatit punem uleiul si adaugam prazul. Lasam sa se caleasca pana cand

    0 comentarii

  • Tocanita cu ficatei de pui

    Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic cca 20 min, se adauga si lingurita de legume deshidratate, se adauga un pic de apa si se lasa 10 min sa fiarba, apoi

    0 comentarii

  • Mamaliga in straturi sau Taci si inghite

    In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga simpla fiarta in apa. Intr-un vas punem pe foc la fiert apa impreuna cu sarea si uleiul. Cand fierbe apa adaugam,in

    0 comentarii

  • Ciorba de legume cu perisoare

    Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa o taiem cat mai marunt. Cartofii taiati cubulete ii lasam deoparte, varza de bruxelles o curatam bine de frunzele uscate

    0 comentarii

  • Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

    Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa ce curatam zarzavatul- doar un morcov- il taiem marunt, doar ceapa si usturoiul le lasam intregi. Un morcov

    0 comentarii

  • Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Mi-am pregatit toate ingredientele la indemana. Am taiat kaiserul in bucatele mici, carnea in cuburi. Am tocat ceapa si morcovul. Am conectat aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la sursa de curent. In cuva aparatului am

    0 comentarii

  • Pui la Multicooker Crock-Pot Express

    Intr-un bol amestecati boiaua de ardei, usturoiul pudra, sarea si piperul. Amestecul de condimente se pune pe toata suprafata puiului. Se porneste aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe pozitia SAUTE si se pune lingura de ulei. Cand

    0 comentarii

  • Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express

    Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX. Se adauga, dupa gust, sare. Se conecteaza multicooker-ul la curent si se inchide etans capacul,

    0 comentarii

  • Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express

    Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent. Asezonam pieptul de porc cu sare si piper, apoi il imbracam cu un amestec de condimente (turmeric, ghimbir, scortisoara si usturoi), astfel incat sa fie uniform acoperit de acestea. La

    0 comentarii

  • Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express

    Legumele curatate si spalate sunt tocate marunt, cartofii si carnea in cuburi mai mari, iar morcovii rondele. Punem in vasul Multicooker Crock-Pot Express ceapa, cartofii, morcovii si adaugam pasta de ardei. Vom pune in vas boia dulce si iute, faina, usturoiul

    0 comentarii

  • Escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Pentru inceput seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE pentru 20 minute si apasa START. Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor. Pune uleiul in oala. Taie

    0 comentarii

  • Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Pentru inceput conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express la curent, apoi selecteaza programul BROWN/SAUTE. In timp ce aparatul se incalzeste pe ecranul aparatului apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor, apare timpul setat pentru gatit. Asta inseamna

    0 comentarii

  • Ciorba din afumatura de porc cu zeama de varza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Punem în vasul multicookerului carnea de porc porționată și bine clătită cu apă caldă. Adăugăm 1 l apă rece, sau atât cât să fie carnea acoperită bine. Așezăm capacul rotindu-l din poziția deschis spre poziția închis,

    0 comentarii

  • Iepure cu praz si masline la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Mai întâi pregătim ingredientele. Porționăm carnea bine spălată și curățată și o stropim cu zeamă de lămâie pentru frăgezire. Presărăm sare peste ea și o lăsăm la odihnit, la rece, până pregătim restul ingredientelor. Scurgem

    0 comentarii

  • Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Spalati carnea de vita, o stergeti cu niste servetele. O taiati bucati potrivite. Ceapa curatata o taiati pe jumatate, apoi solzisori. Morcovul decojit il taiati rondele, rosiile decojite le maruntiti. Usturoiul curatat il taiati bucati mai mari. In

    0 comentarii

  • Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Ficateii ii spalati bine, indepartati toate pielitele si ii puneti intr-o sita la scurs. Ardeii galbeni si kapia ii coaceti pe o tabla, pe toate partile. Ii puneti intr-o cratita si ii acoperiti cat sunt fierbinti, pentru 20-25 de minute. Dupa acest

    0 comentarii

  • Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Parliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine. Rosiile le puneti intr-o cratita cu apa care fierbe, le lasati sa clocoteasca 1-2 minute, apoi le scoateti pe o farfurie. Le lasati sa se racoreasca, le decojiti de pielita, indepartati cotoarele

    0 comentarii

  • Pui chinezesc cu paste si castane

    Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul, mierea de albine, steluta de anason, batonul de scortisoara, semintele de chimen, semintele de in, piperul boabe si lasam

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.