6339
retete

Alte sectiuni
  • Snitele de curcan cu amestec de legume

    Pentru zile de s?rb?toare sau de week-end, cu garnituri simple sau complicate, ?ni?elele m? încânt? de fiecare dat?. Pân? acum le f?ceam din porc, îns? de Cr?ciun, am încercat ?i din piept de curcan, au fost la fel de s??ioase

    0 comentarii

  • Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

    De S?rb?tori, am preg?tit cotlet de porc la cuptor, cu costi?e, cartofi ?i mirodenii. Coastele afumate i-au dat o arom? nemaipomenit?, îns? tot ele s-au mâncat primele (cine nu iube?te coastele?) Usturoiul ?i rozmarinul sunt mirodeniile noastre

    0 comentarii

  • Toba de casa

    Stomacul de porc l-am cumparat din magazin, el trebuie spalat bine in mai multe ape caldute. Maruntaiele de porc si carnea se vor spala bine si se vor portiona in bucati potrivite si se vor pune la fiert in apa rece, circa 30 de minute, adunandu-se

    0 comentarii

  • Maios din ardeal

    Ficatul de porc se curata si se lasa in apa rece circa o ora. Gusa de porc trebuie sa fie cat mai grasa, se taie in bucati mari si se pune la fiert intr-o oala cat mai mare. Cand gusa este aproape fiarta, se pune la fiert si ficatul de porc. Ficatul

    0 comentarii

  • Rate umplute, pe gratar

    Se curata ratele bine, fara a se portiona trebuie sa ramana intregi. Se pun condimentele intr-un vas, se omogenizeaza si se ung bine ratele. Se dau ratele la rece pentru circa 48 ore. Se umplu ratele cu felii de lamaie, portocala, bucati de morcovi,

    0 comentarii

  • File de curcan gatit lent, cu dulceata de afine si dulceata de ceapa

    Pieptul de curcan se dezoseaz?, se fileteaz? apoi se asezoneaz? de sare, piper, cimbru ?i boia dulce. Se a?eaz? într-un vas de sticl? se adaug? vinul ?i uleiul de m?sline, se amestec? u?or cât s? se înglobeze ingredientele pentru marinad?

    0 comentarii

  • Piftie (racitura) din Moldova

    Se cur??? bine carnea ?i se spal?. Se pune la fiert la foc mic cu toate ingredientele, f?r? usturoi si se fierbe pân? se desprinde carnea de pe os. Se scoate carnea, se las? s? se r?ceasc?. Se adun? gr?simea ridicata deasupra la zeam?. Se

    0 comentarii

  • Mancare de pui cu gutui la Multicooker Crock Pot Express

    Conecteaza la o sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Seteaza functia Brown/Saute, fara a pune capacul. Pune uleiul de masline si lasa-l sa se incinga. Prajeste puiul in putin ulei pana pielea devine crocanta.Scoate puiul

    0 comentarii

  • Fasole cu ciolan afumat gatit la Multicooker Crock-Pot Express

    Pune fasolea in apa si las-o la inmuiat cateva ore bune sau peste noapte. Se conecteaza la sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se seteaza functia Brown/Saute, fara a pune capacul. Pune uleiul la incins si caleste ceapa

    0 comentarii

  • Chilli con carne la slow cooker Crock Pot

    Fasolea ro?ie se cur???, spal? ?i se pune la hidratat peste noapte in ap? rece. Ardeiul kapia, ceapa ?i prazul cur??ate ?i tocate m?runt se c?lesc în pu?in untdelemn ?i ap?, la foc mediu, neacoperit cca. 10 minute. Se adaug? carnea tocat?, mirodeniile

    0 comentarii

  • Ceafa de porc gatita la slow cooker Crock Pot

    •Ceafa de porc se asezoneaz? cu sare, piper, cimbru ?i boia, apoi se a?az? în picioare :D, în vasul aparatului slow cooker Crock Pot. •Ceapa ro?ie ?i ardeiul kapia se cur??? ?i se taie rondele. •Rondelele de legume se intercaleaz?

    0 comentarii

  • Osso buco, gatit lent la Multicooker-ul Crock-Pot Express

    Bucatile de rasol se dau prin faina alba. Se conecteaza la sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se seteaza functia Brown/Saute, fara a pune capacul. Pune uleiul de masline si lasa-l sa se incinga. Asaza bucatile de rasol,

    0 comentarii

  • Sarmale de toamna cu ciuperci si afumatura la slow cooker Crock Pot

    Se pune orezul la inmuiat in apa calduta. Se toaca ciupercile marunt.Se curata si se toaca ceapa marunt. Se aleg 60 de frunze de varza si se taie in functie de marimea dorita. Frunzele ramase se taie marunt si se asaza o parte pe fundul vasului slow

    0 comentarii

  • Short ribs - Costite de vita glazurate la slow cooker Crock Pot

    Pentru 1.5 kg costite de vita am pregatit o marinada din 1/2 cana suc de rosii, 1/ 2 cana sos soia light, 1 lingurita usturoi pudra, o lingurita miere, o lingurita boia dulce afumata, 1/ 2 lingurita piper proaspat macinat, 1 lingura ulei de masline si

    0 comentarii

  • Varza de toamna cu piept de rata si ardei copti la slow cooker Crock Pot

    Se coace ardeiul kapia. Se lasa la racit, se curata de pielita si seminte si se taie marunt. Se taie pieptul de rata in patru bucati egale, se condimenteaza usor cu sare si piper si se sigileaza usor la tigaie. Se curata ceapa, se taie marunt .Se curata

    0 comentarii

  • Fusilli cu pui si sos

    Am fiert pastele cu putina sare. Am t?iat ceapa m?runt, ciupercile pu?in mai mare ?i ardeiul. Pentru sos am t?iat pieptul de pui ?i l-am condimentat pu?in (boia, piper, sare, usturoi granulat) ?i l-am c?lit pu?in într-o lingura de ulei pana s-a

    0 comentarii

  • Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

    Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri de mancare,este bun deoarece nu sare mancarea din ceaun.Se lasa sa fiarba pret de un sfert de ora asa cat sa lasa grasime.Se

    0 comentarii

  • Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

    Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Lasam pâna cind ceapa devine sticloasa, apoi adaugam morcovul taiat cuburi mici, 1/2

    0 comentarii

  • Risotto cu pui fript si dovlecel

    Pulpele si zucchini se condimenteaza similar, in afara faptului ca la pui adaugam usturoiul zdrobit iar la zucchini zeama de la jumatate de lamaie. Lingura de ulei se imparte la ambele preparate. De preferat este sa le tinem la marinat peste noapte, dar

    0 comentarii

  • Ciulama de pui cu ciuperci

    Prăjim puiul tăiat bucățele ușor condimentat în puțin ulei pana se rumenește. Îl scoatem și punem de-o parte. În același ulei în care am făcut puiul vom căli ciupercile tăiate mărunt pana când toată zeama va

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.