Pilaf de orez cu carne de pui, o reteta simpla, gustoasa si usor de preparat.
Pilaf de orez cu carne de pui, o reteta simpla, gustoasa si usor de preparat. O puteti face deasemeni si cu carne de rata sau curcan.
Ideal este sa folositi un pui gustos de tara, va avea un gust mult mai bun.
Intai de toate puneti carnea de pui la fiert intr-un litru de apa. Spumati ori de cate ori este nevoie si stingeti focul cand puiul este aproape fiert.
Intr-o cratita puneti uleiul si caliti ceapa tocata si morcovul dat pe razatoarea fina, la foc mic. Presarati si putina sare, astfel ceapa si morcovul nu se vor arde.
Cand s-au inmuiat, adaugati orezul si mai caliti cateva minute pana ce devine translucid.
Apoi puneti carnea de pui, supa strecurata, sare si piper boabe.
Fierbeti la foc lent cu capac, pana cand orezul este gatit si a absorbit toata supa. Pofta buna!
Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.
Pudra de rosiiPlacinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...
Placinta frageda cu dovleac si nucaPentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta
Comentarii