Pilaf de orez cu carne de pui, o reteta simpla, gustoasa si usor de preparat.
Pilaf de orez cu carne de pui, o reteta simpla, gustoasa si usor de preparat. O puteti face deasemeni si cu carne de rata sau curcan.
Ideal este sa folositi un pui gustos de tara, va avea un gust mult mai bun.
Intai de toate puneti carnea de pui la fiert intr-un litru de apa. Spumati ori de cate ori este nevoie si stingeti focul cand puiul este aproape fiert.
Intr-o cratita puneti uleiul si caliti ceapa tocata si morcovul dat pe razatoarea fina, la foc mic. Presarati si putina sare, astfel ceapa si morcovul nu se vor arde.
Cand s-au inmuiat, adaugati orezul si mai caliti cateva minute pana ce devine translucid.
Apoi puneti carnea de pui, supa strecurata, sare si piper boabe.
Fierbeti la foc lent cu capac, pana cand orezul este gatit si a absorbit toata supa. Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii