Pilaf de orez cu pui

Reteta de pilaf de orez cu pui. Pilaf de orez cu pui reteta simpla si gustoasa. Retete de pilaf. Retete de pilaf de orez cu pui. Orez cu pui.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pilaf de orez cu pui

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 500-600 g carne de pui
  • 5-6 linguri de ulei (puteti folosi si de masline)
  • 1 ceapa medie
  • un morcov mic
  • sare dupa gust
  • piper boabe
  • patrunjel pentru decor

Mod de preparare

Pilaf de pilaf cu carne de pui, o reteta simpla, gustoasa si usor de preparat. O puteti face i si cu carne de rata sau curcan, iese la fel de gustoasa.

Ideal este sa folositi un pui gustos de tara, va avea un gust mult mai bun.

Intai de toate puneti carnea de pui la fiert intr-un litru de apa. Spumati ori de cate ori este nevoie si stingeti focul cand puiul este aproape fiert.

Intr-o cratita puneti uleiul si caliti ceapa tocata si morcovul dat pe razatoarea fina, la foc mic. Presarati si putina sare, astfel ceapa si morcovul nu se vor arde.

Cand s-au inmuiat, adaugati orezul si mai caliti cateva minute pana ce devine translucid.

Apoi puneti carnea de pui, supa strecurata, sare si piper boabe.

Fierbeti la foc lent cu capac, pana cand orezul este gatit si a absorbit toata supa. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise