17
retete

Alte sectiuni
  • Pasta de ton cu gogosari copti

    Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs. Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul. Într-un bol, amestecăm tonul scurs, cu ingredientele tocate și brânza pufoasă cu somon, adăugăm condimente,

    0 comentarii

  • Obletel de Dunare marinat in otet

    Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe ape reci si se scurg bin si se pun intr-un castron. Se prepara saramura amestecand apa rece cu sarea grunjoasa, amestecand

    0 comentarii

  • Salata orientala cu ton

    In castron se pun cartofii fierti, curatati de coaja si taiati cubulete sau rondele, ceapa curatata si taiata julien, castravetele cubulete si ouale de asemenea, tonul scurs si maruntit, ambele cutii cu fasole clatite cu apa rece si scurse, sare, ulei,

    0 comentarii

  • Salsa cu capsune si creveti

    Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele, ardeiul iute taiat marunt (eu am folosit doar jumatate de ardei de la care am inlaturat semintele si nervurile). Adaugati

    0 comentarii

  • Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

    Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg intr-o tigaie cu ulei incins, adaugam apoi calamarii si sotam totul cca. 3 minute la foc iute. Turnam vinul si fierbem

    0 comentarii

  • Barcute de andive umplute cu salata exotica

    Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia și punem semințele la scurs, tocam cubulețe ananasul și de asemenea îl punem la scurs. Desfacem andivele și

    1 comentariu

  • Salata din icre de crap

    Pentru salata de icre incepem sa frecam (mixam) icrele puse intr-un bol, cu zeama de lamaie si le mixam pana se albesc si incep sa creasca. Adaugam ulei putin cate putin iar la sfarsit, cand au crescut suficient de mult, mai adaugam zeama de lamaie daca

    0 comentarii

  • Raci de Dunare fierti

    Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba, iar cand da in clocot, se arunca racii spalati bine inante cu apa rece (se trec in sita sub jet de apa rece de mai multe ori, pentru a indeparta urmele de mal si resturi vegetale de pe burta

    0 comentarii

  • Salata de ton

    Se scurge tonul de apa sau ulei deoparte intr-o sita. Porumbul se fierbe 1-2 minute cu sare si se strecoara. Castraveciorii se taie cuburi marunte. Sosul-se pun ingredientele intr-un borcan potrivit si se bat impreuna cateva minute. Se amesteca bine

    0 comentarii

  • Salata rucola cu somon si mango

    Spalam somonul si il taiem cubulete. Il condimentam cu sare, piper, paprika afumnata si rozmarin si il lasam 10 minute. Intr-o tigaie, incintam 1 lingura de ulei de masline si punem somonul.Il tragem putin la tigaie, pana isi schimba culoarea pe toate

    0 comentarii

  • Salata de ton cu iaurt

    O gustare foarte buna pentru toti.... O conserva de ton in suc propriu se paseaza si se amesteca cu sare, piper, chili, doua iaurturi mici Zuzu cremos, marar si rosii.

    0 comentarii

  • Cartofi umpluti cu carne tocata de peste

    Stiuca ( pestele) se dezoseaza si se toaca carnea, impreuna cu cateii de usturoi si morcovul. Cartofii se fierb cca. 10 minute, dupa care se taie jumatati pe lungime. Se scoate cate putin din miezul fiecarei jumatati si se incorporeaza in carnea tocata.

    2 comentarii

  • Salata austriaca de peste

    Zarzavatul il curatam si il punem la fiert, eu l-am avut gata fiert ca am facut supa. Conserva de peste se desface si se pune la scurs bine de tot, intr-o strecuratoare. Cartofii fierti ii curatam de coaja si ii taiem cubulete, intr-un bol mai incapator. Taiem

    0 comentarii

  • Ton cu roşii marinate şi ouă fierte

    1. Fierbeţi ouăle 9 minute. Tăiaţi în cubuleţe roşiile, feliaţi mărunt ceapa şi tija de ţelină, tocaţi pătrunjelul şi oregano. 2. Amestecaţi-le pe toate, asezonaţi cu sare şi lăsaţi-le deoparte 10 minute. 3. Tăiaţi

    0 comentarii

  • Salata cu ton si fasole boabe rosie

    Rosiile cherry le spalam si le taiem pe jumatate. Ceapa verde o taiem rondele. Tonul il scurgem de ulei, iar fasolea de zeama. Branza tofu o taiem cubulete mici. Amestecam toate aceste ingrediente intr-un bol. Intr-un vas micut stoarcem zeama de lamaie,

    0 comentarii

  • Pasta de peste

    Am fiert pestele cu putina sare, apoi l-am pus in robot cu toate celelalte ingrediente, puse toate la ochi si tot gustand sa vedem ce iese...... si a iesit ceva bun, bun! Am pus pasta intr-o caserola de plastic la frigider sa se mai amestece gustul, apoi

    3 comentarii

  • Salata cu ton cu salata verde

    Desfacem conserva de ton si o punem la scurs intr-o strecuratoare. Nu aruncam uleiul , pentru ca il vom folosi imediat. Preparam sosul amestecand toate ingredientele, dupa gust.Il lasam cateva minute deoparte sa se intrepatrunda ingredientele. Curatam

    1 comentariu

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.