7
retete

Alte sectiuni
  • Cartofi umpluti cu carne tocata de peste

    Stiuca ( pestele) se dezoseaza si se toaca carnea, impreuna cu cateii de usturoi si morcovul. Cartofii se fierb cca. 10 minute, dupa care se taie jumatati pe lungime. Se scoate cate putin din miezul fiecarei jumatati si se incorporeaza in carnea tocata.

    0 comentarii

  • Salata austriaca de peste

    Salata austriaca de peste

    Zarzavatul il curatam si il punem la fiert, eu l-am avut gata fiert ca am facut supa. Conserva de peste se desface si se pune la scurs bine de tot, intr-o strecuratoare. Cartofii fierti ii curatam de coaja si ii taiem cubulete, intr-un bol mai incapator. Taiem

    0 comentarii

  • Salata cu ton cu salata verde

    Salata cu ton cu salata verde

    Desfacem conserva de ton si o punem la scurs intr-o strecuratoare. Nu aruncam uleiul , pentru ca il vom folosi imediat. Preparam sosul amestecand toate ingredientele, dupa gust.Il lasam cateva minute deoparte sa se intrepatrunda ingredientele. Curatam

    1 comentariu

  • Ton cu roşii marinate şi ouă fierte

    Ton cu roşii marinate şi ouă fierte

    1. Fierbeţi ouăle 9 minute. Tăiaţi în cubuleţe roşiile, feliaţi mărunt ceapa şi tija de ţelină, tocaţi pătrunjelul şi oregano. 2. Amestecaţi-le pe toate, asezonaţi cu sare şi lăsaţi-le deoparte 10 minute. 3. Tăiaţi

    0 comentarii

  • Pasta de peste

    Pasta de peste

    Am fiert pestele cu putina sare, apoi l-am pus in robot cu toate celelalte ingrediente, puse toate la ochi si tot gustand sa vedem ce iese...... si a iesit ceva bun, bun! Am pus pasta intr-o caserola de plastic la frigider sa se mai amestece gustul, apoi

    3 comentarii

  • Salata de ton cu iaurt

    Salata de ton cu iaurt

    O gustare foarte buna pentru toti.... O conserva de ton in suc propriu se paseaza si se amesteca cu sare, piper, chili, doua iaurturi mici Zuzu cremos, marar si rosii.

    0 comentarii

  • Salata cu ton si fasole boabe rosie

    Salata cu ton si fasole boabe rosie

    Rosiile cherry le spalam si le taiem pe jumatate. Ceapa verde o taiem rondele. Tonul il scurgem de ulei, iar fasolea de zeama. Branza tofu o taiem cubulete mici. Amestecam toate aceste ingrediente intr-un bol. Intr-un vas micut stoarcem zeama de lamaie,

    0 comentarii

Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: