Se scurge tonul de apa sau ulei deoparte intr-o sita.
Se scurge tonul de apa sau ulei deoparte intr-o sita.
Porumbul se fierbe 1-2 minute cu sare si se strecoara.
Castraveciorii se taie cuburi marunte.
Sosul-se pun ingredientele intr-un borcan potrivit si se bat impreuna cateva minute.
Se amesteca bine ingredientele salatei si se toarna sosul si se lasa cam o ora la macerat, dupa care se poate servi. Este bun dupa cateva ore la rece -merge bine pe foi de salata cu paine proaspata, chiar integrala.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii