7330
retete

Alte sectiuni
  • Prajitura Felii London

    Se amesteca faina, zaharul, sarea, bicarbonatul cu untul moale. Se adaugă gălbenușurile și se încorporează în aluat. Se frământă cât sa se omogenizeze. Albușurile rămase se bat spuma cu 250 gr zahar (eu am folosit 180

    0 comentarii

  • Chec vegan

    Se incalzeste cuptorul la 170 de grade C si se pregateste o tava de chec cu hartie de copt. Intr-un bol se bate spuma piureul de mere cu zaharul si uleiul, pana nu se mai simte zaharul, se adauga restul ingridientelor si se amesteca usor pana se cuprind

    0 comentarii

  • Pandispan cu zmeura si mure

    Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar. Amestecam usor albusurile cu galbenusurile. Adaugam faina treptat si amestecam usor. Adaugam si praful de copt si esenta de vanilie. La

    0 comentarii

  • Cornulete cu Nutella

    Amestecam intai ingredientele lichide si apoi le adaugam pe cele uscate. Faina o adaugam treptat pana obtinem un aluat elastic care sa nu se lipeasca de maini. Folosim aproximativ 800-900 g faina. Lasam aluatul la dospit 30 minute dupa care formam cornuletele.

    0 comentarii

  • Budinca de gris

    Separam ouale. Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul dupa care adaugam si galbenusurile. Incorporam grisul treptat cu ajutorul unei spatule. Am uns tava folosita (cea din poza) cu ulei de cocos si am transferat compozitia in ea. O coacem in cuptorul

    0 comentarii

  • Clatita germana cu miere si fructe

    Batem ouale si adaugam faina, praful de sare si esenta de vanilie. Amestecam bine cu un tel pana se omogenizeaza bine compozitia. Adaugam si laptele peste compozitie si amestecam bine. Punem o tigaie cu maner detasabil sau o tava rotunda de dimensiuni

    0 comentarii

  • Aluat fraged cu untura si cidru

    Acest tip de aluat se pretează la cornulețe fragede, rulouri cu cremă și orice bunătăți mai doriți să preparați. Aluatul fraged: Mai întâi scoți untura din frigider și o lași la temperatura camerei astfel încât

    0 comentarii

  • Cozonac cu aluat oparit

    Pentru inceput punem 100 g de faina intr-un lighean si turnam 200 ml de lapte fierbinte, amestecam si lasam sa se racoreasca putin. Dupa ce s-a racorit, punem drojdia uscata, inca 50 ml de lapte caldut, 1 lingura de zahar, apoi amestecam si lasam la

    0 comentarii

  • Tort cu zmeura si whisky

    Pentru Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana se topeste, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul si mixam pana omogenizam bine totul. Adaugam faina cu cacaos

    0 comentarii

  • Prajitura cu ciocolata

    Intr-un castron cernem faina cu cacaua, zaharul pudra, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si un praf de sare si le amestecam. Dupa ce le-am amestecat bine facem o adancitura in mijloc si turnam uleiul, iaurtul si cele 3 oua. Incepem sa mixam la viteza

    0 comentarii

  • Mini cozonaci cu nuca

    Pentru aluat, se freaca margarina cu faina, se adauga ouale, zaharul si drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar; se amesteca bine si se lasa la crescut circa 30 minute. Intre timp, pregatim umplutura. Cele 5 albusuri le batem bine, adaugam zaharul,

    0 comentarii

  • Cozonaci cu ciocolata, stafide si rahat

    Se incalzeste laptele putin. Se pun intr-un vas circa 100 ml lapte, putin zahar, drojdia si vreo cinci linguri faina de grau. Se omogenizeaza compozitia si se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul. In restul de lapte se pune zaharul si se topeste,

    0 comentarii

  • Tort cu blat cu gem de gutui

    Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma densa. Galbenusurile se pun ca zahar si se mixeaza cu un mixer de mana pana se obtine o crema. Se unesc cremele

    0 comentarii

  • Briose Red Velvet de Craciun

    Bați cu mixerul albușurile cu sarea și îndulcitorul. Când spuma capătă consistență, adaugi pe rând oțetul, apoi și gălbenușurile, uleiul, iaurtul și sucul de la rodie, amestecând după fiecare. Adaugi cacaoa și colorantul.

    0 comentarii

  • Cozonac de la Moldova

    Două mâini de făină se opăresc în 250 ml lapte clocotit. Se amestecă până iese o pastă fără cocoloașe. In restul de lapte se topește zahărul. 9 gălbenușuri se bat cu sarea. Când maiaua se răcește, se adaugă

    0 comentarii

  • Babka cu dulceata de lapte si fistic

    Într-un vas încăpător sau direct în bolul mixerului se cerne făina, se adaugă sarea și drojdia uscată, se amestecă ușor cât să se înglobeze toate ingredientele. Apoi se adaugă apa călduță și ouăle, mixându-se

    0 comentarii

  • Crumble cu prune si afine la slow cooker Crock Pot

    Untul adus la temperatura camerei se amestecă cu făina de migdale, făina de cocos și eritriolul, se frământă până ce se obține un aluat omogen. Acesta se pune la rece, eventual congelator pentru minim 20 minute. Între timp, fructele

    0 comentarii

  • Gem de gutui cu lavanda, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

    Avem nevoie de gutui bine coapte si parfumate. Eu am avut unele perfecte, mari, carnoase, zemoase,din gradina de la tara. Nu sunt tratate sau stropite, sunt asa cum le-a lasat natura. Lavanda se gaseste si ea in gradina mea... Pentru gatirea gemului am

    0 comentarii

  • Tort Raffaello

    Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic (eu folosesc vegetala, dacă folosiți naturala aveți mai multa grija la ea sa nu se taie la mixare). Când aproape

    0 comentarii

  • Desert fitness

    Se amesteca iaurtul natural cu semintele, apoi se asaza in pahar in straturi cu fructele taiate. Inainte a-l sevi punem desertul in frigider pentru 15 min.

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.