Incearca aceste briose cu fulgi de ovaz – pufoase, delicioase si gata in 30 de minute! O reteta rapida, perfecta pentru mic dejun, gustare sau de pus la pachetel.
Daca iti plac deserturile rapide si sanatoase, aceste briose cu fulgi de ovaz sunt alegerea perfecta! Sunt gata in mai putin de 30 de minute si merg de minune la mic dejun sau la pachet. Incearca si reteta de briose cu afine si faina integrala, chec cu lamaie sau biscuiti cu fulgi de ovaz si stafide pentru mai multa inspiratie dulce si sanatoasa.
Preincalzeste cuptorul la 180°C si pregateste o tava de briose cu hartii speciale.
Amesteca ingredientele uscate: intr-un bol mare pune faina, fulgii de ovaz, praful de copt, sarea, scortisoara si zaharul brun.
Amesteca ingredientele lichide: intr-un alt bol bate ouale, adauga laptele, uleiul si esenta de vanilie.
Combina ingredientele lichide cu cele uscate. Amesteca usor cu o spatula — doar pana cand nu mai vezi faina. Nu amesteca excesiv, altfel briosele ies tari.
Umple formele de briose pe trei sferturi, presara cativa fulgi de ovaz deasupra pentru decor.
Coace briosele aproximativ 20-25 minute sau pana trec testul cu scobitoarea (scobitoarea iese curata).
Lasa-le sa se raceasca cateva minute in tava, apoi scoate-le pe un gratar.
Sfat: Daca vrei, poti adauga nuci, stafide, afine sau bucatele de mar in aluat. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii