25
retete

»

Retete cu peste de la bloggeri

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Ton cu patru feluri de piper si unt aromatizat

    Chiar daca acum nu este cea mai buna perioada sa facem gratar afara, nu este nicio problema, putem folosi grill-ul in bucatarie. Astazi va propun o reteta de ton super picant la grill, cu ceapa verde si unt aromatizat. Va asigur ca o sa aveti un pranz

    1 comentariu

  • Chiftele de ton si salsa de porumb

    Chiftele de ton si salsa de porumb

    Se scurge tonul, se pune intr-un castron, se adauga painea stoarsa, ceapa tocata marunt si morcovul ras fin, calite in 2 linguri ulei, patrunjel taiat marunt, faina, sare, piper si se amesteca foarte bine compozitia. Cu palmele umede, se formeaza chiftelute

    0 comentarii

  • File de halibut in crusta de aluat

    File de halibut in crusta de aluat

    Traditia spune ca in noaptea de anul nou trebuie sa mancam peste ca sa trecem lin peste greutatile de peste an, asa ca v-am adus astazi o reteta in strai de sarbatoare ce va trona mandra pe masa de sarbatori spre incantarea musafirilor. Am folosit file

    29 comentarii

  • Vol au vent cu John Dory si ciuperci

    Vol au vent cu John Dory si ciuperci

    Parerea mea este ca la orice masa festiva acest tip de aperitiv nu ramane pe platou. In plus combinatia dintre peste, ciuperci si maioneza, asezonata cu foarte putin usturoi este perfecta. Pestele acesta l-am primit congelat de la Sea-way si va spun ca

    1 comentariu

  • Mousse de ton

    Mousse de ton

    Scurgem bine uleiul din conservele de ton si le punem intr-un vas mai inalt, impreuna cu toate celelalte ingrediente. Cu un mixer vertical, le maruntim si amestecam pe toate, pina se omogenizeaza. Si...GATA ! Urmeaza sa punem pe felii de lamaie sau

    0 comentarii

  • File de halibut in sos de ciuperci

    File de halibut in sos de ciuperci

    O reteta pentru iubitorii de peste alb, o combinatie excelenta intre peste si ciuperci. Am folosit file de halibut congelat de la Sea-way.ro si ne-a placut foarte mult, s-a comportat foarte bine la gatit, si ce mi-a placut cel mai mult, glazura de gheata

    16 comentarii

  • Peste prajit cu mujdei verde

    Peste prajit cu mujdei verde

    Pestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute, apoi fiecare bucata se trece prin faina si se prajeste in ulei mult si incins, dupa care se scoate pe farfurie si se lasa deoparte. Toate ingredientele pentru

    0 comentarii

  • Supa chinezeasca de creveti cu taitei

    Supa chinezeasca de creveti cu taitei

    Decongelati crevetii (daca e cazul), scoateti capetele de la creveti cu grija sa pastrati cozile intregi si lasati-le deoparte. Indepartati piciorusele si aruncati-le. Puneti pe un servetel de bucatarie cozile de creveti. Umpleti o oala cu apa si puneti

    0 comentarii

  • Salata de alge marine Wakame si tofu

    Salata de alge marine Wakame si tofu

    Nu va trebuie dacat un bol mare, unde turnati algele, adaugati rosiile cherry taiate pe jumatate si castravetele taiat feliute subtiri. Peste salata noastra adaugati cubulete de tofu. Algele marine Wakame si tofu sunt nu numai importante in supa miso,

    1 comentariu

  • Pui de baltă în sos iute

    Pui de baltă în sos iute

    Gustul acestui tip de carne poate fi imbunatatit prin condimente si arome speciale. Iar eu astazi, m-am gandit sa le pregatesc in stil Sichuan. Pentru cei care nu au mai mancat pana acum carnita de broasca, trebuie sa stie ca acest tip de carne este

    1 comentariu

  • Midii in sos de vin si sofran

    Midii in sos de vin si sofran

    Cand am primit pachetul cu produse pentru testat de la Sea-Way.ro cel mai mult m-am bucurat de midii. Aveam de mult timp o reteta pe care doream sa o pregatesc, asa ca pot spune clar ca mi-au citit gandurile. Sunt sigura ca aceasta reteta o sa va cucereasca,

    0 comentarii

  • Somon cu gratarele de cartofi rasi

    Somon cu gratarele de cartofi rasi

    Somon cu gratarele de cartofi rasi este un preparat foarte bine echilibrat, un somon rumenit la foc iute, alaturi de gratarele de cartofi rasi, la care adaugam un sos de legume si smantana. Acest preparat poate constitui un pranz sau cina, usor si simplu

    0 comentarii

  • Scoici St. Jacques cu piure de conopida, sos de hribi si oua de prepelita

    Scoici St. Jacques cu piure de conopida, sos de hribi si oua de prepelita

    Cu cateva ore inainte de a incepe, dezghetati scoicile. Apoi, trebuie clatite si uscate cu un servet de hartie. Cand scoicile sunt dezghetate, puneti la fiert in apa cu sare, conopida si cartoful taiat in bucati medii. Cand incep sa fiarba, va puteti

    0 comentarii

  • Scoici St. Jacques cu salata de morcovi mov si pak choi

    Scoici St. Jacques cu salata de morcovi mov si pak choi

    Am avut ocazia de a incerca scoicile St. Jacques, pentru ca niste oameni draguti, de la Sea-Way.ro, m-au invitat sa le testez. Nu cred ca va puteti imagina bucuria. Mai intai am curatat morcovii si pak choi-ul. Morcovii i-am taiat cu un curatator de

    1 comentariu

  • Scoici Saganaki

    Scoici Saganaki

    Uleiul se incalzeste intr-o tigaie. Se adauga ceapa si se caleste la foc mic, pana ce devine translucida (2 minute), apoi se adauga usturoiul, ardeiul iute, oregano si sucul de rosii. Se lasa la fiert, la foc mic, 10 minute (sau pana ce legumele sunt

    2 comentarii

  • Rulouri cu masline si fileuri de ansoa

    Rulouri cu masline si fileuri de ansoa

    Scurgem bine fileurile de ansoa, de ulei. Le stropim cu zeama de lamaie. Rulam cate o bucata file de ansoa in jurul unei masline. Asezam pe un platou decorand cu bucati de lamaie si patrunjel verde.

    0 comentarii

  • Inele de calamar pane in aluat cu bere

    Inele de calamar pane in aluat cu bere

    Punem intr-o farfurie adanca 50 g faina. Tavalim inelele de calamar decongelate prin aceasta. Cernem 150 g faina si o amestecam cu amidon, un praf de sare si putin piper proaspat macinat. Batem ouale, adaugam berea si omogenizam, apoi incorporam faina.

    6 comentarii

  • Limba de mare (dover sole) cu lamaie si unt

    Limba de mare (dover sole) cu lamaie si unt

    Pentru masa de azi am incercat un peste mai special numit Dover Sole sau limba de mare. Il am de la magazinul online Sea Way. Dover este un peste plat, care seamana cu calcanul nostru, dar este mai ingust si mai lung. Are pe burta piele fina de culoare

    0 comentarii

  • Crostini cu calamar

    Crostini cu calamar

    Dupa cum va spuneam, am primit din partea celor de la Sea-Way.ro un pachet cu fructe de mare congelate. Sea-Way.ro este un site care comercializeaza online produse din peste si fructe de mare. Ca sa va spun sincer, nu prea eram fan al fructelor de mare

    0 comentarii

  • Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel

    Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel

    Astazi, impreuna cu cei de la Sea-Way.ro va prezentam o reteta delicioasa cu file de red mullet. Se intalneste in Marea Mediterana, Nordul Oceanului Atlantic si chiar in Marea Neagra, sub numele de barbun sau rosioara. Taiem hartia de copt in forma

    0 comentarii

  •   1   2 »
Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: