29
retete

»

Retete cu peste de la bloggeri

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Ciorba de sardine in sos tomat

    Curatam toate legumele, le spalam si le taiem dupa preferinta. Morcovul si ceapa le calim in putin ulei, pina cand acesta capata culoarea galbena. Adaugam rosia si ardeiul gras taiate marunt, apoi telina si patrunjelul taiate marunt. Punem 4 litri de

    0 comentarii

  • Peste pane

    Bucatile de peste spalate, uscate cu un prosop de hartie, pudrate cu putina sare, se lasa deoparte. Intr-un bol se amesteca ouale batute cu sare, piper, putin cimbru, usturoiul pisat si faina; dupa omogenizare se trec bucatile de peste prin acest amestec,

    0 comentarii

  • Dorada la cuptor

    Pestele curatat, bine spalat, uscat, se pudreaza cu sare si piper, in burta se pun cateva frunze de salvie, se pun intr-un vas de yena, deasupra se stropesc cu ulei, se acopera vasul cu folie de aluminiu si la cuptor va sta 30 min; dupa acest timp, se

    0 comentarii

  • Crochete de peste

    Pestele se curata de piele, se verifica sa nu aiba vreun os. Se taie cuburi potrivite. Se pune intr-un tocator, alaturi de morcovul si dovlecelul curatate si taiate cuburi. Se paseaza pana se omogenizeaza. Se adauga oul, sarea, grisul si pesmetul. Se amesteca

    0 comentarii

  • Chiftele de ton si salsa de porumb

    Se scurge tonul, se pune intr-un castron, se adauga painea stoarsa, ceapa tocata marunt si morcovul ras fin, calite in 2 linguri ulei, patrunjel taiat marunt, faina, sare, piper si se amesteca foarte bine compozitia. Cu palmele umede, se formeaza chiftelute

    0 comentarii

  • Peste prajit cu mujdei verde

    Pestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute, apoi fiecare bucata se trece prin faina si se prajeste in ulei mult si incins, dupa care se scoate pe farfurie si se lasa deoparte. Toate ingredientele pentru

    0 comentarii

  • Mousse de ton

    Scurgem bine uleiul din conservele de ton si le punem intr-un vas mai inalt, impreuna cu toate celelalte ingrediente. Cu un mixer vertical, le maruntim si amestecam pe toate, pina se omogenizeaza. Si...GATA ! Urmeaza sa punem pe felii de lamaie sau

    0 comentarii

  • Rulouri cu masline si fileuri de ansoa

    Scurgem bine fileurile de ansoa, de ulei. Le stropim cu zeama de lamaie. Rulam cate o bucata file de ansoa in jurul unei masline. Asezam pe un platou decorand cu bucati de lamaie si patrunjel verde.

    0 comentarii

  • Midii in sos de vin si sofran

    Cand am primit pachetul cu produse pentru testat de la Sea-Way.ro cel mai mult m-am bucurat de midii. Aveam de mult timp o reteta pe care doream sa o pregatesc, asa ca pot spune clar ca mi-au citit gandurile. Sunt sigura ca aceasta reteta o sa va cucereasca,

    0 comentarii

  • Inele de calamar pane in aluat cu bere

    Punem intr-o farfurie adanca 50 g faina. Tavalim inelele de calamar decongelate prin aceasta. Cernem 150 g faina si o amestecam cu amidon, un praf de sare si putin piper proaspat macinat. Batem ouale, adaugam berea si omogenizam, apoi incorporam faina.

    6 comentarii

  • Limba de mare (dover sole) cu lamaie si unt

    Pentru masa de azi am incercat un peste mai special numit Dover Sole sau limba de mare. Il am de la magazinul online Sea Way. Dover este un peste plat, care seamana cu calcanul nostru, dar este mai ingust si mai lung. Are pe burta piele fina de culoare

    0 comentarii

  • Crostini cu calamar

    Dupa cum va spuneam, am primit din partea celor de la Sea-Way.ro un pachet cu fructe de mare congelate. Sea-Way.ro este un site care comercializeaza online produse din peste si fructe de mare. Ca sa va spun sincer, nu prea eram fan al fructelor de mare

    0 comentarii

  • Ton cu patru feluri de piper si unt aromatizat

    Chiar daca acum nu este cea mai buna perioada sa facem gratar afara, nu este nicio problema, putem folosi grill-ul in bucatarie. Astazi va propun o reteta de ton super picant la grill, cu ceapa verde si unt aromatizat. Va asigur ca o sa aveti un pranz

    1 comentariu

  • Somon cu gratarele de cartofi rasi

    Somon cu gratarele de cartofi rasi este un preparat foarte bine echilibrat, un somon rumenit la foc iute, alaturi de gratarele de cartofi rasi, la care adaugam un sos de legume si smantana. Acest preparat poate constitui un pranz sau cina, usor si simplu

    0 comentarii

  • Red mullet (rosioara) cu rosii uscate si sparanghel

    Astazi, impreuna cu cei de la Sea-Way.ro va prezentam o reteta delicioasa cu file de red mullet. Se intalneste in Marea Mediterana, Nordul Oceanului Atlantic si chiar in Marea Neagra, sub numele de barbun sau rosioara. Taiem hartia de copt in forma

    0 comentarii

  • File de halibut in crusta de aluat

    Traditia spune ca in noaptea de anul nou trebuie sa mancam peste ca sa trecem lin peste greutatile de peste an, asa ca v-am adus astazi o reteta in strai de sarbatoare ce va trona mandra pe masa de sarbatori spre incantarea musafirilor. Am folosit file

    29 comentarii

  • Scoici St. Jacques cu piure de conopida, sos de hribi si oua de prepelita

    Cu cateva ore inainte de a incepe, dezghetati scoicile. Apoi, trebuie clatite si uscate cu un servet de hartie. Cand scoicile sunt dezghetate, puneti la fiert in apa cu sare, conopida si cartoful taiat in bucati medii. Cand incep sa fiarba, va puteti

    0 comentarii

  • Pui de baltă în sos iute

    Gustul acestui tip de carne poate fi imbunatatit prin condimente si arome speciale. Iar eu astazi, m-am gandit sa le pregatesc in stil Sichuan. Pentru cei care nu au mai mancat pana acum carnita de broasca, trebuie sa stie ca acest tip de carne este

    1 comentariu

  • Supa chinezeasca de creveti cu taitei

    Decongelati crevetii (daca e cazul), scoateti capetele de la creveti cu grija sa pastrati cozile intregi si lasati-le deoparte. Indepartati piciorusele si aruncati-le. Puneti pe un servetel de bucatarie cozile de creveti. Umpleti o oala cu apa si puneti

    0 comentarii

  • John Dory cu sos de rosii si capere

    Imi plac retetele simple si gustoase. Iar pestele este de multe ori solutia mea pentru cina. De data acesata am ales file de John Dory, pe care il putem cumpara de la Sea-way.ro si va recomand sa il incercati si voi pentru carnea lui ferma si gustul usor

    3 comentarii

  •   1   2 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: